- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Nah én most applikáltam scythe musashi-t 4870-ra.
Szerintetek azok a bordák gyengébbek mint a kék zalmisok? A GPU hőmérséklet teljesen rendben van. Idle 38fok.
Viszon az idle 63fok VRM és 53 fok memót soknak találom.
Igaz kicsit fos a szenzor is szerintem, mert van előlapi hőmérőm és az a memókra csak 47-fokot, míg a VRM-re 55.fokot ír és az közvetlen a bordára van dugva...
Lehet hogy a zalmi kék sünijei jobbak mint a musashi bordái?
Mondjuk hőleadó felületben a zalmi biztosan több a peckei miatt...
De most ha én leszedem ezeket és kipróbálom a zalmit és az se jobb akkor kb kidobtam a musashi bordáit... -
proof88
addikt
válasz
laci666 #37784 üzenetére
Azért leírhattad volna, milyen kártyád van.
Egyébként a hőfokok nem lényegek, normális hogy ilyen meleg a gyári hűtéssel. Elvileg 30%-on halknak kéne lennie, legalábbis a Gigabyte 4870-em, ami ref hűtésű, idle és terhelés alatt is halknak mondható... persze annyira még nem terheltem le. -
LamaCube
addikt
Az lehetetlenség szerintem.Everestel nézed?Melyik verzióval?Próbáld meg everest ultimate edition v4.60-as verzióval,mert lehet régi az everested.Több ötletem nincs ,mondjuk igen láma vagyok ebben a témában is
Az én vgam:idle 40-41--- 44---- 46 load 63-66---- 68---- 70-71 -
Dózer
tag
Nem tudom kinek van Sapphire 4850-ese(Dual Slot)
Nincs gond vele, minden faja csak hát olvasgatom a hszeket és nekem vmér egyre gyanúsabbak a hőmérsékleti adatok(DISPIO/MEMIO/SHADERCORE)
készenlétben 17/20/17 Celsius
ami egy 20 fokos szobában lehetetlen legjobb tudásom szerint...
Mennyit mér félre, másnak mennyi szokott ez az érték lenni? -
laci666
senior tag
Hi
Csatlakozom a klubhoz egy 2900Pro után.
Hát elsőre egy nagy csalódás a kártya(Most raktam be frissen)
A hűtés egy kalap szar bár tudtam előre de ennyire nem gondoltam volna.
40%-on megy a venti és 60C°(automatán meg fel megy 70-80-ra) játék alatt meg 80-90
2900Prom gyári hűtése nem kicsivel jobb volt 19%-on alig 40C° volt terhelve meg 65C° 40%-on.
Majd valami jó kis hűtött kell néznem ráde akkor már sajna 40-42K nál fogok járni,abból már vehetem volna 9800GTX+
Kipróbáltam NFS Undercovert 40 körül mozgott az átlag fps de néha lement 25-30-ra 1680*1050 full grafon.és 8.12cata van fent.
2900Prom is 30-35 fpst hozott emlékeim szerint de majd ki tesztelem a 2 kártyát.
Wow-ot is kiprobáltam abba észre vehető a gyorsulás.Szóval többet vártam a kártyától
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
katt777:-megfogadtam a tanácsod raktam a vrm-ekre ram-süniket majd egy hőérzékelőt a bordák közé közvetlenül a bordára.Idle (borda hőmérséklet) 41.4C° . 25 perc furmark-al(1280X1024 2XAA) 64C°-os gpu és 56C°vrm (bordahőmérséklet gondolom a vrm-ek sokkal melegebbek)Amikor feltekerem a ventit ami plusszban oldalról ráfúj a vga-ra visszamegy (bordahőmérséklet)51-52-re.Namármost a kérdésem az lenne ,hogy szerinted ezek jó értékek?
Válaszodat előre is köszönöm! -
Kroni1
veterán
Hi!
