Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
Sziasztok!
A közelmúltban tértem át iOS-ről Androidra (SGS3), de elakadtam egy témakörnél: ez pedig a legális zenevásárlás. A kérdésem: HOGYAN, HONNAN lehet legálisan mp3-at vásárolni Androidon?
Megszoktam az iTunes kényelmét, amikor hallottam egy zenét, lecsekkoltam Shazammal, és egy gombnyomásra meg is vásárolhattam az iTunesból. Persze, most hülyének nézhettek, hogy miért nem torrentről lopok mindent, mint a többség... de a helyzet az, hogy az igazán tetsző zenékért hajlandó vagyok pénzt adni, mert szeretném ezzel is ösztönözni az előadót.
Namármost. iTunes ugye nincs Androidon. Androidra két lehetőséget találtam: egyik az Amazon, másik a Google Music. Mindkét rohadék program csak UK/US-ben elérhető, ami szerintem szégyen és gyalázat 2013-ban.Van ötletetek alternatív megoldásra, vagy váltsak vissza iTunesra? Az iTunesból szerencsére lehet exportálni a megvásárolt tartalmakat is mp3-ba, és az S3 hangja is lenyomja az iPhonet, viszont így meg oda a kényelem, nem tudok egy-két klikkel vásárolni és hallgatni, hanem muszáj otthon a laptopra letöltenem, átkonvertálnom, áttranszferálnom. A tököm tele ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz Coyote2000 #4651 üzenetére
A T-mobilenak is van valami zenetár izéje, asszem, de mindjárt lecsekkolom neked.
Szerk.: Igen, nekem gyárilag van egy Zenecenter alkalmazás, a szolgáltatós Note2-n.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
DS39
nagyúr
válasz Coyote2000 #4651 üzenetére
Deezer esetleg. asszem havi x pénzért annyi zenét hallgatsz amennyit akarsz, és offline módban is hallgathatóak a kiválasztott számok. (Telenor nyomja nagyon)
-
Coyote2000
őstag
Köszi a válaszokat!
Ezek szerint valóban nincs megfelelője az iTunes-nak, esetleg szolgáltatófüggő alkalmazások... Mondjuk egy Telenyomorból vagy Trémobilból nem nézem ki, hogy elég széles palettával rendelkezzenek számomra (nem lédigagát, gangnam sztájlt, megasztár haknisokat meg hasonló hígfost szeretnék letölteni), de azért adok nekik egy esélyt.
Picit csalódott vagyok, nem tudom mikor ébred már fel a Google vagy az Amazon, hogy innen is dőlne a lé, ha hagynák...
-
wardemi
senior tag
válasz Coyote2000 #4655 üzenetére
Google felébredt most jelentették be a zene streamjüket havi asszem 10$ lesz. Valszeg elég széles választékkal, hogy ide mikor és hogy (ha lesz) jó kérdés
[ Szerkesztve ]
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
DS39
nagyúr
válasz Coyote2000 #4655 üzenetére
a Deezer 20 millió zeneszámot hirdet a weboldalán, Telenortól függetlenül is használható, érdemes ránézni hátha megtalálod a Te zenéidet ott is. [link]
a Google Music olyasmi mint az Apple iTunes pusztán jelenleg US only, de szerintem 1-2 éven belül kiterjesztik ezt világméretűre. az iTunes is sokáig US only volt és még tovább tartott míg Magyarországról is vásárolhattál tőlük.
[ Szerkesztve ]
-
Coyote2000
őstag
Na jó, le a kalappal a Deezer előtt. Tényleg megtaláltam mindenfélét... de úgy nézem, mintha a Deezer csak egy port lenne az iTuneshoz, mert vásárláskor az iTunes feltételekkel tudnám megvenni a cumót. Sajnos az ár is ezt mutatja: ugyanaz a track 0.89 USD helyett 1.99 EUR. Plusz ez a buzi havidíj.
Akkor marad az iTunes.
A Google azért reagálhatna gyorsabban is, ha már az Apple és a szolgáltatók kitaposták előtte az utat... Mindig az elsőre kell a legtöbbet várni, de most már jogilag is helyre került az online zenevásárlás, nem értem mit bénáznak ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz Coyote2000 #4658 üzenetére
ez igaz, bár én azt szűrtem le a weboldalból hogy az album/track vásárlás az iTunes-ra visz ugyan, de a Deezer alkalmazásával és a fix havidíjjal nem szükséges megvásárolni őket külön külön, mert a 2k-s havidíjért bármikor meghallgathatod őket újra, akár offline is. persze ez csak a tényleg sok zenét hallgatóknak éri meg, aki csak egy-egy számot/albumot venne időnként az Apple megoldása jobb, olcsóbb.
air: nem rábeszélni akartam senkit erre, csak tippet adtam, ha valóban nem jó minőségűek az a 15 napos ingyen próbaidőszak alatt úgy is kiderül bárki számára.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Szerintem a Deezer, Grooveshark és társai (online/offline) zeneszolgáltatásokat hagyjuk. Az ott található zenék minősége valami gyalázatos. Amikor a Telenor-nál volt Deezer teszt időszak én kipróbáltam, és semmivel sem jobbak mint egy 128kbps-es MP3.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Keeperv85
nagyúr
Ez azért nem ennyire fekete-fehér sajnos. Eleve ha a jogtulajdonosok megkeresése, illetve a jogi oldala nem túl egyszerű eset az ilyen tartalmaknak. Valakitől licencelni kell a jogvédett tartalmat, ami pedig az I-Tunes kínálatában is fent van, azt oda is egyeztetni kell.
-
Amikor pár hónapja kipróbáltam a Deezert én is megtaláltam szinte mindent, "csak" a legtöbbjénél kaptam egy a végén már baromira idegesítő üzenetet, hogy "ez a dal abszurdisztánban jogi okok miatt az ön számára nem elérhető".
Így maradtam a virágbolti beszerzéseknél.
-
-
WeghA
tag
Ma reggelre nem kapcsolt ki ez jó hír.
Egy visszaállítást csináltam csak. A belső SD tárhelyet lehet törölni?, mert olyan mintha maradtak volna fenn régi programokból mappák, amiket nem használok már és csak foglalja a helyet.
Igazából egy teljes frissítést szerettem volna csinálni, de azt meg nem tudtam a leírása alapján. -
WeghA
tag
A beállításokba Nand Flash-nek látja a rendszer. Van Micro SD-m is az 32 GB-os.
Kár volt elszólnom magam megint csak 60 MB maradt feloldás után.
Szokott olyat csinálni a Micro SD kártya, hogy váratlanul eltávolításra került írja, ki persze jól benne van nem nyúltam hozzá és ez lassítja be a rendszert?
-
-
profi
aktív tag
Sziasztok!
Asszony telefonját (Viewsonic V350) frissítettem 2.3.7-re (gyárilag 2.2 volt rajta). Azóta az egyik kártyát nem tudom őt elérni, mindig foglaltat jelez, vagy azt mondja be az automata, hogy jelenleg nem elérhető
Mit lehet ilyenkor tenni?
Hogyan lehet visszatenni a gyári 2.2-t?
Előre is köszönöm a válaszokat.üdv.
-
törölt tag
Sziasztok!
Arra jutottam, hogy megpróbálom undervolt-olni a készülékemet. Olyanoktól szeretnék kérdezni pár dolgot, akik már csináltak undervolt-olást.
Olvastam azért pár leírást, de inkább itt is kérdezek. Feltételek tehát adottak, megvan a kernel, ami támogatja az undervolt-olást, kérdésem csak az lenne, hogy ez hogy, és miként is működik. Milyen programot tudnátok ajánlani erre? Nekem most a System Tuner Pro van fent, abban lehet undervolt-olni is. Valamint, ha éppen már túl kevés áramot kap a készülék, és beáll a fekete képernyő, vagy befagyott képernyő effekt, akkor mi történik? Következő újraindításkor visszaállnak az eredeti értékek?
Köszi előre is a válaszokat.
-
Sanyi.mTs
addikt
play-en be van állítva, h új telepítésnél NE rakja ki az új modult a HS-re, de mégis kirakja. mi lehet a gond?
-
törölt tag
Nos igen, a hosszabb üzemidő lenne a célom. Elég rizikós művelet, és vállalom a felelősséget érte, dehát az Android egy nyílt rendszer, azért van, hogy szórakozzunk vele. Egyedül abban nem vagyok biztos, hogyha mondjuk tényleg beáll a SoD ( Sleep of Death, ugye a fekete képernyő ), akkor egy egyszerű kernel újra flash-eléssel megoldható lenne a dolog, és ismét élne a telefonom? Ez a voltage table hol tárolódik? Gondolom magában a kernelben.
(#4678) vegytek Launcher-ben nincs beállítva hogy rakja ki az ikonokat egyből annak, amit letöltesz? Nekem pl Nova Launcher-ben alapból be volt ez állítva, és úgy ugye kirakta, figyelmen kívül hagyva a Play beállításait.
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
Sziasztok, végső elkeseredésemben fordulok hozzátok.
A barátnőm Xperia U-jával (droid 2.3.7) van gond. Méghozzá a billentyűzettel. Gépelés során nincs hosszú ékezet, mindenféle kínai/japán(?) írásjelek hívhatók elő (a billentyűzet bal sarkából) amit nem tudok kikapcsolni.
A beállításoknál minden ok: telefon nyelve magyar, billentyűzet nyelve szintén magyarra állítva. Újraindítottuk többször -semmi. Nem lehet rendesen gépelni vele. A beállításoknál az Xperia Billentyűzet alatt látok Japán és Kínai bill opciókat - de sem letörölni sem átállítani nem tudom..
A futó alkalmazások közt van egy POBox Touch nevű cucc - elvileg ez a japó ,kínai íráskészlet. Fut, lelőni nem tudom...Vmi ötlet? Köszönöm előre is...
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz this is life #4684 üzenetére
Pontosan így van - a telefon hivatalos frissítést nem talál, én meg nem tornázom vele. (eddig) jó volt így is...
Avanti Roma
-
ThorsHUN
őstag
Ave!
Sracok olyan problemam lenne - amiben hatha tudtok segiteni - , hogy nevjegyzek bajom van. Egy HTC Desire-n vagyok es Edesanyam szamat sehogy nem jeleniti meg a rendszer. Minden szamot a google fiokon tarolok, de megjelenitve minden megvan.
Amikor bepotyogom a szamat, akkor kihozza keppel a nevjegykartyat, de a nevjegyek koztot hiaba keresem.Masik:
Fonoknom sgs2-n tapasztalta, hogy a telefonon tarolt szamai siman elvesztek. Ezzel kapcsolatban vki esetleg? -
Fandango
veterán
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata ezzel, hogy mennyire jol es megbizhatoan mukodik?
[MOD][GB/ICS/JB]●►ACID Audio Engine V7.0◄●[Build 2802/2805]Updated..|☆☆☆TEAM AC!D☆☆☆
-
GEPESZ66
veterán
A telefonomon telepítve van a Facebook.Napok óta nem használom, de mégis van akkumulátor használata a telefon szerint.Mit , ill. hol kell beállítani a Facebook-ban, hogy ne használjon erőforrást?
-
addikt
válasz GEPESZ66 #4693 üzenetére
Fut a háttérben és folyamatosan szinkronizálja az eseményeket és az üzeneteket. Ezért van az, hogy jelez a telefon, ha valaki likeolta az egyik postod vagy üzentek neked. Ha ezekre nincs szükséged, akkor nem kell neked app, a hírek olvasásához egy böngésző is megfelel.
-
Gyick
őstag
Üdv!
Tudna vki segiteni elinditani a play áruházt?Felraktam apk-ból de kiirja hogy a folytatáshoz hozzá kell adni egy fiokot stb és kilép..
Próbáltam felrakni gapps-ot felraktam de nem történt semmi nincs play áruház se más google-s program.
ZTE blade cm 7.2 friss install -
Gyick
őstag
Facebook-et nem lehet valahogy feltenni play áruhát nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest