Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#22451) bandiras2 válasza Nova96 (#22438) üzenetére


bandiras2
senior tag

A reakció a Zero no Tsukaima ismertetődre ment :DDD Mint hasonló stílusú anim.[op] [S2 op]
Az üzemanyagprobléma megoldásán pedig visítani fogsz!

A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

(#22452) F34R válasza Totheground (#22448) üzenetére


F34R
nagyúr

Ha mar mutast a desktopod :P

(#22453) oriic válasza F34R (#22452) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Na még egyszer akkor. :D

Live-Die-Respawn

(#22454) F34R válasza oriic (#22453) üzenetére


F34R
nagyúr

Megegyszer :DDD

(#22455) Synthwave válasza F34R (#22452) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Itten a mostani ©Csucsusztikus. All time SBUAC (*Safe Bet Under Any Circumstances™).

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#22456) Crystalheart válasza Synthwave (#22449) üzenetére


Crystalheart
senior tag

Szerintem csak arra akar ügyetlenül célozni, hogy még ideiglenesen sem akarná lezárva látni a topikot, vagy bannolva valamely tagot, de tény, hogy ezért még talán nem.

(#22457) Máté94


Máté94
addikt

BlazBlue: Alter Memories: Állítólag a játékhoz képest hatalmas katyvasz, és látva a véleményeket tényleg, mintha igaz volna. Belecsöppenünk valahova, de hogy hova, miért, ki, miért kicsoda azt nem tudjuk. Kapunk egy rossz fiút és azokat akik, mint "elhárítás" próbálják elkapni, és majd jönnek azok is, akiknek a váltságdíjért fáj a foguk. Mert, hogy szegénynek még az is van a fején. Azután ne feledkezzünk meg a Sauron szeme képességű vámpírlánykáról sem.

Yowamushi Pedal: Vagy otakunk, akik most vettek fel az alsó-középiskolába és szeretne anime klub tagja elnni, mert eddig előtte sose tudott senkivel sem beszélni a hobbijáról. Aztán ezt feloszlatták. Közben kiderül, hogy 45 km-et szokott biciklizni Akihabara-ig egy amolyan kontrás, egysebességes női biciklivel, és a 20% emelkedő se kottyan meg neki igazán. Közben megismerkedünk az iskola kerékpáros klubjával és gazdag, megrögzött sráccal, akinek célja, hogy legyőzze a tavajly győztes kerékpárost, aki 5 percet vert rá.

Galilei Donna: Talén eddigi legjobb. Nagyon alapjába véve innen úgy tűnik, hogy lesznek a Hozuki nővérek vagyis inkább maga a család és egy valamiféle alak/szervezet, aki Galileo Galilei hagyatékát keresi. Hozuki, a legfiatalabb egy technikai zseni, nem mellesleg moe és nem szeret suliba járni, Hazuki egyetemista, aki sake ivással tölti a napjait, amikor megy egyetemre, ráadásul ügyésznek tanul, és Kazuki, a kamasz tinédzser lány, aki tsundere és amolyan "felülkerekedik a szituáción" típus. No, nem mintha a másik kettő nem ezt csinálná.

Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru "NouKome, NouCome"

Hilaiorus! Egyszerű felállás, Amakusa Kanade, normális tinédzser barátunk egyszer csak azt találja észrevenni, hogy bármerre néz, egy kérdés áll előtte két választási lehetőséggel. Ha nem választ, kemény fejfájás tör rá, ezért kénytelen ezeket teljesíteni, ha szabadulni akar tőle. Persze, ezek általában perverz vagy halálos kérdések. (Fogd meg a mellem/Had fogjam meg a melled...) Ehhez még hozzájönnek a remek osztálytársak, Yukihira, amolyan weirdo és Yuuouji, aki, hogy jellemezzem: bemászik a második emeleti terembe a suli oldalán, hogy becsempéssze a termékminták, amiket az apja vállalata készít.

(#22458) Máté94 válasza Máté94 (#22457) üzenetére


Máté94
addikt

Samurai Flamenco: Miután lejár az ember műszakja, és egy rendőrről beszélünk, nem hiszem, hogy ne lenne feltűnő egy majdnem teli cigarettás doboz a földön és furcsak hangok a sikátorból. Aztán amit ott talál, az már lehet nem olyan "mindennapi", ha az anyaszült mesztelen srác, aki "szuperhősnek" hiszi, nevezi magát.

Végül is itt lesz a seigi no mikata és az ő "barátja", akinek majd gondot fog okozni. Ahogy az tette most is...
Csak egy kicsit ingott meg a bizalmam, amikor a hősünk elment az ilyen kis police box-hoz, hogy hálája jeléül adjon neki pár ruhát, amiért tegnap este eltöltöte vele az estét.... , de hálistennek erre itt nincs esély. Yokatta!

[ Szerkesztve ]

(#22459) Máté94 válasza Máté94 (#22458) üzenetére


Máté94
addikt

Rájöttem, olyan mint Rikka a Chuu2-ből: adolescent delusion-je van.

(#22460) Tirexi


Tirexi
addikt

Kaichou wa Maid-sama! S01

SPOILER lehet!

Végignéztem és megint belesétáltam az ilyen animék csapdájába miszerint már megint nincsen vége és a főhősnő nem mondja ki igazából mit érez a partnere iránt. (vagy fordítva)
Érzelmek voltak oké... de értitek.. valami még is hiányzott.

Kajak egy animének így kell végződnie, hogy "Usui te idióta"?
Ezt nem hiszem el... Mondom végre itt az alkalom meg minden egy szép befejezésre erre megint ezt kapom. :DDD

Na mind1 lényegében jó volt, jól szórakoztam rajta egész végig. A special-okat is megnéztem.

Más:
Láttam többen emlegettétek a SAO-t. Az a Sword Art Online nem?
Annak már vége van vagy még tart? Felirat van hozzá?
Érdemes elkezdeni? Milyen stílus?

(#22461) Mister_X válasza Tirexi (#22460) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Mindenhez van felirat. Ha más nem, akkor angol. Valószínűleg folytatni fogják.

Még a Hentai Ouji to Warawanai Neko-ban volt Tsukukakushi-nak hasonló kaliberű utolsó mondata :)

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#22462) neko18 válasza Tirexi (#22460) üzenetére


neko18
senior tag

Jó kis anime, nem rég láttam én is :C :C :C
Direkt ilyen a befejezés szerintem hogy könyebben tudják folytatni meg te is várd a folytatást :P ;]

kdxsv

(#22463) Tirexi válasza neko18 (#22462) üzenetére


Tirexi
addikt

Várom én várom. :D

Amúgy most ezt kezdtem el nézni: Dance In The Vampire Bund
Érdekesnek tűnik. Legutoljára a Rosario + Vampire volt amit láttam és ilyen téma volt. De ahogy ezt elnézem itt brutálabb jelenetek lesznek. :D

(#22464) Archanon válasza Tirexi (#22460) üzenetére


Archanon
őstag

Érdemes elkezdeni, mert ha nincs is teljesen lezárva, mégis kerek a történet. Egyáltalán nem akkora cliffhanger, mint pl. egy Claymore, Berserk, bőven emészthető, és az ember talán ilyen gondolatokkal úgy várja a folytatást: "vajon mit hoznak még ki belőle?". Én mindenképpen javaslom.

Ellenben...

Accel World

Igazából azért kezdtem el, mert sokszor emlegették egy lapon a SAO-val, hogy ilyen meg olyan kapcsolat van közöttük. Valójában ez csupán légypiszoknyi, egyelőre totál lényegtelen, meg alaptalan találgatások összessége. No sebaj, végeztem a sorozattal, kisebb-nagyobb csalódással. Nekem nem jött annyira be...

Kezdjük a grafikával. Szép és jó, bár semmi kiemelkedő - de, talán mégis van valami egyedi... Főhősünk valami oknál fogva egy tök más rajzstílust képvisel, ezáltal totál abszurd a világban még a létezése is. Nem tudom mi értelme volt, de én egyáltalán nem tudtam megszokni, hogy ennyire kilógott a sorból. Miért nem lehetett egy stílushoz ragaszkodni, komolyan nem vágom... simán lehetett volna mindenki kicsit "mesésebb", ha már Haru ilyen lett... vagy Haru lehetett volna egy kicsit magasabb duci emberke, akinek mondjuk nem 15x akkora a feje, mint Hime-nek. Áááh... Engem ez az abszurdisztáni megvalósítás nagyon zavart... de volt ami jobban. Haru szinkronja... azaz maga a karakter. Ez a szerencsétlen végigbőgte, meg végigordította az egészet nulla karakterfejlődéssel és borzasztóan idegesítő volt. A többi karakter meg majdhogynem a "jellemtelen" jelzőt súrolta, egyszerűen nem hagyták megismerni őket.

Mindezek ellenére valamiért mégis megetette magát az anime... valamit nagyon megcsináltak benne, amiért úgy faltam a részeket, akár egy tucatshounennél, mindig kíváncsi voltam a folytatásra. No meg jó párszor hangosan felnevettem, azért ez nagy szó egy ilyennél... :))

[6,5/10] - Ja, és kell a folytatás... ennek nagyon.

[ Szerkesztve ]

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#22465) neko18 válasza Tirexi (#22463) üzenetére


neko18
senior tag

Na akkor van még egy megnézendő anime a listámon :D :D :D :D Rosario sem volt rossz, azon is nevettem azért jókat :DDD Csak már annyi anime van amit megszeretnék nézni, idő 10ed annyi mint pár éve volt :(

kdxsv

(#22466) Tirexi válasza neko18 (#22465) üzenetére


Tirexi
addikt

Na igen a listám az nekem is elég hosszú. Már külön TXT fájlt vezetek róla mi az amit láttam meg mi az amit nem. :D
De szerencsére tudok annyi időt szakítani 1 nap az anime nézésre, hogy 12 részt meg tudjak nézni egyhuzamban. Szal tudom pörgetni őket rendesen. :D

(#22467) Mister_X válasza Tirexi (#22466) üzenetére


Mister_X
nagyúr

TXT helyett ajánlom mondjuk a myanimelist.net-et :)

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#22468) neko18 válasza Tirexi (#22466) üzenetére


neko18
senior tag

Néha nekem is sikerül. Ha én animézek 1-2-3 résznél tuti nem állok meg szóval ha nincs annyi időm én bele se kezdek :DDD Bleachet és Narutot is nagyon hamar letoltam. Nekem inkább az a nagy problémám ha nem tetszik az első 1-2 rész akkor már annyira nem is érdekel és eldobom pedig lehet hogy a 3-4.résznél már beindulna a történet. TXT helyett én is ajánlok valami animelist oldalt :D

kdxsv

(#22469) Tirexi válasza Mister_X (#22467) üzenetére


Tirexi
addikt

Igen tudom, hogy vannak ilyen online oldalak már láttam itt többször is, de valahogy én jobban bízok a saját fájljaimban. Meg bármikor el tudom érni még akkor is ha nincsen net.
Nem nehéz egy ilyet vezetni, beírom a nevét mögé meg egy [X]-et ha végignéztem és [--]-t h csak elkezdtem.

Ilyen összegző, hogy mi hány óra volt meg eddig hány órát néztem nem érdekelt soha ez nem verseny, azért nézem őket mert szórakoztatóak.

(#22470) oriic válasza Archanon (#22464) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

AZért a SAO kapcsolat nem sima találgatás. Két fix pont van. A készítők mondták hogy egy világban játszódnak, plusz ott van a Nervgear-es jelenet is.

