- Banyasz papa: segitség kérés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ocsmánynak nem ocsmány, csak nem szép... Először Én is azt mondtam rá, hogy ocsmány, de amióta van ilyen telóm, azóta már rájöttem, hogy nem ocsmány, csak nem szép..Hiába volt szebb a GT540, örültem, hogy megszabadultam tőle.
A gyári 2.3.4 szerintem épp elég ebben az árkategóriában, és személy szerint, Én azt hülyézném le, aki képes lenne egy olyan készülékre még ráfizetni, amihez régebbi a hivatalos, utolsó kiadott rom. Hiába szinte ugyan az a két készülék, a hivatalos Ginger szerintem épp megéri azt a pénzt, amivel többe kerül, hiába csúnyább a kijelző...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, fail..
Főként az árakat nézve.
25k körül mennek a Samsung Mini-k, X8-ak meg 15-20k között.. Feltéve ha tényleg el is akarod adni, nem csak (majdelviszikegyszerként) hirdeted.. Szal ebből kiindulva Én azt mondom, hogy +5k az x8-ra, az lenne "reális".
Ugyan ez van a GT540-nel is.. ha ráérsz hirdetni, hirdetheted 20k körül, de sosem fog elmenni, 12-15k körül megy használtként, ennyi az ára..
-
FET-MEN
veterán
sztem is pont jó. najó egy 3,5 elférne nekem.
RazorGTR1 igen, néha, nekem csak a beállításoknál akad gyári rommal, amúgy máshol gyors, angry nem szaggat stb..active löncserrel a menü akadása is orvosolva lett.
2.3 mal meg hipergyors. de már pléd is akadt a 3,5 ös kijelzőjével, akkor képzeld el 4,3 mon.. -
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem volt a kezemben S, most ugye itt a Mini, ismeretségi körben van Defy, meg csoporttársam nem rég vett Defy Plus-t amit még nem volt szerencsém látni, megtapicskolni.
SE-ből az volt a problémám főként, hogy az alsó kategória mind rókabőr, ez van most a LWW-vel is, csak ráb@sztak egy WM plecsnit.. Oké lehet mondani, hogy ez minden gyártónál megvan, de az Xperia-ból kicsit sok lett az utóbbi időben, és hardveresen majdnem mind egyforma az alsóbb kategóriában.
@FET-MEN: Akkor már inkább az LG, és az Optimus Black... Bár annak az árából inkább vennék egy Galaxy S-t.
Hallgatnál megy egy W810i-t, nem mondanád ezt.
-
Heimdallr75
őstag
igazából vagy szerencsére a fash oldal technologiának leáldozoban van egy magára valmit adó web fejéesztés sikitva menekul már tőle. (html5+adobe air a jövő nem véletlenül, ugye a flash elmult 5 éve során mennyi de mennyi a flas plugin osszeomlott jelzést látott mindenki, sajnos nem véletlenül)
de ez már nagyon off -
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem volt pár SE telóm régebben, volt róluk jó-rossz véleményem..
Android-os telóik közül nyomkodtam párat, valahogy nem sikerült megbarátkoznom, lehet, hogy ennek a sok hideg volt az oka.
Mint írtam, havernak Play-e van, megnéztem, szép meg jó, de inkább egy SII kéne helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest