Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
WeghA
tag
Sziasztok!
Miért van az hogy nem telepítek semmi programot és mikor frissítek állandóan csökken a belső tárhelyem. 980MB ból már csak 170MB van. Nem felülírja a programot? Vagy mindig nagyobb és nagyobb a program?
A Chrome-t már nem is engedi azt írja hogy nincs elég szabad hely.
Az app2ssd már raktam át programokat, de ugye van amit nem enged.
Mit lehet ilyenkor csinálni? -
SirAlo
aktív tag
Azt be lehet valahogy allitani hogy a Skype neveket ne rakja be a telefon a telefonszamok kozze? Vagyis a "szemelyek" kozze, engem zavar... ha skypolni akarok akkor elinditom a skypot es onnan skypolok. 4.1.2 android
-
addikt
Nálam is 4.1.2 van, és hasonló problémával küzdök... Ha kiveszem a megjelenítési beállításokban a skype accountot, akkor eltűnnek a skype névjegyek, de amint visszalépek a telefonkönyvbe, újra megjelennek, annak ellenére, hogy a beállításokban már ki van szedve a skype account.
-
dokee78
félisten
Az mitől lehet,hogy akad a HD videó rögzítés?
Van mikor már az előnézeti kép is meg-meg akad a rögzítés megkezdése előtt? -
szabeska
addikt
Szép estét! Van egy Galaxy Mini 2-m, szeretnék kijelzőt kalibrálni rajta, hogyan tudom megoldani?
Köszönöm előre is!
F1
-
szabeska
addikt
válasz hodostamas #3711 üzenetére
Pixelhiba, boltban mondtrák hogy kalibrálás segíthet, ha nem, akkro cserélik az egészet
F1
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Úgy tűnik én is csatlakozom az Androidos táborhoz egy Galaxy S3 Mini-vel, viszont felmerült bennem pár kérdés:
1.) Ha szeretnék rá navit venni, pl Navigont, vagy iGO-t akkor azok kb mekkora helyet foglalnak el ha teljes EU-t teszem fel, vagy lehet egyesével választani térképek közül h mi legyen fent?
2.) Nem tudom h a memória kezelés hogyan működik, mennyi helyet használhatok fel az alkalmazásoknak, illetve van-e arra lehetőség h microSD kártyára áttegyek alkalmazásokat, pl a navigációt zejes egészében vagy bármi más programotMatthew 24:42
-
Keeperv85
nagyúr
válasz @matthew@ #3713 üzenetére
Szia!
Ez attól függ, hogy melyik navigációs szoftvert vásárolod meg a készülékre. Ebben olyan tud majd bizonyára segíteni, aki próbálta őket, illetve a Play! áruházban többnyire van kipróbálható verzió a nagyobb gyártóktól.
Ami biztos: iGO-t nem fogsz venni, mivel a forgalmazó nem kívánja készülék nélkül értékesíteni.
@szabeska:
Cserélniük kellett volna már. Kifogtál valami bunkót. Jól átvágott. Vidd vissza és kérd a cserét!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Keeperv85 #3714 üzenetére
Erről tudsz valamit? Mert én is mindig szólok az embereknek, hogy Androidra nincs iGO, csak a Spica-val adták, erre általában jön a fenti link... Azt mondják, hogy van benne magyar térkép is, de szerintem ez nem az a program amit ők szeretnének nem? Az is erősen gyanús hogy 100-an sem telepítették.. (Mondjuk ennyiért nem csodálom) Bár a Navigon is ilyen árkategória.
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz pepe091 #3717 üzenetére
Két napig ingyenes volt. Használható. Nem navigálok, szóval a térképet sem tudom hogy áll, ám egy biztos: ha csak nem vagy jó Arabból, akkor kicsit macerás lesz ezt érteni...
szerk: Levették a kompatibilitást erről is, szóval szerintem ez is csak kifogás...
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz @matthew@ #3719 üzenetére
Az első hozzászólásban láttam, mikor legutóbb javítottam, ezt:
"Tárhely: 8GB-os és 16 GB-os modellek kerülnek forgalomba 8GB-osnál a szabadon felhasználható memória 4,5 GB. Mindkettő bővíthető microSDHC kártyával (32 GB-ig)"
Szerintem a 16-osnál ennél tisztán 8GB-tal több. 12,5GB-ot tartok reálisnak.
-
kelekyle
őstag
Mekkora hype-ot vernek erre a Facebook Home-ra... Egy extra fícsörökkel lévő androidos launcher,dialer alkalmazás együttes.... király Tuti ugyanolyan szarul megírt lesz mint a Messenger vagy a FB app. Tudnám, hogy mit tudnak a programkódban ennyire elrontani a f@szbúkék.
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
Tompie
őstag
Csak nekem nem jön be mobilon ez a fórum (több böngészőn sem, Dolphin, Opera)? 503 - Service Unavailable
PC-n megy rendesen.[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Logout, mobilarena tesztek 503-at dobál nekem is..
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Armagedown
őstag
Szerintetek biztonságosan eltávolítható a Google Talk ha nem használom ?
2.3.6os Android[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Armagedown #3738 üzenetére
Root után minden további nélkül.
-
addikt
válasz Armagedown #3738 üzenetére
Én a fagyasztást ajánlom, később így könnyebb visszaállítani, ha mégis szükséged lenne rá. És ehhez ha minden igaz root sem kell.
-
csokoládé13
tag
Helló!
Lenne egy ilyen tab képződmény, amire szeretnék letölteni néhány Google appot (Maps, Chrome...), de valamiért kompatibilitási problémára hivatkozva, ezt nem engedi a Play?!
Mi lehet a gond? Estleg a kijelző felbontás (1024x768)?A másik furcsaság a Gmail appnál jelentkezik. Új levél írásánál nem jön elő a címtár... Hogy lehetne elővarázsolni?
Előre is köszi a segítséget!
-
Tamy
senior tag
Sziasztok!
A telefonkönyvben az egyik névhez képet akartam társítani, és itt elkövettem egy baklövést: amikor rákérdezett, hogy mivel akarom megkeresni, kijelöltem a galériát, és persze ezt a döntésemet meg is jegyeztettem vele. Hogyan tudnám ezt elfelejtetni vele, hogy ismét kérdezzen rá?
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
Kasya
nagyúr
Szerintem rossz topic, de nem talaltam meg a keresoben hol foglalkoznak a programokkal; egy Nokia Internet Radio-val megegyezo internetes programot keresek... esetleg valaki ismer ilyet?
-
Arthuro_Adam
őstag
Sziasztok!
ICS-s tablet (Motorola Xoom) baromi belassult. Lehet valamit tenni teljes reset nélkül, hogy megint normálisabb sebességű legyen?
Köszi.
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Most jelenleg gjango 1.7.1+tpdeluxe kernel van fent (p990 2x).Valami nagyon ébresztgeti a telot:-Telefon készenlét:49%,Telefon készenléti állapot:47%.Szeretném megkérdezni,hogy az emulátorban a "kódokat",hogy tudom értelmezni,mi mit jelent?Köszönöm a segítséget.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest