Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
Samsung A36-val a következő gondom adódott:
Hiába törlöm ki a DCIM mappából a képeket, a telefon Galériájában továbbra is láthatóak.
Ezek hol vannak? Szeretnék egy kis helyet felszabadítani..
Ugyanehhez a kérdéshez: a telefon hol tárolja az emaileket, hogy tudom ezt a tárat szabályozni?köszi
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
darvinya
titán
válasz rlazol #33654 üzenetére
Ikonkép mappát töröld, ezt egyszerűbben Album app adataival tudod megtenni.
File kezelőbe be kell kapcsolni a rejtet file -ok mutatását és a .thumbnails mappa tartalmát törölni.(#33653) Richter36
Ez lopáskor kapcsol be, csak aki bekapcsolta tudja kikapcsolni.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok,
Lenovo A806,
android:4.4.2Segítséget kérnék az alábbi problémával kapcsolatosan.
Amennyiben a fenti készülékre érkezik hívás akkor 2 kicsöngés után a hívás megszakad és a hívást indító fél kap egy sms-t - "Éppen vezetek. Később kapcsolatba lépek Önnel." tartalaommal.Ami furcsa, hogy nincs beállítva semmilyen híváselutasító funkció valamint a "Gyors válaszok" opcióban sem szerepel a fenti szövegtartalmú lehetőség.
-
szárnyacska
tag
Sziasztok szeretnèk segítsèget kèrni bluetoot űgyben.Kèt telefonal játszottunk egymás ellen a játèk előtt felkinálta a teló hogy 300ms re bekapcsolja a láthatóságot rányomtam okèra.Aztán játèk vègèn szerettem volna kikapcsolni a bluetooth-ot de nem lehet! Mèg repülö mód alatt is vissza kapcsolja magát 10 ms múlva! Nincs semmi beállitásí lehetősèg azota probálom appokal kikacsolni mindhiába kikapcsolás után újra inditja saját magát! Telefon kikapcsolása után is. Android 5.1 van rajta gyári.Ha valakinek ötlete annak nagyon örülnèk.
-
darvinya
titán
válasz szárnyacska #33661 üzenetére
Játék kapcsolja vissza mindig, mivel fut a háttérben.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Ranger^41
aktív tag
Sziasztok! Fura kerdes, de sim kartya okozhat androidos keszuleken indokolatlan lassulasokat? Adott egy redmi note 2, ami sim kartya nelkul egesz furge, de ha benne vannak a simek (voda + t) akkor random megfagy a keszulek, de ugy, hogy a navi gombokra rezeg, a kurzor villog, tehat mintha csak az inputokat nem venne akar felpercig is, aztan mintha misem tortent volna, vagy ujraindul...
-
szárnyacska
tag
válasz darvinya #33662 üzenetére
Szia a játèk már nincs a telefonon azt szedtem le először már azt is probáltam aksi ki aztán 1 perc után vissza alkalmazás optinalizásával kezdett de a bluetooth nem változott. Ha nem lennènek olyan progik rajta amit külön aktiválnak már a rendszert újra húztam volna,de lehet ez lesz a sorsa!
-
mikk2000
őstag
Sziasztok!
A tabletes topikban nem kaptam választ, ezért gondoltam megkérdezem itt:
Adott egy gyári overmax qualcore 1021 3g táblagép. Annyi a gond, hogy ha usb kulcs van hozzácsatlakoztatva, akkor a belső SD kártya nem látszik, azaz így a rá (részben) telepített alkalmazások sem látszanak, így mondjuk pont a vlc videólejátszó sem. Valami ötlet?
-
Shirko
tag
válasz mikk2000 #33670 üzenetére
Úgy tűnik, hogy a automatikus mountolási pontok vannak rosszul beállítva. Root esetén manuálisan újra tudod mountolni az Otg-t más könyvtárba, az SD-t meg vissza, de állandó megoldást az fstab átírása jelentene, de ahhoz a boot.img -t kell kibontani átírás után pedig visszacsomagolni, és flashelni.
Mindez persze akkor igaz, ha tényleg emiatt van a gond.[ Szerkesztve ]
Samu A53, Motorola G54 Power Edition ; Windows + Linux PC : Kicsit Kocka user
-
mikk2000
őstag
válasz Shirko #33671 üzenetére
Köszönöm a láthatóan komoly hozzászólást, nos teljesen értem mit írsz, de még ha meg is csinálom utánajárva hogy is kell ezeket lépésről lépésre megcsinálni, ha a flesselt fstab rossz lesz, akkor a gép meghal és vége van, és nincs 40 akárhányezrem a kárt megtéríteni. Arra gondolok hogy ilyen hibát a gyártó is illene javítson nem? Mert ez elég gáz így.
-
darvinya
titán
válasz mikk2000 #33670 üzenetére
Melyik Op rendszeren van a Tab?
6+ felfelé külső tár csatlakoztatáskor megkérdezi miként szeretnék használni, belsőtárként, vagy fotó, videó, stb. tárként.
Előbbinél belső tár eltűnik és átformázva külső tár lesz belső tár.
Utóbbinél mint háttér tár lesz, nem formáz.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
hallali
csendes tag
Üdv! Olyan gondom van, hogy zárolt állapotban nem szinkronizálja az emaileket. Ha megnyomom a home gombot, akkor rögtön frissít, és jelzi az új mailt. Kipróbáltam több mail klienst, mindegyikkel ez van. Most a gmailt használom, de ez van a samsung mail-el, aquamail-el is. Azóta van amióta frissült a droid 6 ról 7 re. Szinkronizáció be van kapcsolva. Samu J5. Mi lehet a baja?
-
mikk2000
őstag
válasz darvinya #33675 üzenetére
Szia, a TAB-on nem lett Android OS frissítve ha ez a kérdés, szerintem nemrég vette. Jó kérdés hogy mit választott mikor rádugta az USB kulcsot (mini USB átalakítóval), de szerintem nem formázta le, mert a TV-hez is használja azt a kulcsot filmet nézni.
Szóval azt mondod ha belső tárat választott egyszer a TAB-on, akkor onnantól mindig kiüti majd a belső tárhelyet? De ez esetben ha újraformázom a kulcsot akkor új UUID-t kap, tehát akkor nem üti ki, nem?
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Van egy telefon, ami megsérült (LG K7), ezért vettünk egy ugyanolyat. Van valami egyszerű módja annak, hogy mindent áttegyünk az egyik telefonról a másikra? App-ok, beállítások, névjegyek, üzenetek, stb...
Ha lehet, root nélkül szeretném megoldani, de ha nincs más mód, akkor az is szóba jöhet...
Köszi előre is! -
Shirko
tag
válasz fausto #33683 üzenetére
Mennyire sérült? Van ADB, van kép, működik a touch, felmegy a netre?
Az LG saját progijával ha csinálsz egy mentést, szerintem egy ugyanolyan modelre vissza is tudod rakni.
De legalább gépen meglesznek a további lépésekhez.
Vannak különböző backup programok is a play áruházban, illetve a google is sok mindent vissza tud állítani.Samu A53, Motorola G54 Power Edition ; Windows + Linux PC : Kicsit Kocka user
-
ceia
őstag
Sziasztok! Remélem jó helyre írok, mivel okostelós azonnali kérdések órája topik nincs..
Ha a Moto G3 telót rádugom a töltőre, és a teló ki van kapcsolva, normális az, ha a beszédhangszórónál fehér fény világít?it's more fun to compute
-
Bozek
nagyúr
És az Azonnali mobilos kérdések órája topik miért nem jó? Esetleg a Motorola Moto G (2015): egyhangú folytatás?
Mert abban semmi szakmai nincs, hogy hol milyen fény világít. Az Android-hoz meg abszolút nincs köze.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok
Faterom A5 telóján a samsung bill magyarra van állítva,minxe hol ahol gépelni kell magyar bill ugrik elő, de ha új nevet visz fel akkor ciril betük vannak.
Én is csak értetlenül nézem.
Android 7 1 1 van rajta
Van ötletetek hol lehet ezt átállítani?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
geza844
aktív tag
Sziasztok! Az AirDroid nevű programot szeretném törölni. Be van állítva eszközadminisztrátornak, és amikor megpróbálom onnan kivenni (mert ugye eszközadmin progit nem lehet törölni), összeomlik a "Beállítások". Így nem tudok csinálni semmi sem. Ötlet? Samsung Galaxy S5
-
rlazol
veterán
válasz rlazol #33681 üzenetére
Köszönöm, megvan!
De nagyon fura: 36,19 Mb-ot ír a galériába. Arra tippelek, hogy ott a Cloudról veszi az adatokat, de akkor mi foglalja a helyet a telefonom?
az emaileket hogy tudom törölni úgy, hogy a mailszerveren ne törlődjön?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
MODERÁTOR
-
air
nagyúr
válasz Viktor0610 #33696 üzenetére
Ha az eszköz admin aktív, akkor nem lehet eltávolítani.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
MODERÁTOR
-
geza844
aktív tag
Milyen mail fiókot töröljek? Nem, nem engedi eltávolítani az alkalmazáskezelőből, és eszközadminok között sem engedi deaktiválni, mármint ekkor összeomlik (lefagy, bezárja) "Beállítások" programot. 6.0.1-et használok.
Nem akarom ezt a topic-ot szemetelni, bocs. Hol folytassam?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest