Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz MasterMark #3250 üzenetére
Várakozás. Megpróbálhatnád a tabletről inkább.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz MasterMark #3252 üzenetére
OMG! Ne a böngészőből! Play! csak van rajta...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz MasterMark #3254 üzenetére
Na az gáz... Akkor még kevesebb az esélye a magyar nyelvnek... Meg kéne valahol keresni a neten ezt a kis app.-ot. Nem linkelek inkább semmit, mert minden tele van mellette warezzal. Ha viszont vele előkerül a magyar fordítás is, akkor bele lehet piszkálni úgy a romba, hogy menjen is.
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
A gyári romból /2.3/ ha kitörlöm a play áruházat,hogyan tudom újra felrakni?
Mert ha simán csak telepítem az APK.-t az nem indul valamiért?[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz MasterMark #3258 üzenetére
Hát igen. Sajnos a sejtés ezzel be is igazolódott. Kell egy custom rom hozzá...
-
DiamondBack
senior tag
szóval eddig ezt használtam [link] Icc+root, de a jelly bean-nek nincs nyitva a bootloaderja ezáltal nem tudom rootolni szóval valami hasonló megoldás kellene amihez nem kell root. lényeg hogy a pc netjét megtudjam osztani a telóra usb-n vagy ha segít valaki hogyan kell wi-fi-n (acer aspire 5742g) az is jó. köszönöm
-
Adamis
őstag
válasz DiamondBack #3260 üzenetére
Esetleg Virtual Router...
-
Keeperv85
nagyúr
A bootloader nyitásnak az égvilágon semmi köze a roothoz....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz DiamondBack #3263 üzenetére
Semmi gond! Alapvető tévhit. Nem kell kinyitni a bootloadert a rootoláshoz.
-
wardemi
senior tag
válasz DiamondBack #3266 üzenetére
gaps-ot flasheld fel megint recoveryből (vagy ha nem volt akkor most tedd meg hátha helyre rántja)
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
air
nagyúr
válasz DiamondBack #3266 üzenetére
A kettőnek nincs köze egymáshoz.
Ha más működik, akkor az az alkalmazás "borult meg".Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
gretzky77
veterán
Sziasztok olyan kérdésem lenne,hogy szereztem egy funtab hydra 8" tabletet amin gyári 4.1.1 van ezt szeretném rootolni! Mivel tudnám megtenni mert a z4root meg a superoneclick nem ér semmit? Köszönöm
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Keeperv85
nagyúr
válasz gretzky77 #3269 üzenetére
Ezeket el is felejtheted. ICS-n sem mentek. Külön kell írni hozzá egy scriptet, vagy ha megy a klasszikus módszer, akkor fastboottal (bootloader mód) lehet rootolni.
Amúgy minek arra root? Szerintem az is csoda lenne, ha a gyári rom meglenne valahol, nemhogy valami custom...
-
Gyula88
tag
Valaki tudna egy modszert vagy egy programot ajanlani amivel az akkumlator elhasznalodasat merni tudom? GS2 hasznalok es szeretnem tudni hogy az akku mennyire van tonkre...elore is koszonom :-)
A SEMMIRŐL INDULTAM! Nagy része még most is megvan...
-
MurdR
veterán
A rootnak semmi köze hogy Te a gépről szórt wifivel netezz. Kollégák írtak pár programot, azzal tudod szórni a netet wifivel, a telefonnal meg fogod és rácsatlakozol.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MasterMark
titán
4.0.4-re milyen Google Play kell? Mert egyik sem akar működni. Feltelepül de nem megy.Újraindítottam és most jó.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
gretzky77
veterán
válasz Keeperv85 #3270 üzenetére
Nem tudom miért lenne csoda nagyon jó kis készülék amúgy azért kéne mert szeretném a wpa suplician fájlt kicserélni,hogy kipróbáljam rá tudom e venni,hogy lássa az ad-hoc wifi hálót is,de ha erre tudtok más megoldást azt is megköszönöm! A joikuspot ad-hoc jelet szór és az android ezt sajna nem látja pedig nem úgy volt hogy a 4.x már fogja?
-
gretzky77
veterán
Köszi az a gondom,hogy én a nokia telefonom jelét szeretném venni nem pc,vagy laptop jelet!Ezért kéne a root mert akkor át tudom irni a wpa supliciant fájlt és akkor elvileg müködnie kell! ha valaki segitene egy müködö roottal 4.1.1re akkor kipróbálnám,ezért kell a root
-
Keeperv85
nagyúr
válasz gretzky77 #3275 üzenetére
Azért lenne csoda, mert kb. 5 ujjamon meg tudnám számolni, hogy hány embernek van itthon. Nem a készülék minőségét tükrözi.
Az ad-hoc hálózathoz meg újra kéne írni a wpa_supplicant fájlt, DE kimondottan erre a gépre. Gondolod ha root nincs, mod van hozzá? Erős kétségeim támadtak...
-
gretzky77
veterán
válasz Keeperv85 #3279 üzenetére
Értem én csak azt gondoltam,hogy ha 4.1.1et tudják rootolni akkor az minden normál 4.1re jó! Az elözö huawei tabon is átirtam a wpa fájlt egy netröl letöltött wpa fájlal és hibátlanul ment pedig az sem kimondottan a huaweire volt irva
Ezt úgy gondoltam,hogy a rendszert rootolom nem magát a készüléket de akkor tévedtem!Ezekszerint nincs is megoldás a bajomra?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sziasztok
szeretném lecserélni az értesítési hangot, a billentyűzet hangot, visszajelzés hangot, lezáró hangot.. email érkezik hangot .. stb..
az sms és csengőhang már megoldott de a többi valahol belül van, nos ebben tud valaki segíteni?
root 2.3.6-os a rendszerem[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz gretzky77 #3288 üzenetére
Hogy állsz a parancssorral? (Kelleni még pár dolog, ami a Bin4ry rootban vagy egyéb helyeken megvan...)
Sorban:
adb reboot bootloader
fastboot devicesHa nem ír semmit, vagy kiírja az eszköz nevét, akkor nyert ügyed van. Ha viszont a reboot után újra simán visszakapcsol, akkor zárva van...
[ Szerkesztve ]
-
Crusnik
csendes tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy (Nexus 4) telefont, és az Android frissítésével kapcsolatban lenne pár kérdésem. Ha szolgáltató függő telefont veszek, akkor az mennyire befolyásolja a rendszer frissítését? Kell várni külön, míg a szolgáltató kiadja a telefonra az adott frissítést, vagy egyből frissíthető, mint ha egy független telefon lenne?
-
katalin888
aktív tag
Sziasztok!
A telefonkony elejen megjeleno "frequently called" listat, hogyan tudom torolni?
(ne irjatok azt, hogy van erre a menuben opcio, mert a stock 4.0.4-ben nincs)
Miert szoktak ajanlani, hogy a SuperSu-t a rendszerfajlok koze ,masoljuk?
Elore is koszi a valaszokat! (johet privatba is) -
petakpa1
őstag
Experia S telóm az alábbi furcsa tünetet produkálja levelezés kapcsán:
Van egy freemail, fiókom, amelyet hibátlanul bekonfiguráltam a levelező program alá.
Amennyiben wifi-vel kapcsolódom a netre (szolgáltató UPC Kábelen), akkor simán gond nélkül letölti a leveleket.
Amint átváltok mobilnetre szolgáltató Voda, akkor meg nem működik e levelezőprogram. Levelezőprogram beállításai természetesen változatlanok. Mi a túró okozhatja ezt?"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
chris94
tag
Sziasztok
Egy olyan problémám lenne, hogy van egy Vodafone 858 Smart típusú készülékem (vagyis Huawei U8160) amin egy Cyanogen Mod 7.2 v1.5 fut, ezen alapból U8160-nak van beállítva a készülék, ez a Google Play>Supported Phones listájában nem található, csak V858 - vagyis Vodafone 858 ugye
Így pár alkalmazás nem telepíthető telefonról, míg PC-ről nézve támogatja az app a 858-ast - Ezt konkrétan az Angry Birds-nél vettem észre ami még anno a 845-ösön is futott.
Egy ugyancsak Vodafone 858-assal rendelkező fórumtárstól sikerült megtudnom, és az 1.hsz.-ben is láttam,h a build.prop átírásával ez megváltoztatható.
Ő azt ajánlotta,h Root Explorer-el /system mappát tegyem írhatóvá és irjam át.
A kérdésem az lenne, h bekapcsolt állapotban Root Explorer-el módosítva egy újraindítás után hibátlanul fog-e működni a rendszer, nem fog-e leállni módosítás mentése után rögtön?
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
chris94
tag
válasz Keeperv85 #3299 üzenetére
Persze, tudom
Csak rákérdeztem,hogy nem okoz-e problémát a rendszerből való átírás mivel a készülék blogján a PC-n való átírás van leírva még flashelés előttNothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- Építő/felújító topik
- Politika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok