Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heimdallr75
őstag
[link]
hát én erre várok most remélem nem aranyárban leszالغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz aggleány #810 üzenetére
én csak a minimum értéket írtam páromból kiindulva: ahol elfér vagy két teló, netbook, komplett doboz gumikesztyű, hasonló kiszerelésben szájmaszk (fogorvos), és ezután egy halom női cucc, és múltkor kíváncsiságból kértem egy sörnyitót. És volt nála
(#814) darál0w
(#816) BRIKLY : és még felfújható toronydaru is akad
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz philoxenia #818 üzenetére
valami ilyen multifunkciós, zsebkés, fúró, csavarhúzó kombó
pedig már nyúltam az asztal széléhez az üveggel
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz nbukta77 #914 üzenetére
hát a mai logban már ez van:
CM: Add p970 device (LGE Optimus Black) (android_vendor_cyanogen)
úgyhogy érdemes keresni lassan http://cm-nightlies.appspot.com/?device=p970 itt
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
LG esetén hisztek a mesékben? ez egy közlemény... meddig tart kiadni egy másikat később?
الغريبة في هذا الكوكب
-
-
Heimdallr75
őstag
válasz hackeeeee #1028 üzenetére
áh pont a panel a lényeg a többi nem se ház nem kell se akku lehet letiltva is
[link] egy hasonlóba megy bele kb a kazetta helyére csak az lcd látszik ki majd úgyis lassan készül a tunein 70 éveseknek való kezelőfelülete GUI jaa pléd meg kb kazettaméretű... mondjuk a kazetta is kihalt
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
igazából vagy szerencsére a fash oldal technologiának leáldozoban van egy magára valmit adó web fejéesztés sikitva menekul már tőle. (html5+adobe air a jövő nem véletlenül, ugye a flash elmult 5 éve során mennyi de mennyi a flas plugin osszeomlott jelzést látott mindenki, sajnos nem véletlenül)
de ez már nagyon offالغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz D.Orion #1107 üzenetére
azthiszem a hiba nálad van akkor, gyakorlatilag nincs olyan amit ne tudnál beállitani, átszabni
de kapd le az android forrását googletol és írd át ahogy szeretnéd.
de ha megvilágítanád egy példával mire gondolsz
gmail: kapcsold ki a fiókoknál a szinkront ennyi.
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
-
Heimdallr75
őstag
válasz hackeeeee #1143 üzenetére
most őszintén, kizártnak tartanád?
mondjuk nem értem aki marketen publikál az miért nem kap tőlük jogdíjat ilyen alapon, hiszen nandba, sd-re töltik le
ilyenkor áldom az agyam hogy kettős állampolgár vagyok (bár a magyartól amint lehet szabadulok, de ez sem egyszerű)
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz hackeeeee #1145 üzenetére
ne is mond, multkor allok a kedvenc szamtechboltomba elottem egy nyuzuge ki figura, es epp dvd-t vasarol, telon szamologepen szamol hogy 5-6-7 vagy 9 db kell neki. mindezt 10 percig, majd a vegen elokap valami kis igazolvanyt hogy Artisjust bla bla.
mondom neki joember fogd magad azt ne tartsd itt fel a sort es takarodj ki meg nyakon nem vaglak.aztmondja feljelenti a boltot. (no matricas lemezek miatt)
mondom ember ketten vagyunk itt (elado regi haver, meg en) szerinted nem azt fogjuk mondani hogy Te hoztad ide es te akartal eladni ilyen lemezeket a boltnak?Meg ha mar itt vagy add vissza a penzem a memkarira amit a multkor vettem es a csaladi fenykepeimet tettem ra, mert eleve gaz hogy bunozonek titulal egy civil (profitorientalt) szervezet. Aztmondja ilyet o nem tud, mondom akkkor megvarlak a bolt elott es kiverem a szart is beloled mig a penzem vissza nem adod. El is ment
ja kb mellkasközépig ért nekem
Bocs a nagyon nagy offért.
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
hát neki ez cuki, megfelel, és fehér....defy meg fekete (már ami van)
neki ez is jó... sose értem meg a nőket.pedig esküszöm mikor kézbe veszem a minit, rendesen ugyérzem (defy után) hogy 10 évet visszamentem az időben. (na jó képletesen)
erről jut esezmbe még mindig keresek vlami háztöröttt akár letiltott sgs vagy hasonló 4 coll körüli androidot a webradio projectre.
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
pléd volt 2 hónapig a büdös életbe nem kel zte-től még malac sem
nekem pont a kijelző kell érintetlen legyen minden más érdektelen, aku, keret stb. még hálozatra sem kell fellépni neki ugyhogy ha valakinek van valami ilyen kuka androidja ne kíméljen
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz hackeeeee #1299 üzenetére
De bax Te nem a párom vagy melleid sem olyan jók
nemrég kapott egy dell inspiron minit, aztmondja azon elintézi amit a minin nem tud, és az istennek nem tudom meggyőzni hogy defyn is el tudná.
De hát karácsony elött defy csere lesz nálam is htc sensationra (vagy az uj motorolára) lehet akkkor megkapja csak el kell cserélnem fehér szinüre a defyt...[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
-
Heimdallr75
őstag
de most öszintén elmegyek alibababa.com-ra és ilyen telokat féláron olyat veszek amit akarok, 2-3-4 simest
elismerem van cm supportja, na ja ettől még arm6, ami valjuk be 2011-ben elavult. öszinte leszek ha a blade, skate 20k körül lenne még meg is érné.[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz hackeeeee #1380 üzenetére
én azt nem tudom min akadtok fent. a mobilszolgáltató is naplóz mindent, városokban 30-50 méter pontosan megmondják hol vagy mit csinál a teló.
Windows és társairól ne is beszéljünk, google, és egyéb tracking dolgokról.Most őszintén ki a faxt érdekel naplózzon... átlag embernek totál mindegy.
Értem a cikk nem pont ez tárgyalja, de a fél világ naplóz rólad, köztéri kamera, rendszámfelismerő, a pontgyűjtő kártyákról ne is beszéljünk, stb.
XXI. század nincs magánélet vagy titok. Ez van.الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz FET-MEN #1433 üzenetére
félreértettél tök mindegy nekem, ngabinak írtam tanácsot
nálam most defy van, de úgy érzem karácsonyra meglepem magam valami kétmagos izével (tippem szerint az is motorola lesz)
a fejemben nem fordul meg sem LG, sem SE telót venni az életembennapi 4-5 órát beszélek, pont leszarom hogy a romban milyen extrák vannak cyan jó, bár ha időm van a saját dolgaimmal újraforgatom
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz FET-MEN #1435 üzenetére
SE-semmi, egyszerűen nem tetszik. ma volt fél órám nyomogattam t-nél párat szerencsére ismertem a szervizest 10 éve még együtt melóztunk nokia szervizben vele (azóta nokiám sem volt), beszélgettünk. közbe kipróbálgattam amit lehetett, nem tetszik és kész, szép , okos, ügyes, android, de ez vélemény, pénzt nem adnék értük. (jelzem ő is ezt mondja) :
الغريبة في هذا الكوكب
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest