- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
válasz
hackeeeee #2637 üzenetére
jah csak haverjaim aztsetudják miaz az első hsz.
mind1 nyáron veszek tabletet valszeg wayteq lesz mert 65 ér nagyon jó az a gép. a 100 is. arról lesz faca tesztem. meg lesz új telefon is de arról még nincs pontos adat hogy mi lesz. majd mondom mert még nem tudom mennyi kes lesz rá
-
FET-MEN
veterán
válasz
hackeeeee #2629 üzenetére
bukott téma sajnos..töröltem az egészet.. ott keződött hogy a képek méretét elszúrtam. az ok el is kezdtem az átméretezést.. de megjelentek a kollégák gyorsan a kommentekkel hogy ezt a kettőt miért raktam össze amikor nem egy kategória... holott ma ugyanannyiba kerülnek..
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
hackeeeee #2536 üzenetére
Kicsit valóban fura kapacitívröl visszanyargalni
Minap is volt egy percre egy S5230 - Blade (enyime) csere, hogy prezentálhassam az ICS gyönyörüségeit, de közben elkértem felfedezni az All-Time Top 3-at alaposabban. "Ez a szar nem reagál...", ránézek haverra és mondom vala, "Hülye, be ne törd már a képernyöt!!!"
Noszogatni kell a régiségeket, na
Majd modern szerzetes leszek, a fizikai önkínzást meg majd kiváltom egy régi Windows Mobile-os izével
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
hackeeeee #2493 üzenetére
Nagyon jó kis telefon, de valamiért nekem nem jönnek be a qwerty billentyűzetek. Talán csak túlságosan hozzászoktam a tapicskoláshoz és inkább portrait módban használom a telefont. Sima Xperia mini is nagyon tetszik, de inkább Ray vagy Neo (V). Telenor bemutatóteremben meg tudtam nyomkodni a mini pro-t és három következtetésre jutottam: 1) nagyon gyors, 2) volt benne SIM kártya, 3) volt rajta hipernet
-
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #2457 üzenetére
Még annyiért is marha drága. A Mini 2 is drága, bár nyitóár.
Mondjuk dual core, de szerintem túl van értékelve az, nagyon kevés helyen van kihasználva. Egy egy magos magasabb órajelen akár sokal gyorsabb is lehet. Az üzemidő mondjuk emiatt a dual corenál nagyobb lehet, de tökmindegy mert úgyis a kijelző visz el sokat és naponta kell tölteni az összeset.
-
-
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #2354 üzenetére
Nem a Google korlátozza. Illetve a saját appjainál igen, de egyébként a fejlesztő állítja be. Ingyenesnél nem igazán értem miért vesznek ki olyan készülékeket, amik egyébként kompatibilisek, fizetősnél előfordulhat, hogy csak a saját országában akarja árulni, pl. számlázási okokból vagy ilyesmi.
-
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #2331 üzenetére
Szerinted. Szerintem meg a képernyőn való írás egy raklap szar, közelébe nincs semmilyen fizikai billentyűzethet. 2"-n is szar meg 20"-n is. Nincs nyomáspont, használhatatlan.
A 3" meg bőven elég, pont a Minin hozni példának, aminek kisebb a felbontása és egy hányadék a kijelzője... A 240x320 inkább alkalmatlan bármire is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED monitor topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nyaralás topik
- C# programozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest