Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
jaja1981
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy ugyanoda sikerült húznom újra, mint ment korábban a 9600GT társaságában, ill. nem volt hajlandó menni cserekor.
Csak annyit, hogy újra megkerestem a végét, majd annak közelében járattam, amíg azt is le nem cseréltem.(#37738) Zoliboy95: Ez a táp valóban nem sok neki, de itt sokak szerint abba bele kellene férned. Én már nem lennék benne biztos...
Mondjuk, ha teheted, nézd meg a kártyát másik gépben is. Ha jól értem, még nem láttad jól működni egyetlen pillanatig sem... -
Zoliboy95
tag
válasz
jaja1981
üzenetére
Hali!
Bocsi hogy kétszer ment az üzenetem.
Ezt is az új géppel írtam de mikor elküldtem már nem találtam. (Most a laptopommal netezek.)
Tehát a configom: Asus P5Q-Pro C2D E7300 Gainward HD 4850 2*2GB (1066MHz) Ram.
Viszont a tápom egy Chieftec 410W-os táp. ÉN erre gyanakszom!!! Lehet kicsi teljesítményű. Tehát amint rárakom a vga-drivert és "magához tér" a vga azonnal újra indul.
Erről mit gondoltok???A kérdésedre a válasz: A 8.12-est tettem "volna" fel. Üdv. Zoli
-
-
katt777
félisten
válasz
jaja1981
üzenetére
A 8.12-es XG-t egyáltalán próbáltad? Mert mások szerint az OK.
DeSanto: Éppen tegnap írtam, hogy módosítottam az ATT bemutatót az újabb verzióknak megfelelően.
Csak ennyit kell tenned az ini fájl-ban: hide_display=0_Toka_: Az szép lenne, ha az új driverek már csak Windows 7-re jönnének ki... Csak be ne építsék az XP-s/Vistás driverekbe is ezeket az újdonságok, mert akkor rakásra fognak lehalni a játékok és a VGA-k!
Pár ismerősömnél a 8.11-es driver óta hibázgatnak, restartolnak a 4870-ek (nem az installálás hibájára gondolok), és rajtam kívül +1 embernél megbacult a kari (nálam is a 8.11 install után 1-2 nappal állt le). Neki annyi volt az egész, hogy beszerelte a gépet, feltette a 8.11-es drivert, másnap már vihette is garba a cuccot, ugyanis nekiállt restartokat, grafikai hibákat produkálni, ill. tiszta rendszer istallálás után, másik ATI driverrel is így maradt. -
skoos
őstag
válasz
jaja1981
üzenetére
Érdekes kérdés, de nem hiszem.
Az ATT a megjelenítőknél valóban azt írja, hogy TVout Max 1024*768 ban fut, de nem hiszem, hogy a TVm tudna ilyen felbontást.
Az ATTben a monitornál Max1680*1050 van beírva akkor is, ha induláskor 1024*768 ban indul a gép és akkor is ha disabled TVoutnál valóban 1680*1050ben indul a gép.
Végül is azt kell mondjam, hogy igen, induláskor a két kijelző ugyan azon a felbontásokon indul, bár továbbra sem hiszem, hogy a TVm tudna ekkora felmontást. Persze lehet, elvégre nem pici TVről van szó. Egyébként jól megy a TVout, szép képe van, jó a Theater mód is, csak a monitornak lesz ilyen gáz felbontása tőle.
Más driver? Használjam a másik DVI outot? Vagy mit csináljak? Senkinek nincs ilyen baja?

-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
jaja1981
üzenetére
köszönöm, köszi mindenkinek

katt777 nincs rajta hűtés de terhelés alatt +5-6 fokkal voltak melegebbek mint a GPU, legalább is a a GPU-Z szerint, és ezen van matrica ami védi a hűtő cseréltől a vgat, és ezek állítólag már jó szériák
viszont észrevettem h a vinyóm 40fokos lett, de ez legyen a legkevesebb, biztos arra megy a meleg levegő
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
jaja1981
üzenetére
Bár tudom hogy már régen off az egész amiről beszélünk, de mondj 5e ért jó tápot! komolyan, tényleg érdekelne, annyit már nem sajnálok rá, mert hagos és hidegindításnál rezonál a venti, szal persze bennem van az hogy lehet baj lesz.
De hogy egy kis ON is legyen, most 3ghz en járatom a procit, de ehhez neki 1.4 kell, a 2.8ghz megvan alapon, szal ha szerintetek nem olyan nagy a játékokban a difi, akkor nem izzasztom fölöslegesen.
nos?
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Építő/felújító topik
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Most akkor hangos a dualslot? Mindenki mást mond
A tocic viszont nem szabályozható elvileg

Csak ennyit kell tenned az ini fájl-ban: hide_display=0
Pár ismerősömnél a 8.11-es driver óta hibázgatnak, restartolnak a 4870-ek (nem az installálás hibájára gondolok), és rajtam kívül +1 embernél megbacult a kari (nálam is a 8.11 install után 1-2 nappal állt le). Neki annyi volt az egész, hogy beszerelte a gépet, feltette a 8.11-es drivert, másnap már vihette is garba a cuccot, ugyanis nekiállt restartokat, grafikai hibákat produkálni, ill. tiszta rendszer istallálás után, másik ATI driverrel is így maradt.