Live-Die-Respawn

(#22471) neko18 válasza Tirexi (#22469) üzenetére


neko18
senior tag

Az sem rossz módszer bár ha nincs net akkor anime se nagyon hacsak nincs letöltve :P ;]

kdxsv

(#22472) Mister_X válasza Tirexi (#22469) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Akkor már inkább valami excel táblázat.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#22473) Tirexi válasza Mister_X (#22472) üzenetére


Tirexi
addikt

A txt-hez nem kell semmi extra program az a jó benne. Jegyzettömb forever. :K

(#22474) Crystalheart válasza Tirexi (#22473) üzenetére


Crystalheart
senior tag

Extra program? Van olyan, akinek nincs táblázatkezelője? :DDD

(#22475) oriic válasza Crystalheart (#22474) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Nekem pl nincs. Google doksit használok. :DDD

Live-Die-Respawn

(#22476) Mister_X válasza oriic (#22475) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Na látod, tényleg nem kell extra program ;]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#22477) unclefucka


unclefucka
senior tag

Na, ezt nevezem én igazi háremnek:

:C

A Golden Time is kezd beindulni, mostanra márl látszik, hogy Kouko nem teljesen reménytelen, fejlődni fog.
Nem tudom miért, de úgy érzem több van ebben az animében, mit az elsőre látszik. Majd kiderül.

Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.

(#22478) Tirexi válasza unclefucka (#22477) üzenetére


Tirexi
addikt

Ez engem is érdekel. Ránézek majd.
Egyelőre ez a vámpíros lefoglal. :)

(#22479) Synthwave válasza unclefucka (#22477) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Azé tudnék jobbat elképzelni. :>

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#22480) Totheground válasza Synthwave (#22479) üzenetére


Totheground
addikt

Arrol a nyomorusagos smiley-rol mindig a cleft lip (google) ugrik be. Eww.

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#22481) Synthwave válasza Totheground (#22480) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

>>

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#22482) Archanon válasza oriic (#22470) üzenetére


Archanon
őstag

Ez a két fix pont, ami valójában egy, mert az első következik a másodikból értelemszerűen, pont felé egy szem légypiszokkal. Ennyit mindenki tud, aki látta mindkettőt, és nem jön rá magától, az nem figyelt, vagy szimplán hülye... Az összes többinek (volt itt linkelve a fórumban ilyen hosszú latolgatás is) 0 alapja nincsen, és ellentmondásokba ütközik.

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#22483) unclefucka válasza Synthwave (#22479) üzenetére


unclefucka
senior tag

Sajna most ezt dobta a gép. :)

Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.

(#22484) Tirexi


Tirexi
addikt

(#22485) Crystalheart válasza Tirexi (#22484) üzenetére


Crystalheart
senior tag

(Szó közepén venni levegőt, kihagyni szótagokat, eleve esetlen szövegezés... :D Hiába, ingurishu light azért befigyel. :D)

(#22486) Totheground


Totheground
addikt

Yuushibu 2

http://vocaroo.com/i/s1Pcc1fZzpjl

:C

[ Szerkesztve ]

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#22487) Nova96 válasza Totheground (#22486) üzenetére


Nova96
őstag

Még nem néztem bele , de ezek után lehet, hogy bele kéne. :DDD

(#22488) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Csak én érzem úgy, hogy az AnimeAddicts fórumozóinak a többségének szellemi színvonala nem valami kiemelkedő? :F Log Horizont jobbnak tartani a SAO-nál... Hát, érdekes egy ízlésre vall.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#22489) Crystalheart válasza Mister_X (#22488) üzenetére


Crystalheart
senior tag

Nem csak te. :K

(#22490) Nova96 válasza Mister_X (#22488) üzenetére


Nova96
őstag

Ott az emberek 80% fogyatékos 10% azt hiszi mindenkinél okosabb, 5% azt hiszi a három shounennél nincs jobb (Naruto,One Piece,Bleach) 3% yaoi fan+ flame keltő, a maradék a normális.

(#22491) Tirexi válasza Nova96 (#22490) üzenetére


Tirexi
addikt

Én a maradékba vagyok! :Y

(#22492) Archanon válasza Nova96 (#22490) üzenetére


Archanon
őstag

Elfelejtetted azokat, akik normálisnak tartják magukat. (Ők több közös halmazt alkotnak. :DDD )

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#22493) Tirexi válasza Archanon (#22492) üzenetére


Tirexi
addikt

A fenébe lebuktam. :))

(#22494) Nova96 válasza Archanon (#22492) üzenetére


Nova96
őstag

:DDD Az lemaradt ez igaz, de mivel ők se normálisak csak annak hiszik magukat, valamelyikbe belesorolhatóak.

Golden Time
Szünetre küldöm nagyon tetszik majd egybe letolom.

IS
Moe,moe főszereplőnk teljesen felesleges, de a többi nagyon is jó, Szünet br-t megvárom

Yuushibu
Fanservice, fanservice mindenhol meg Mau-san ver2 női verzióba. Szünet majd br után

Coppelion
Nem tudom miért szidják annyira szerintem jó volt, de tény az erős kontúr zavarhat másikat, BR-re úgy is eltűnik. Grafika nagyon jó minden mozog, zene is jó a történet ami nagyon képlékeny, ha jól eltalálják mikor milyen infót toljanak és az izgalom megmaradjon még akár egy nagyon jó darab is lehet

Nagi no
Mint írtam epic, csak ne rontsák el. A világ, a hangulat minden lenyűgöző lett. ..a moe rajzolás engem nem zavar, kíváncsi vagyok mennyire tudják átadni a problémákat.

Magi,Kuroko s2 ugyan olyan jó mint az s1 de ez is csak egybe fogom nézni.
A többibe nem néztem bele, mert rá jöttem nem akarok hétről hétre nézni mindent.

(#22495) Nova96 válasza Nova96 (#22494) üzenetére


Nova96
őstag

Dareka no Manazashi
Shinkai Makoto majdnem 7 perces kis animéje, hát...első körben miért ilyen rövid? Nem úgy volt, hogy valami másfél órás lesz? Vagy az másik lesz?
Másod körben említeném ahhoz képest, hogy milyen rövid nagyon is sokat mondó. :K OST mindig epic, grafika is. És úgy érzem mindenkinek van 7 percre egy ilyen kis rövid animére. Megéri az időt rá szánni.

(#22496) Archanon


Archanon
őstag

Accel World után szinte rögtön elkezdtem egy újabb gyöngyszemet, aminek régóta neki akartam már vágni: Toradora!. 9 epizód után egyszerűen imádom... egyedi felállás, ultra jó poénokkal, jófej főszereplőkkel, Taiga meg különösen imádni való - végre van egy újabb karakter ebben a kategóriában, aki a szívemhez nőtt és ahogy elnézem, fog még jobban is.

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#22497) Tirexi válasza Nova96 (#22494) üzenetére


Tirexi
addikt

Jaj mindig meg akartam kérdezni tőletek mi a fene az a MOE? :D

(#22498) Archanon válasza Tirexi (#22497) üzenetére


Archanon
őstag

"De aranyooooooooos....!!!" az ötvenkilencezredik hatványon. Loli karakterre illik, érettebbre viszont már max. akkor, amikor a viselkedése már kellően infantilis hozzá... K-on - Yui? :)) - valamennyire érts japánul... ;]

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#22499) Nova96 válasza Archanon (#22498) üzenetére


Nova96
őstag

Loli karakterre illik, érettebbre viszont már max. akkor, amikor a viselkedése már kellően infantilis
LOL!
Még, hogy csak loli karaktere.....ez elég nagy fail. De az első igaz ezen meg jól elmosolygtam ötvenkilencezredik. :) Bármilyen karakter lehet: moe

(#22500) Totheground


Totheground
addikt

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.