- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
katt777 #35098 üzenetére
Ha a "kihajtás" még ezek után sem világos, nem tudok mit mondani. Sztem csak az agyamat akarod húzni, de nem fog menni.
Köszi, most már mindent értek!
Ha neked ennyit jelent egy definíciót kimondani, akkor nincs miről beszélnünk etéren!
Képzeld, van angol-angol szótár ... szerinted az is absz. hülyeség ... vagy én most tényleg már sok-sok poszt-tal korábban elhatároztam, ha te ezt feleled rá, akkor lesz egy akkora, de akkora poénom, hogy... , ha meg nem, akkor meg azt mondom, majd jót kacagunk ... Ugyan már ...
Nem! Képzeld, mindenkivel ellentétben bevállalom: Fogalmam nincs, mit jelent, hogy valami kihajt valamit! És ennek semmi más oka nincs, mint hogy olvastam ilyet-olyat, ezzel szemben tapasztalom ezt meg azt... Ergo, nem értem, miről beszéltek! De pont így tanultál/unk meg beszélni, nem értem, most mi a baj ezzel...
És az se baj, ha nem te fogod megválaszolni - nem is neked címeztem -, elég, ha bárki definiálja ezt a szóösszetételt. (Ennyit arról, hogy az agyadat birizgálnám ezzel a dologgal...) Bárki, aki érti, miről szól ez a 3 szó!!!A többi meg nem a te hibád/én hibám/más hibája dologról szólt - ha nem lett volna világos -, hanem arról, hogy mást jelent ma megválaszolni egy vásárlással kapcsolatos kérdést, mint volt anno, mikor te vásároltál...
Aktív témák
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest