Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
KinekvanmibajaazSGSsel???

-
hackeeeee
Jómunkásember
Mert mennyit ér egy dizájör? Ugye S-t már újan lehet venni tán 50-60k körül is.
Amúgymeg, nem tök mindegy? Van amin spórolni kell... Ott volt a GT540 is.. Hiába volt benne jó kijelző, attól még elég sz@r volt.. A másik, hiába van az X8-ban HVGA kijelző, Én nem adnék érte pénzt...
-
nggabi
félisten
vicces h a csóri 20k-s galaxy minitől vársz fullhd felbontást

nem zétéje ez he
(zsótinak
)egyébként én egymás mellé raktam a dézit és az sgst, és valljuk be nem volt nehéz dönteni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hackee: a 2 szóban forgó modell kb egy árban volt régen... ezért is furi, de ha razinak bevált...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75
üzenetére

-
nbukta77
addikt
optimus black-et kell venni.
-
FET-MEN
veterán
Soroljatok nekem jó játékokat, ha lehet ne 20 megásokat, ilyen kb 10 shift nem kell köszi
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
petiwr
senior tag
Anti - Android Network Toolkit Használta már valaki vagy használja? kis segítség kéne.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75
üzenetére
Valami olyasmi, jah.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75
üzenetére
Valahogy úgy, dátumot már nem tudok...

Volt pöpec szoftver, úgy kellett felcsatlakozni.
-
aggleány
addikt
Ja, bocs. Azt hittem, hogy poénból kérdezted.
Naivan arra gondoltam, hogy így PH! addikt rangban már tudod használni a keresőt. 
Segítek: főoldal, Tesztek, keresőbe beír Xperia Mini. Az első találat lesz az. Az alcím: "nem a méret számít". Most nem tudok linkelni, dolgozóban vagyok. 1 GHz proci, mindenféle grafikus izék, marha gyors, jópofa Home, zsebrevágható méret. Tudásához képest nagyon jó ár.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
FET-MEN
veterán
reggelt.lehet veretni a napot.jövőhéten szünet
látom este trollkodtatok rendesen 
-
nbukta77
addikt
Jo reggelt mindenkinek! Lehet indulni munkaba!
-
joestone
addikt
A napokban volt a kezemben egy Nokia E7 . Számomra katasztrófa volt a Nexus S után . Időnként elgondolkozik a menükben lépkedve , bonyolult a levelezés beállítása is. Iphone 4 hez is volt szerencsém körökkel gördülékenyebb mint a Nokia , de legjobban az android jött be.
Amikor én jártam iskolába még a kvarcóra is nagy szám volt . Már a harmadik autómat nyúztam amikor sláger volt a börönd méretü mobiltelefon. Aztán elkezdtek megjelenni a 2110 Nokia méretű 450 MHz -es telefonok . Első mobilom egy Ericsson GH 198 volt ami a mai napig az eredeti dobozában lakik működőképesen.
Aki garantáltan szoftverhiba mentes telefonra vágyik annak a CB76 MM típusú telefont tudom ajánlani. Ez garantáltan nem indul újra , nincsenek lefagyások. -
aggleány
addikt
Itten van, örüjjé!
Jól látod, a BNV-n az EISA szerint ez az!

-
nbukta77
addikt
lg blacket vegyel meee az jooooo
-
nggabi
félisten
most ez melyik topik?
a melyik telót vegyem? 
ugyanazok az arcok, ugyanazok a kérdések... ugyanazok a válaszok
(vegyé sonyminitme az jó
) -
nbukta77
addikt
meg tudom ajanlani az lg optimus blackat. csak szar a tamogatasa. meg csak 2.2 van ra. amugy a hardver meg a nova kijelzo az kiraly.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

jó az az x8 gt töl jobb sokkal. habár mini nekem jobban bejön a support miatt. na mind1 énis dézit vettem volna.
nem is tudom kigyártotta az első droidos telót g1 néven

mert én csak ezt a kis fos régit találom meg... olyan van a munkatársamnak... az kicsi meg olcsó jah...