Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
T@nk
tag
Sziasztok!
JB-ről vissza szeretnék térni ICS-re. A JB-n lévő gyári böngésző tetszik, ezért át szeretném vinni ICS-re. Ha a megfelelő .apk és .odex-et átmásolom és a szükséges jogokat megadom akkor működni fog a böngésző?
Ha nem akkor esetleg Titánium Backup-al sikerülne? -
janos1988
addikt
Egy Move By telefon resete után, van lehetőség az sms-ek, hívások és egyebek visszaszerzésére? Memóriakártya ki lett előtte véve belőle, szóval a telefonéból lehet-e bármit is visszanyerni?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Tamy
senior tag
Addig addig szórakoztam, míg most már csak a Motorola logóig jutok, utána semmi, csak a kijelző világít.
Előzmény: miután a 101. kipróbált CM10-es verzióval is ugyanaz a hibajelenség volt, leszedtem egy billentyűprogramot rá, amivel úgy tűnt minden rendben lesz, aztán mégse. Gondoltam felrakok akkor egy 9-es verziót, de ez lett a vége. Valahogy RSD-vel kéne megoldanom, de nem tudom mit rakhatok rá ezek után?
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
Tamy
senior tag
Ez igaz, csak azt gondoltam, ha már a Milestone topicja ennyire halott, akkor talán az Android pörög. Ezek után már nem tudom, ott mennyire van élet, de majd átnézek oda is
Közben egyébként ezt a problémát is sikerült megoldanom, a fene tudja hogyan, de működésre bírtam a CM9-et. Úgy tűnik ez nem omlik össze, talán minden működik (remélem), majd kiderül. Egyetlen szívfájdalmam, hogy a magyarja elég hiányos még.Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
kertsa
senior tag
Van olyan összefoglaló, ahol le van írva, hogy milyen alkalmazásokat lehet letiltani, hogy még rendesen működjön a rendszer?
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Okoz gondot a rendszerben,ha eltávolítom a Google naptárat?
Pl az aCalendar attól még leszinkronizálja a webes naptárból vagy a Google naptárt (telón lévő) használja erre? -
dokee78
félisten
válasz this is life #3621 üzenetére
Kikapcsoltam a naptárban,viszont így jön mailben.
-
törölt tag
Hát, root nélkül tényleg nehéz lesz....kezdésnek olyan programokkal kezdd, mint például a multimédiás lejátszók ( zene, videó, képnézegető, ha már van helyette másik ) esetleg még a widgeteket is letilthatod...ha esetleg bővebben érdekel, írj PM-et, küldd el esetleg screenshot-on a listát a programjaidról, és segítek válogatni...
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Ma sikerült valami rendszer file-t, vagy programot letörölnöm. Ha megnyitottam a beállításokat hiba üzenetet adott ki, de csak le okéztam, gondoltam resi és jó lesz minden... Hát nem, mert besem bootol a telefonLG optimus l7-esem van JB-vel, tudtok valami okosságot mondani erre?
-
SirAlo
aktív tag
Az android frissiteshez is kell root jog? mert lattam leirasba es videoba hogy a beallitasok-a telefonrol es ott kellene olyan legyen hogy frissites keresese de nalam nincs ilyen , vagy a 4.1.2-be mar nincs ilyen funkcio ?
-
hodostamas
addikt
Multiplatform lesz az Android 5.0: [link]
-
Fandango
veterán
-
MODERÁTOR
válasz hodostamas #3628 üzenetére
No persze... Április 1...
-
SirAlo
aktív tag
válasz Superhun #3632 üzenetére
Hat nem tudom hogy a gyarto fog-e adni hozza frissitest, csak a gyartotol lehet frissitest szerezni ? Nem egyforma android van minden telefonon? esetleg csak ROM cserevel lessz megoldhato ha nem ad a gyarto frissitest? ( eleg ismeretlen marka Allview , roman gyarto de kb ugyanaz mint a kinai telefonok)
-
Adamis
őstag
-
Tasi94
csendes tag
üdv mindenkinek.nekem egy olyan problémám van, hogy kikapcsoltam a gépet majd mikor újra bekapcsoltam akkor eltűnt az az alsó "gomb sor". valakivel már megesett ez?ilyenkor mit kell tenni??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest