Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. Próbálok fastboot-tal felnyomni egy ClockworkMod recoveryt a telefonra, de sehogy sem akar összejönni.
A fastboot látszólag felrakja az img-t a telefonra, kapok is két Okay-t, mégis ha a recovery módban indítom újra a telót, a gyári recovery jön be. Mi lehet a probléma? -
addikt
válasz Hunter2 #2549 üzenetére
Megszívtam már én is ezzel, igaz nálam a gyári került mindig vissza. Ez valamilyen védelem a ROM-ban. Ha újraindul az Android, visszarakja az övét. Ezt úgy lehet megkerülni, hogy miután a fastboot flashelte a recovery partíciót, vedd ki az aksit, rakd be, és indítsd el a telefont recovery módban (ZTE Kis-en ez hangerő fel + bekapcs, nálad nem tudom mi). Így nem tudja leellenőrizni a rendszer, hogy milyen recovery van fent, és bejön a telepített. Sajnos ezt mindig el kell játszani, ha más recoveryt akarsz használni (amíg az adott ROM fent van).
-
addikt
Ha nem tudsz Recovery-t elindítani, akkor te, mint felhasználó nem tudod újrarakni a romot. A szervizben megvannak az eszközök ilyen esetekre is. Simán beveszik, csak mondd azt, hogy reggel már ilyen volt és nem tudod bekapcsolni. Ők sem fognak tudni mit kezdeni vele. Kicserélik, vagy újrarakják a romot.
-
addikt
válasz Keeperv85 #3341 üzenetére
Mondtam én olyat, hogy nem lehet megmondani a hiba okát? Hidd el, biztosan eljutottunk volna a loghoz is... Gondoltam is rá, viszont az, hogy a Dolphin is hasonló hibákat produkál, valami rendszerszintű hibára utalhat. Ezért kérdeztem rá arra, hogy rootolva van-e a készülék és hogy piszkálgatott-e a system partíción.
-
addikt
válasz OverKiller #3361 üzenetére
Windows update nem talál drivert hozzá? Nekem eddig mindent drivert az rakott fel. Engedélyezve van egyáltalán nálad a win update online keresés?
-
addikt
Google feautre, hogy felcserélve vannak a nevek (ami nem meglepő, hiszen amerikai cég). A rendszer szerint az emberek böcsületes neve keresztnév - vezetéknév formájú, így persze a naplóban is így szerepel. Sajnos itt csak azt teheted meg, hogy felcseréled a vezetékneveket a keresztnevekkel. Engem egyébként nem érdekel a dolog, a legtöbb ember nálam simán becenévvel van felvéve
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest