- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heimdallr75
őstag
-
Heimdallr75
őstag
ADW ex 22 FT
-
Heimdallr75
őstag
-
Heimdallr75
őstag
válasz
hackeeeee #1523 üzenetére
ja a poén mindezt kiadja colspace (ilyen egyetemi megosztó, hogy a diák letölthetök legyenek)
na bax nyomtass ki diákat kék háttér sárga betűvel. ugye még monochromban is olvashatatlan.
még jó hogy open officeban van makró egybe cseréltem Áginakgondolhatot a tintasugaras mi festéket enne meg e nélkül
biztos MS office is tudja, de nem használomnincs licencem hozzá
uuu bax megint nagyon offolunk, sorry többiek :S:S
-
-
Heimdallr75
őstag
válasz
hackeeeee #1492 üzenetére
nem tudom de gondolhatod hogy eldurrant az agyam, ráadásul Ágit simán le akarták rázni, ott a sarki otp fiók, tudod, nem a passageos automata hanem lent ahol az otp fiok is van.
A biztonsági őr jöttt már oda hogy ne kiabáljak, mondom: miért, mit csinálsz kifizeted Te? mert már vagy a 3. ember tárja szét a kezét hogy nem tehetnek róla.
Mondom akkor legalább egy szar fecnit ragasszon ki rá hogy nem jó... -
Heimdallr75
őstag
értelek
de google eWalletnek adod meg
azért google megbízható
picit jobban mint bármelyik magyar bolt ahol vásárolsz vele (fizikai bolt)rövid példa: szeged otp automata (mondom felveszek 20ast, kiad egy 10est, papíron persze 20 van, bemegyek még szerencse hogy ott az otp, mondja a nő, hogy már reggel óta így van mert az xy cég fordítva tette be a címleteket...
mondom én meg lexarom kérem a maradékot, ja hogy az nem úgy megy majd 1 héten belül visszautalják....
(#1489) FET-MEN :senki nem utál csak konstatáltuk hogy max 14-16 éves lehetsz aki még sosem dolgozott semmiért (pár hónapot) mit aztán egy hasonló gondolkodású valaki simán elvett tőle.
-
Heimdallr75
őstag
-
Heimdallr75
őstag
válasz
FET-MEN #1435 üzenetére
SE-semmi, egyszerűen nem tetszik. ma volt fél órám nyomogattam t-nél párat szerencsére ismertem a szervizest 10 éve még együtt melóztunk nokia szervizben vele (azóta nokiám sem volt), beszélgettünk. közbe kipróbálgattam amit lehetett, nem tetszik és kész, szép , okos, ügyes, android, de ez vélemény, pénzt nem adnék értük. (jelzem ő is ezt mondja) :
-
Heimdallr75
őstag
válasz
FET-MEN #1433 üzenetére
félreértettél
tök mindegy nekem, ngabinak írtam tanácsot
nálam most defy van, de úgy érzem karácsonyra meglepem magam valami kétmagos izével (tippem szerint az is motorola lesz)
a fejemben nem fordul meg sem LG, sem SE telót venni az életembennapi 4-5 órát beszélek, pont leszarom hogy a romban milyen extrák vannak
cyan jó, bár ha időm van a saját dolgaimmal újraforgatom
-
Heimdallr75
őstag
válasz
hackeeeee #1380 üzenetére
én azt nem tudom min akadtok fent. a mobilszolgáltató is naplóz mindent, városokban 30-50 méter pontosan megmondják hol vagy mit csinál a teló.
Windows és társairól ne is beszéljünk, google, és egyéb tracking dolgokról.Most őszintén ki a faxt érdekel naplózzon... átlag embernek totál mindegy.
Értem a cikk nem pont ez tárgyalja, de a fél világ naplóz rólad, köztéri kamera, rendszámfelismerő, a pontgyűjtő kártyákról ne is beszéljünk, stb.
XXI. század nincs magánélet vagy titok. Ez van. -
Heimdallr75
őstag
-
-
Heimdallr75
őstag
válasz
hackeeeee #1299 üzenetére
De bax Te nem a párom vagy
melleid sem olyan jók
nemrég kapott egy dell inspiron minit, aztmondja azon elintézi amit a minin nem tud, és az istennek nem tudom meggyőzni hogy defyn is el tudná.
De hát karácsony elött defy csere lesz nálam is htc sensationra(vagy az uj motorolára) lehet akkkor megkapja
csak el kell cserélnem fehér szinüre a defyt...
-
-
Heimdallr75
őstag
hát neki ez cuki, megfelel, és fehér....defy meg fekete (már ami van)
neki ez is jó... sose értem meg a nőket.pedig esküszöm mikor kézbe veszem a minit, rendesen ugyérzem (defy után) hogy 10 évet visszamentem az időben. (na jó képletesen)
erről jut esezmbe még mindig keresek vlami háztöröttt akár letiltott sgs vagy hasonló 4 coll körüli androidot a webradio projectre.
-
Heimdallr75
őstag
válasz
hackeeeee #1145 üzenetére
ne is mond, multkor allok a kedvenc szamtechboltomba elottem egy nyuzuge ki figura, es epp dvd-t vasarol, telon szamologepen szamol hogy 5-6-7 vagy 9 db kell neki. mindezt 10 percig, majd a vegen elokap valami kis igazolvanyt hogy Artisjust bla bla.
mondom neki joember fogd magad azt ne tartsd itt fel a sort es takarodj ki meg nyakon nem vaglak.aztmondja feljelenti a boltot. (no matricas lemezek miatt)
mondom ember ketten vagyunk itt (elado regi haver, meg en) szerinted nem azt fogjuk mondani hogy Te hoztad ide es te akartal eladni ilyen lemezeket a boltnak?Meg ha mar itt vagy add vissza a penzem a memkarira amit a multkor vettem es a csaladi fenykepeimet tettem ra, mert eleve gaz hogy bunozonek titulal egy civil (profitorientalt) szervezet. Aztmondja ilyet o nem tud, mondom akkkor megvarlak a bolt elott es kiverem a szart is beloled mig a penzem vissza nem adod. El is ment
ja kb mellkasközépig ért nekem
Bocs a nagyon nagy offért.
-
Heimdallr75
őstag
válasz
hackeeeee #1143 üzenetére
most őszintén, kizártnak tartanád?
mondjuk nem értem aki marketen publikál az miért nem kap tőlük jogdíjat ilyen alapon, hiszen nandba, sd-re töltik le
ilyenkor áldom az agyam hogy kettős állampolgár vagyok (bár a magyartól amint lehet szabadulok, de ez sem egyszerű)
-
Heimdallr75
őstag
-
Heimdallr75
őstag
igazából vagy szerencsére a fash oldal technologiának leáldozoban van egy magára valmit adó web fejéesztés sikitva menekul már tőle. (html5+adobe air a jövő nem véletlenül, ugye a flash elmult 5 éve során mennyi de mennyi a flas plugin osszeomlott jelzést látott mindenki, sajnos nem véletlenül)
de ez már nagyon off -
Heimdallr75
őstag
válasz
hackeeeee #1028 üzenetére
áh pont a panel a lényeg a többi nem
se ház nem kell se akku
lehet letiltva is
[link] egy hasonlóba megy bele kb a kazetta helyérecsak az lcd látszik ki majd úgyis lassan készül a tunein 70 éveseknek való kezelőfelülete
GUI ja
a pléd meg kb kazettaméretű... mondjuk a kazetta is kihalt
-
Heimdallr75
őstag
LG esetén hisztek a mesékben?
ez egy közlemény... meddig tart kiadni egy másikat később?
-
Heimdallr75
őstag
válasz
nbukta77 #914 üzenetére
hát a mai logban már ez van:
CM: Add p970 device (LGE Optimus Black) (android_vendor_cyanogen)
úgyhogy érdemes keresni lassan http://cm-nightlies.appspot.com/?device=p970 itt
-
Heimdallr75
őstag
válasz
philoxenia #818 üzenetére
valami ilyen multifunkciós, zsebkés, fúró, csavarhúzó kombó
pedig már nyúltam az asztal széléhez az üveggel
-
Heimdallr75
őstag
válasz
aggleány #810 üzenetére
én csak a minimum értéket írtam
páromból kiindulva: ahol elfér vagy két teló, netbook, komplett doboz gumikesztyű, hasonló kiszerelésben szájmaszk (fogorvos), és ezután egy halom női cucc, és múltkor kíváncsiságból kértem egy sörnyitót. És volt nála
(#814) darál0w
(#816) BRIKLY : és még felfújható toronydaru is akad
-
Heimdallr75
őstag
[link]
hát én erre várok mostremélem nem aranyárban lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest