Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

aggleány addikt válasz  philoxenia

üzenetére philoxenia

üzenetére A szóbeli részét gondold oda, leírni mégsem merem, mert még kimoderálódok. A szóbeli részét gondold oda, leírni mégsem merem, mert még kimoderálódok. darál0w Az én táskámban mindennek megvan a maga helye. Ha véletlenül a másik oldalra teszem a kulcsot, akkor 10 másodperc után indul a pánik, hogy elhagytam.  Heimdallr75 Na így mindjárt más.  A párodat megértem. Sörnyitó mindig kellhet a kólához. Meg bicska. Meg pár pendrive. Meg telefontöltő. Meg adatkábel. Meg sebtapaszt. Meg mini varrókészlet. Meg vészhelyzeti fogkefe. Meg... Szóval teljesen normális dolog, hogy egy női táskában elférjen minden. A párodat megértem. Sörnyitó mindig kellhet a kólához. Meg bicska. Meg pár pendrive. Meg telefontöltő. Meg adatkábel. Meg sebtapaszt. Meg mini varrókészlet. Meg vészhelyzeti fogkefe. Meg... Szóval teljesen normális dolog, hogy egy női táskában elférjen minden. Nekem is olyan kombinált izé van, de szükség esetére van rajta egy kis fűrész is.  RazorGTR1 Én inkább 30-asnak gondoltalak volna hsz-eid és a hozzáállásod stb. miatt.  Volt nekem meglepi! Volt nekem meglepi! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sweet.tv - internetes TV
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A szóbeli részét gondold oda, leírni mégsem merem, mert még kimoderálódok.
 A szóbeli részét gondold oda, leírni mégsem merem, mert még kimoderálódok. 

A párodat megértem. Sörnyitó mindig kellhet a kólához. Meg bicska. Meg pár pendrive. Meg telefontöltő. Meg adatkábel. Meg sebtapaszt. Meg mini varrókészlet. Meg vészhelyzeti fogkefe. Meg... Szóval teljesen normális dolog, hogy egy női táskában elférjen minden.
 A párodat megértem. Sörnyitó mindig kellhet a kólához. Meg bicska. Meg pár pendrive. Meg telefontöltő. Meg adatkábel. Meg sebtapaszt. Meg mini varrókészlet. Meg vészhelyzeti fogkefe. Meg... Szóval teljesen normális dolog, hogy egy női táskában elférjen minden.