- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Osynho #17416 üzenetére
én kivágtam a ház oldalát és felcsavaroztam 2DB 12-es Xigmatek ventit az egyik befelé fuj a ház széléhez esö meg kifelé sziv,kb ezzel van szembe a gyári kiömlönyilas 20fokot hült a ref hütéses ,és 10 fokot hült az AC S1-el szerelt idle hömérséklete...ez azt jelenti,hogy a stock cooleres most idle 50fok az S1-es meg 34fok...amint lesz S1 rárakom a másikra is és akkor lesz ám tuning... de milyen
Szóval én ugy látom ezek a kartyak azért melegednek marhára mert benn reked a meleg a házban abban a magasságban...a CPU magasságában ugye megvan a huzat de a VGA-nál nem szív ki ventilátor ...
Jah és most nézem.. a procim 5fokot,az alaplapom 8fokot hűlt....
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest