- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
-
válasz
Dohren #38504 üzenetére
Egyrészt rossz a topik, mert ez 4850/70 topik, másrészt pedig nekem is Club3D van és nem olyan rossz az, mint ahogyan leírtad.
A 37% fordulatszám az minden, csak nem "teker, mint atom" és egyáltalán nem hangos. Nézz meg egy Sapphire-t... min. ugyanennyire hangos. Terhelés alatt is csak 50%-on megy a venti, amikor 54 fokos a kártya. Szóval ez így azért nem teljesen igaz, amiket írsz...
Amúgy meg RBE segít a ventin is, ha csak ez kell...
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Dohren #36412 üzenetére
Na jó reggelt!
Most látom, hogy félreérthető voltam. A monitor már megvan. Az tudtom nélkül kaptam ajándékba 2 hónapja. Szóval az marad.
Látom vegyes vélemények vannak a 4870/4850 dologban. Igazából tegnap még gondolkodtam rajta és arra jutottam, hogy 200k a keret és egy HIS 4850 IQ-val 198k a vége. Szóval szerintem az megy bele. Lehet most nem a "leg-leg" választás de szerintem nem egy rossz döntés.
Áldás rája?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Dohren #36169 üzenetére
uh, köszi a sok infot
nagyon gondolkodok egy HISen, csak a messzi gariztatás miatt még nem tudom mi lesz...de szerintem ez a legjobb HD4850 kari, sokáig Asus glaciator is szóba jött. de olyan sok ellentétes véleményt olvastam, hogy elbizonytalanottam, bár ez igaz a Shappire dual slotosra és a Gigabyte Zalman hűtésű 4850re is
no, a héten vagy a jövő héten lesz valamiollieugye neked Sapphire dual slotos vgad van
de a Asus galciatort ajánlottad a kollégának, nem vagy elégedett a Sapphirral? -
HSM
félisten
válasz
Dohren #35608 üzenetére
a 32 bites oprendszerek összesen 4Gb-ot tudnak kezelni, nem 3-at.
Az meg a konfigtól függ, mennyi memóriád marad a 4-ből.. Nekem otthon Giga P35 lapban 4GB-ből 3500Mb maradt, 512-es vidkarival... Melóhelyen viszont csak 3GB használható, 256-os vidkarival..... Mert ugye minden hülye periféria memóriacímének bele kell férnie a 4GB-be..... -
katt777
félisten
válasz
Dohren #35602 üzenetére
Lényegében megspóroltam egy drága, nagy teljesítményű CPU hűtőt, az kb. -10k. Ha a zaj nem zavar, megspóroltam egy drága VGA hűtőt, az olcsó Fridg-dzsel számolva az -7k. Azaz a HAF-932 nekem 15k-ba került, és ventik nélkül 30°C körül van a lap és a vinyók, a proci meg 21°C-on. Milyen házat is kapni ennyiért?
Igen, de csak 2x512MB-ot fognak látni, azaz rosszabb lesz a memória-teljesítmény, mintha egyben tudna használni a kari 1GB-ot.
Gabás: Valaki nemrég azt mondta, minőség a Club3D. Hát erről ennyit.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged