Hirdetés
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
piroskek1
üzenetére
Írtam neked, mekkora limited van. Vesd össze egy 1950XT teljesítményét a te konfigodéval, de akár egy 3850-ét is, csak az sem lenne kihajtva a prociddal. Mondok még egyet: 4200+-szal 3870CF gyengébben teljesített, mint nálam 1 db 3870 egy 6000+-szal (és még az sem hajtotta ki default-on teljesen 3D06 alatt a VGA-t. Hol van ettől még a 4850?
Már bocs, de nem fogom egyesével mindet kiszámolgatni neked (sztem más sem), ennyit igazán megtehetsz magadért. Vagy higgy az 5-10-ben, már ha az % akart lenni, a te dolgod.FeRRaR1: Azt úgy hívják, nV cheat, nagyon furák lesznek a gyors képek, ha kinagyítod a részleteket. Valahogy kifelejtődnek dolgok a megjelenítésből...

-
katt777
félisten
válasz
piroskek1
üzenetére
A 3870-em visz mindent 1680x1050-ben 8XAA (24X Edge Detect), 16XAF beállításokkal, kényszerítve még HDR mellett is, egyedül Oblivion akad kicsit a sok extra grafikai modtól. Crysist meg már rég lejátszottam.
Vegyél egy komoly procit, mert ezzel kb. egy 1950XT-d van (3X áron). E8400 jó választás, és atombiztosan bírja a tuningot (nálam 4.05GHz-ig ment el a HTX2-vel). 4850 alá, 1280-as felbontáson azért kell CPU-powa. -
válasz
piroskek1
üzenetére
Szép hosszú hsz lett, de kár volt érte.

Egyrészt azt te sem gondolhatod komolyan, hogy 17 collnál nagyobb monitort felesleges venni, mert nem megy annál nagyobb felbontásban semmi. Talán CPU limites a rendszered, erre nem gondoltál még? AMi elég egy X1950-nek az nem biztos, hogy elég a HD 4850-nek. Ezt a kártyát épp nem az 1280-as CPU limites sávba tervezték, hanem igenis 16xx-be és fölé, a nagyobb monitorokra.
Melegedés: azt sem gondolhatod komolyan, hogy mindegy, mennyire meleg valami. Volt már itt, aki egyenesen kijelentette, hogy a melegebb kártya jobb, de ez egyáltalán nem igaz. Hűvösebb a jobb. Miért? Élettartam, nem melegít mást is a házban, nem fő meg (mert akkor a gari is ugrik ám)és nem utolsó sorban jobban húzható, ha valakinek az kell éppen.
Most idejösz, szembemész mindenkivel, minden véleménnyel és tényleg elhiszed, hogy frankót mondtál?
Sajnos nem. 
Egy 4200+ -tól meg mit vársz? Akkora limit van rajta, hogy semmi nem mutat majd túl jelentős javulást. Jaj. A tesztekben nézd meg legalább a konfigot is, mit tesznek alá. 100E forints csúcskártya...bah.
-
NovaBlue
aktív tag
válasz
piroskek1
üzenetére
te miről beszélsz?
milyen procid van.. töltsd ki az adatlapod pls mert igy nehéz akkármit is mondani!
Meg nemtom nálad mia a gigszer de nekem 1680*1050 be 4*AA és társaival teljesen tökéleteesen megy minden 40-50 fps-el!minimum az 45!
pl a COJ-el nem toltam ahhoz nemtok viszonyitani!de ha nemérte meg váltani akkor cseréld vissza és lesz pénzed is!
meg mi az h 4-5 év kell h a mai gamokat fullon min 35-40 fps-el menjenek ne a krájfosból indulj ki azon kivül szinte minden game megy fullon nálam is és az én konfigom még igen olcsónak számit!PLS TÁJÉKOZÓDJ mielött ilyeneket mondassz
-
Pubszon
veterán
válasz
piroskek1
üzenetére
Ezért játszok én a CoD4-el minimum grafikán 1280*1024-be, kivétel a textura high-on.
Én a játékmenetet élvezem multy-ba, nem a grafikát. Persze a single az más.Monitort ne csak játék miatt vegyél, persze ezt te döntöd el.
De egy 19"-os 4:3-as monitornak is annyi a felbontása mint egy 17"-nak.Az én VGA-m gyári hűtője már tavasszal beadta a kulcsot, fagyott miatta a kártya pedig mindig 100%-on ment, úgy hogy nem volt húzva.
Ennyit a gyári hűtésről, persze van ami tényleg jó, de azt meg is fizeti a vásárló. -
BullZeye
veterán
válasz
piroskek1
üzenetére
Ha nézegettél volna teszteket akkor nem lennél ennyire meglepődve, call of juareznek qrwa nagy gépigénye van ahoyg néztem 4850nél abszolút full grafin volt 11-30 FPS így nem értem miért vagy elkenődve egy olyan játékon ami látszólag nincs normálisan optimalizálva....most veszel egy 90-150 ezres kártyát akkor se fogsz tudni pl Crysissel full-max DX10 grafikán (hack nélkül) 30-40 FPSnél többet elérni. Ha meg azt nézed 10ből van 1 olyan játék aminek ekkora gépigénye van, többin 60-80 FPSel tudsz maxon játszani >>
-
Osynho
addikt
válasz
piroskek1
üzenetére
Milyen procid van?

CséZé
Akkor elég egy E2180pl, ha megy 3-3,2ghz-et. Ezt mondjuk senki se fogja garantálni. DE pl egy 8400-es már tuti kihajtja és erősebb jóval + 45nm, szal ahogy érzed, ha van pénzed a nagyobbra, akkor hajrá (esetleg 7200es még jó lehet)Hókusz Pók
Legtöbb helyen a 9800gtx-et is veri, kisebb fogyasztással, modernebb felépítéssel és barátibb árral. 8.7es driver meg elvileg még ebben a hónapban.
Aktív témák
- iPhone topik
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple Watch
- Elektromos autók - motorok
- Automata kávégépek
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Konteó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legalább huzd egy kicsit azt a szerencsétlen cpu-t
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)