Lecseréltem hőn szeretett 8800GT Golden Sample-emet és vettem az Aliennél egy Gigabyte 4850 512MB Zalman VGA-t 3 év garival. Az utolsó ATI kártyám egy X700XT volt, elég sokáig, ám a gyengusz HDTV támogatás miatt muszály volt átállnom az nVidia oldalára, mert a forceware-t jobban be lehetett állítani az LCD TV-mhez, mint az X700-ason a catalystot. Az első tapasztalataim szerint a 88GT és a 4850 IDLE hőmérséklete közel azonos, 50-52 fok, viszont a 4850 a zalmanos hűtése ellenére alapon érezhetően hangosabb, mint a szinte néma 8800GT volt. Játékokban jól futott a 88GT, de megmagyarázhatatlan módon néha (pl. GRID vagy NFS UC alatt is) drasztikusan leesett az fps és belassult a mozgás. A 4850-en picit nagyobb az fps-ek száma de ami a lényeg, hogy belassulást még nem tapasztaltam. A másik aminek örültem a CCC-ben nagyszerűen beállitható dolgok, pl. a profilokhoz rendelhető parancsikon, és gyorsbillenytyű kombinációk.. Egyszerűen sokkal egyszerűbb a monitor és LCD TV közti váltogatás mint nV-nél. Nagyon meg vagyok elégedve az új szerzeménnyel, főleg hogy csak 8k-t kellett ráfizetnem az 1 éves 8800GT-mre!
Kérdés:
Ha mindkét DVI kimenetre HDMI átalakítót és HDMI kábelt kötök, mindkettőn tud küldeni hangot is? van aki már kipróbálta? -
flurider
aktív tag
Hi !
Melyiket érdemesebb megvenni? Fogalmam sincs, hogy melyik gyarto faszább:
Ati Radeon HD 4870 512Mb GDDR5/256bit HDMI/ DVI-I, Gigabyte 52.990
Ati Radeon HD 4870 512Mb 256bit DDR5 PCI-Express /Sapphire/ 54.900A configot mar lerendeltem, csak ezt nemtom, h melyik legyen.
Kösz előre is.
flu
-
HSM
félisten
válasz
Vasinger! #37770 üzenetére
Terhelve -10, 15 fok kb a tuningoshoz képest... Tehát 45-50 között. Üresben... Hát.... Annyira kevés volt, csak röhögtem rajta, talán olyan 30-35?
Az 1400-as Noctua jónak tűnik, azért az 1800-as Papst picit túlzás....
Igazából arra kell figyelni, hogy a VRM fölött legyen folyamatos légmozgás...
-
piroskek1
csendes tag
GTA 4 kérdés.
Sajnos nincs isöm végigolvasni a topic utóbbi hsz-ait, ezért csak kérdezek.
H4850 AMD 5200+ (2800MHz) 2GB memória. Minden játék megy faján, de ez a GTA
mindig ugyanezt csinálja : elkezdek játszani, pár percig jó, majd beszaggat...
Mind1 hogy jóra vagy alacsonyra veszem a grafikát mindig ugyanez...Valakinek igy ötlet ?
-
-
HSM
félisten
-
Vasinger!
nagyúr
Értem, de sztem marad az az elrendezés, mint neked. Ráteszek egy 1000 RPM-es ventit, ugyanoda ahova te és ha nem lenne elég, még akkor is tudok variálni. Már csak az a kérdés, hogy a kari jobb szélén, ahol a tápcsati van, ott neked azt semmi se fújja. Az nem baj? Vagy elég rá a ramsüni?
-
HSM
félisten
válasz
Vasinger! #37766 üzenetére
Rámegy, de azzal meg az a baj, hogy nem jön ki jól, mert a második venti pont úgy fér el, hogy a kellős közepén, a holttérben van a VRM rész a kártyán... Nekem jobb volt egy jól elhelyezett 1200-as ventivel.... Azért ajánlottam a két 9,2cm-est.
Szerintem azzal jobban meg lehet oldani.....
-
Zoliboy95
tag
Hali!
Hazahoztam az új tápot. (Chieftec 550W)
Most már nem boot-ol újra. Viszont!!!
A rendszerteljesítmény minősítésénél a Videókártya és a Játékra szolgáló videókártyára
1,0 -t ad. Hmm?Üdv. Zoli
-
-
horitomy
tag
A gyári ref hűtős sapphire kártyámat megöltem accelero twin turboval (Nem ment a ventije.)
Ezután (1 hónap) visszakaptam az árát, mert nem udtak helyette másikat adni.
Múlt héten vettem egy ICEQ 4 -es HIS-t.
Az ma halt meg. (Kicsit húztam a gpu-n:690 meg ram-on:1000) Nem bírta. Elkezdett szemetelni.
Ma kicseréltettem (3 napon belül voltam). Ez most megy rendesen.
Vigyázzatok a kártyátokra! Kell a hűtés neki rendesen. -
HSM
félisten
válasz
Vasinger! #37755 üzenetére
[link] (képek gyors szerveren: [link])
Jól müxik, de érdemes 2db 9,2cm-est rátenni, mivel egy 12-es nem az igazi, ugyanis a kártya hátuljára nagyon kell a légáramlat, de akkor a 12-es venti már nem az igazi, mert nagyon hátul van...
Ezzel meg is válaszoltam.. A kártya vége melegszik NAGYON, de azért hűthető, de amit én applikáltam rá, az a minimum...
A kártya jobb oldalán a két süni a kondik között, amikből az egyik le is lóg, a memória tápkörét hűtik, az elhagyható tudtommal. -
Dohren
tag
thx
ismerosom kert meg, hogy adott penzmag keretbol mi jon ossze. magaval a hazzal mar dolgoztam, kisebb konfigokat telepitettem bele es nagyon meg voltam elegedve.
lehet, inkabb nezek egy asus vagy aerocool hazikat es abba egy 500W chieftec-et.ui: azert ez, mert a nagyker ahol vasarolok ez van. az expertet meg nem szeretem ahol van corsair, de KAT777 is mesél róluk ha kell. lassúak, körülményesek gariztatásban, stb.
-
Dohren
tag
- GIGABYTE GA-EP31-DS3L
- Intel Core 2 Duo 2660/1333 Mhz LGA775 6 Mb E8200
- Artic-Cooling Alpine 7 Pro
- Geil 2GB DDR-II 800Mhz Value Dual Channel (2x1GB)
- Club3D 4850 512MB DDR3 PCIE HDMI CGAX-4852IDP
- Pioneer DVR 216D DVD-writer SATA drive Fekete OEM
- SAMSUNG 320GB 7200rpm SATA-300 16 MB
- LG 19" W1942T-SFehhez a konfighoz jo lenne ez a haz (egesz pontosan a tap eleg lenne):
- Foxconn 3GTH-002 420W ATX (elmeletileg FSP tap) -
Vasinger!
nagyúr
Valaki mondana vélemény az ACCELERO S1 REV 2-ről, hogy a 4850-es karik, hogy barátkoznak velük? Nem melegednek túl a fetek, a ramok? Hosszú életű marad alatta a kártya?
Vki dobna egy képet, hogy a 4850-en mit is kell hűteni a GPU-n kívül? Ha lehet jelezze valahogy a képen.
Elég fontos lenne, kérem válaszoljon valaki!
-
Hun'reeth
őstag
Csak egy bizonyos széria. A tápos topicban az első hozzászólásban szerepel is melyik.
Egyébként tényleg táp lesz nekem a 420-as régebbi chieftec már nem szerette az x1950pro étágyát. Pedig az jó táp amúgy.(#37741) MayerKingZ: apucitól akkor már kérhettél volna valami normális gépet is
-
katt777
félisten
válasz
Zoliboy95 #37745 üzenetére
Táp lesz az. Extra fogyasztókat lehúzva tesztelheted, már ha van mit lehúzni a rendszerről.
ollie: Én sosem állítottam, hogy a hardver szar lenne, bár bizonyos szempontból nyilván az, ha nem lehet rá rendes illesztőprogramot írni. Vsz. ezzel is úgy van, mint a CPU-kkal: a bonyolultság miatt lehetetlen a hibátlan munkavégzés, ezért a szoftvert úgy készítik el, hogy kikerülje a hibákat. Ez nagyon hajaz a Catalyst-evolúcióra.
Tomate: OK, de hát ez pont azt jelenti, hogy nem OK a tuning.
-
Tomate
veterán
válasz
MayerKingZ #37741 üzenetére
Örülünk, de a tápod én lecserélném!
-
válasz
A GTA4 is? Ott mennyi az átlag FPS-es?
-
jaja1981
addikt
válasz
Örülünk neki, köszönjük, hogy megosztottad velünk.
Használd egészséggel. -
Osynho
addikt
válasz
Pedig a proci nagyon kevés hozzá alapon...
-
BemAnyó
senior tag
válasz
gratulálok
ennek mi köze bármihez is
-
MayerKingZ
csendes tag
Az én gépem!
Gigabyte 790FX alaplap
AMD Phenom 9850 Black Edition 2.5 GHz proci
6GB Kingmax RAM
Gainward 4870 1GB GS videókari
500GB SATA-II Seagate winyo
NEC LightScribe DVD író
600W Eurocase táp
Gigabyte GZ-X6 ház (fekete)Ki***ott gyors max garfikán tolja az összes játékot!
-
_Toka_
senior tag
válasz
jaja1981 #37737 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy ugyanoda sikerült húznom újra, mint ment korábban a 9600GT társaságában, ill. nem volt hajlandó menni cserekor.
Csak annyit, hogy újra megkerestem a végét, majd annak közelében járattam, amíg azt is le nem cseréltem.(#37738) Zoliboy95: Ez a táp valóban nem sok neki, de itt sokak szerint abba bele kellene férned. Én már nem lennék benne biztos...
Mondjuk, ha teheted, nézd meg a kártyát másik gépben is. Ha jól értem, még nem láttad jól működni egyetlen pillanatig sem... -
Zoliboy95
tag
válasz
jaja1981 #37736 üzenetére
Hali!
Bocsi hogy kétszer ment az üzenetem.
Ezt is az új géppel írtam de mikor elküldtem már nem találtam. (Most a laptopommal netezek.)
Tehát a configom: Asus P5Q-Pro C2D E7300 Gainward HD 4850 2*2GB (1066MHz) Ram.
Viszont a tápom egy Chieftec 410W-os táp. ÉN erre gyanakszom!!! Lehet kicsi teljesítményű. Tehát amint rárakom a vga-drivert és "magához tér" a vga azonnal újra indul.
Erről mit gondoltok???A kérdésedre a válasz: A 8.12-est tettem "volna" fel. Üdv. Zoli
-
Tomate
veterán
válasz
katt777 #37708 üzenetére
Úgy gondoltam, hogy nem adta meg magát, nem esett szét a kép nem kapcsolt le a gép semmi. Teszteket tudtam vele futtatni, de egy ha játszottam akkor lerakott tálcára, hogy az eszközillesztő nem válaszolt. Egy csipetnyi fesszel amit még bőven elbírna simán vinné a 740-et... De nem próbálom ki mert úgysem járatnám annyin... Felesleges lenne.
-
_Toka_
senior tag
válasz
Zoliboy95 #37732 üzenetére
Nincs húzva a gép többi része? Ugyanis a driver betöltésétől kezdve dolgozik teljes erővel a VGA, azaz pl. várja az adatokat, vagy egyszerűen csak tekeri megfelelő feszültséggel az alkatrészeit.
Hasonlóan jártam anno én is a VGA-csere kapcsán. Ugyan a Vista nem, de az XP-m driver betöltéskor lehalt. Mindent visszaraktam alapra, ment minden jól. Ezek után apránként újra felhúztam mindent az új max. értékei közelébe.[ Szerk. ] A másikra is valami hasonló tippem lenne...
-
Zoliboy95
tag
Sziasztok!
Most raktam össze a gépemet. Annyi problémám van vele, hogy amikor felrakom a vga-drivert (Catalist) onnantól kezdve a vista (x86) mindig újra boot-ol.
Ha leszedem a drivert akkor nem. A Vga-m egy Gainward HD 4850. (512MB)
Tudjátok mi lehet a baj. (OpRendszer: Vista Ultimate 32bit)
Előre is köszönöm a segítségeteket!Üdv. Zoli
-
Zoliboy95
tag
Sziasztok! Most raktam össze a gépemet. Annyi problémám van vele, hogy amikor felrakom a vga-drivert (Catalist) onnantól kezdve a vista (x86) mindig újra boot-ol.
Ha leszedem a drivert akkor nem. A Vga-m egy Gainward HD 4850. (512MB)
Tudjátok mi lehet a baj. (OpRendszer: Vista Ultimate 32bit)
Előre is köszönöm a segítségeteket! Üdv. Zoli -
jaja1981
addikt
válasz
jimmboo #37728 üzenetére
Szerintem lehet normális.
Ez a számtek kiszámíthatatlan.
Olyan eset ez is, mint a tuning.
Kis lépésekben tovább lehet jutni, mint egyből nagy lépéssel.
Olyan szoktasd a gyereket a helyzethez.
Nekem is így volt a 4850-el.
Felraktam a drivert, nem ment a catalist, és néha reset.
Szenvedtem vele, kikapcsoltam a gépet, mondván majd reggel.
És reggel láss csodát minden jó.
Azóta sincs baj.
Még a drivert is frissítettem (8.11-->8.12) és megy.
Megbékélt a többi egységgel.
Ennek lelke van, komolyan mondom. -
jimmboo
csendes tag
Story inc:
Vettem egy Sapphire HD4850 Toxicot, lepucoltam régi drivert (nvidia), felrakom a CD-n mellékelt gyárit, bekapcsolom a gépet és csíkos a kép. Mondom fasza. Betölt a vista, nem kell mondjam szép színes keresztbe csíkos mint öregapám pizsamaalsója. Driver le, másik driver guru3d-ről letölt, majd felrak, újraindít, és lám csodát itt is csíkos a kép ehh. Gép kikapcsol, majd pár másodperc múlva visszakapcsol és minden fasza. Nem értem. Azóta lekopogom minden műkszik. Látom már van újabb driver, de még nem mertem kipróbálni.
Valaki mondja meg, hogy ez normális dolog, hogy gyári driverrel egy foskarika az egész, gondolom nem..Némi help jól jönne ;)
config: AM2 6000+, 4x1Gb Kingmax 800mhz, MSI K9N SLI lap
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #37723 üzenetére
Sorry vagyok, linket kerestem.
Alakulok.
Ahogy nézegettem elég nagy gyorsulásokat találtak a 8.12 ben, valahol olvastam olyat hogy crysis dx10 +25%. Lassan itt az ideje a normális drivernak a 4es sorozathoz is.
Kártyád visszaért már???
Kezd hasonlítani Hakos kollega megpróbáltatásaira a dolog.
-
Igen P35-ös a deszka!!! Nem is gondoltam volna!!!
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Nem kell módosítani, mert ez nem az én cuccom, csak összeraktam.
Sziasztok! -
Bluegene
addikt
akit érdekel az RV770, és tud angolul olvassa át
-
katt777
félisten
válasz
Bikerider #37717 üzenetére
Csak 1X csinálna meg az AMD(ATI) csak egy VGA-t normálisan! Mi a f.szt "fejlesztenek", amikor még a 48xx sorozat is 100 sebből vérzik? Persze, ha nem cserélik le, a felhasználók még rájönnének, hogy sosem képesek a kanadaiak normális biost és drivert írni...
Részemről majd DX11-nél eldöntöm, nV vagy ATI lesz kevésbé szar, mert csak ezek közül lehet választani.
WesTM: Pont 5 hsz-szal azelőtt másolta be a cikket Bikerider, de tudjuk be a fájdalomcsillapítóknak.
Remélem, azért javulsz! Az 5-ös sorozatból majd csak jövő év végén érdemes vásárolni, azelőtt nem lesz elfogadható driver hozzá, ahogy ez a 48xx és a 38xx VGA-k esetében is van/volt.
-
WesTM
őstag
Ha még nem volt: Információk az AMD RV775-ös újdonságairól
Tetszik, hogy az amd tud menni az nvidia "fejlesztési" tempójával, nem kerül lemaradásba egyenlőre.
Lehet kimarad nálam a 4-es sorozat, ha már az 5ös első darabja januárban bemutatkozhat.
Persze azért ezeket még fenntartással kell kezelni. -
-
Bikerider
aktív tag
HI
Az AMD mérnökei a rejtélyes RV790-es GPU mellett jelenleg további újdonságokon is dolgoznak, amelyek segítségével az Nvidia hamarosan megjelenő kártyáinak kívánnak konkurenciát állítani. Az Nvidia a korábbi hírek szerint január 8-án dobja piacra legfrissebb termékeit, amelyek között megtaláljuk az 55 nm-es GPU-val felvértezett GeForce GTX 260-as, GeForce GTX 285-ös és a két GPU-val ellátott GeForce GTX 295-ös modelleket. Az AMD ezekre a termékekre az RV775-ös GPU-val és annak különböző változataival fog válaszolni.
A fent említett GPU-ra épülő AMD videokártya újdonságokat január és március között dobják majd piacra. A termékek az előzetes értesülések alapján meglehetősen érdekes specifikációkkal rendelkeznek. A jelenlegi RV770-es GPU-val ellátott AMD megoldások 800 stream processzort tartalmaznak, ám az RV775-ös grafikus processzor esetében ez az érték már 840 lesz. A TMU, azaz textúra címező/szűrő egységek száma a jelenlegi 40-ről 48-ra fog emelkedni az új GPU-k esetében.
Alapjában véve a Stream processzorok és a TMU-k számának növelése jótékony hatással van a termék teljesítményére, persze ezen kívül órajel emeléseket is eszközölnek majd a mérnökök a siker érdekében. Az RV775XT órajele 900 MHz-es lesz, összehasonlításképpen jelenleg a Radeon HD 4870-es modellen található RV770-es GPU órajele 750 MHz-es. Az RV775XT verzión 1000 MHz-en (effektíve 4000 MHz-en) ketyegő GDDR5-ös memória chipek lesznek jelen. Az RV775Pro változatnál már "csak" 725 MHz-es GPU órajelet és 1400 MHz-es (effektíve 2800MHz-es) memória órajelet alkalmaznak, ám a memória típusa itt már GDDR4-es lesz.
A jelenlegi információk szerint az RV775XT a GeForce GTX 285-ös Nvidia modell ellen száll majd harcba. Az informátorok állításai alapján az AMD az egyik nagy memóriagyártó vállalat jövő év első és második negyedévében készülő összes GDDR5-ös chipjére előrendelést adott le. Az RV775XT várhatóan Radeon HD 5870-es típusjelzéssel kerül forgalomba, de ezt hivatalosan egyelőre nem erősítették meg. Az újdonság várhatóan január végén jelenik meg, röviddel az új, 55 nm-es Nvidia termékek debütálása után.
Az AMD RV775Pro GPU-ja köré épülő termékek 2009 márciusában válnak elérhetővé. Érdekesség, hogy a 40 nm-es gyártási technológiával készülő RV870-es GPU-val felszerelt újdonságok majd csak 2009 októberében érkeznek. Ezen információk nagyrésze nincs megerősítve az AMD által, úgyhogy azért ne vegyük őket fix ténynek.
Azert kivancsi lennek egy RV775XT V. RV775Pro arazasara
-
válasz
Borzoló #37713 üzenetére
Ne sírj már itt nekünk. Ugyanolyan beállításokkal futtattad? Nem kapcsoltad be az élsimítást? Ugyanaz a felbontás? Tettél fel egyáltalán új drivert? A régit rendesen lepucoltad előtte? Directx-et is frissítetted a legújabbra?
Amúgy ha hagyod, hogy végigfusson a 3dmark06, ki fogja írni a pontszámot a végén. -
Sziasztok!
Remélem lesz ötletetek a köv. problémához:
e8400 proci, geil 2x2gb 800mhz ram, 4850 toxic........és basszús a konf. 3dm06-ba nyomorult 25-(néha)30fps-t csinál az 1. tesztben.....és a többiben is gyatra....a 5200+,2x1gbKingm.,3850msiOC-al jobbat csináltam......MIÉRT!?
ELŐRE IS KÖSZI!
Sanyiszerk.:Szia Tomate!! Ezt neked külön megírtam!
-
Osynho
addikt
válasz
katt777 #37708 üzenetére
De itt a 4850 dual slotról volt szó
(#37710) lsc Igen tudom, olvastam énis, pont ezért nem értem jaja1981 kommentjét, szerinte ugyanis nem olyan halk
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Riasztó topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Eredeti játékok OFF topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest