- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
a régi market már ciki? mert gyorsabb?
mert nem dobálja a hibákat folyamatosan?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #892 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
Annyira utálom, h Mini-n AB telepítése után meghülyül a market, aztán közli, h nincs több hely, és csak ki-be kapcs után hajlandó újra telepíteni..
-
r4z
nagyúr
Jesszus, mennyi új hsz
aggleány:
30?
Na jó, most már tényleg átkapcsolok kispöcs üzemmódra, tavaszra már 60-nak fognak hinni, ha így folytatom -
hackeeeee
Jómunkásember
Market-en belül ezek az AdMob hirdetés micsodák, tudja-e valaki?
-
nbukta77
addikt
Lg optimus blackre nem tud valaki valami jo kesz romot?
-
nbukta77
addikt
Helyzet? Jol van mindenki?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
aggleány #836 üzenetére
Ejjj...
Ami késik...
Nah igen.. Aki ért hozzá, az tud csodákat műveli a sminkkel, az tény!
De attól, Én mint férfi, szó szerint irtózom, amikor látok egy nőt, és szó szerint műnek, műanyagnak látszik az arca a sminktől, szerintem az szörnyű...
(#845) TayRol: Főként ha darál0w-ról van szó.
-
nbukta77
addikt
Rootoltam az optimus black-et azota olyan erzesem van mintha nem erzekelne rendesen a kijelzo. Lehet csak bekepzelem?
-
aggleány
addikt
Nahát, hogy találtad ki?
Az óvónéni mond egy betűt, és a gyereknek ki kell mondani az első szót, ami az eszükbe jut ezzel a betűvel. Móricka feltűnően jelentkezik az "F", "SZ" és "P" betűknél. Az óvónéni már rutinos, nem szólítja fel. Végre a "T" betűnél fel meri szólítani, mire Móricka büszkén kivágja: "Törpe. De (és itt széttárja a karjait) ekkora a f@sz@."
-
aggleány
addikt
válasz
hackeeeee #833 üzenetére
Az egyik barátnőm sminkmester. Egyszer kikencézett. Rémálmaimban ne jöjjön elő az érzés: olyan volt, mintha valami tapadós maszkot rakott volna az arcomra, súlyokat akasztott a szemhéjamra, ráadásul viszketett a szemem.
Ha fel akartam emelni a kezem, fejhangon elkezdett visítani, hogy nem szabad. Aztán amikor belenéztem a tükörbe, megbocsátottam neki. Nagy, csillogó szemem lett (persze most is az van, de akkor még nagyobb és még csillogóbb volt), és mesegyönyörű voltam. Mind az öt percig, amíg képes voltam megmaradni a maszk alatt.
Másfél óra munka, 5 perc gyönyörködés, fél óra tisztálkodás. Nem éri meg.
"Egy férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út." Hm. Én még egy pasasnak sem vágtam fel a hasát. Biztos vagy az útvonalban?
darál0w
Mire gondoltál?
-
FET-MEN
veterán
vissza raktam x8 ra legujabb cyánt. és most minden jó. biztos elötte megin user error volt
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
válasz
philoxenia #811 üzenetére
A szóbeli részét gondold oda, leírni mégsem merem, mert még kimoderálódok.
darál0w
Az én táskámban mindennek megvan a maga helye. Ha véletlenül a másik oldalra teszem a kulcsot, akkor 10 másodperc után indul a pánik, hogy elhagytam.
Heimdallr75
Na így mindjárt más.
A párodat megértem. Sörnyitó mindig kellhet a kólához. Meg bicska. Meg pár pendrive. Meg telefontöltő. Meg adatkábel. Meg sebtapaszt. Meg mini varrókészlet. Meg vészhelyzeti fogkefe. Meg... Szóval teljesen normális dolog, hogy egy női táskában elférjen minden.
Nekem is olyan kombinált izé van, de szükség esetére van rajta egy kis fűrész is.
RazorGTR1
Én inkább 30-asnak gondoltalak volna hsz-eid és a hozzáállásod stb. miatt.
Volt nekem meglepi!
-
Heimdallr75
őstag
válasz
philoxenia #818 üzenetére
valami ilyen multifunkciós, zsebkés, fúró, csavarhúzó kombó
pedig már nyúltam az asztal széléhez az üveggel
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Heimdallr75 #815 üzenetére
Melyik fajta? Hiszen olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
-
Heimdallr75
őstag
válasz
aggleány #810 üzenetére
én csak a minimum értéket írtam
páromból kiindulva: ahol elfér vagy két teló, netbook, komplett doboz gumikesztyű, hasonló kiszerelésben szájmaszk (fogorvos), és ezután egy halom női cucc, és múltkor kíváncsiságból kértem egy sörnyitót. És volt nála
(#814) darál0w
(#816) BRIKLY : és még felfújható toronydaru is akad
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Heimdallr75 #809 üzenetére
Üresen.
-
aggleány
addikt
Sehogy, vazze, sehogy!
Már a 4,3" sem nagyon fér bele. Vagy veszek egy pici telót, és mellé egy új Tab-ot, a 7,7"-os verziót.
Hol élsz Te? Kistáska??? NAGY táska!!!
RazorGTR1
A francba, már megint öregítenek a nevem miatt!!!
Ki volt az a kedves, helyes, szimpatikus, okos, és minden bizonnyal nagyon szép és csinos hölgy?
Heimdallr75
Ne nézz kispályásnak, jó? Az enyém átlagban 8 kg.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Simán.
Nekem mondjuk tetszik. Csak tény, hogy ez már lehet nagy, telónak..
-
aggleány
addikt
Te kiskorú vagy, nem szavazhatsz!
darál0w
Igen, értem. Szerintem is ez lehet vele a legkomolyabb probléma.
Bár lehet, hogy ha megjön a Note, akkor majd túlteszem magam valahogy ezen a szörnyűségen, és megpróbálok azzal vigasztalódni.
Hasonlít a szifonra? Miért is? Talán csak nem a nagy érintőkijelzője miatt? Mert akkor tisztára olyan, mint az iPad 2!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest