- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
válasz
cipofuzo87 #494 üzenetére
a legjobb választás ebbe az árba szerintem. nekem x8 van de csak azér mer galaxy kijelzője nem tetszik, cserébe szphatok a gyári 2.1 el
-
cipofuzo87
tag
Eddig azt találtam, hogy a Galaxy Mini bírja a legtovább
-
cipofuzo87
tag
Sziaszok!
Az lenne a kérdésem, hogy az olcsóbb (20-35k) kategóriában melyik kártyás telefon rendelkezik a legmagasabb üzemidővel? Egy projektre kellene, ahol a telefon modul csak fél óránként lesz bekapcsolva pár percre, a kijelző is csak napi két percre lesz használva. A custom firmware-ekkel lehet előre lépni üzemidő tekintetében?
-
dim dim
tag
Üdv!
ZTE Blade mobilon android 2.2-t használok. Nemrég megújult a market kliens, és azóta úgy tűnik, meg is bolondult.
A helyzet: ugyanazt a 10-15 app-ot (mikor mennyit) naponta jelzi update-re a market kliens. Egy darabig rányomtam, hogy update all, de egy idő után gyanússág vált, hogy mindig uazok az app-ok minden egyes napon frissítéssel jönnek ki.
Ellenőriztem manuálisan a market státuszt, ami ugye mutatja ha update van, ha nincs, akkor csak a sima Open látható-és lelepleződött a dolog: nincs is update ezekből az app-okból!
De akkor miért jelzi a market, hogy van-nap mint nap?Köszönöm
-
RootRulez
félisten
Most találtam rátok, barátkozunk?
-
aggleány
addikt
Nem gondoltam, hogy hülye vagy, csak nagyon sokan nem tudják, hogy az android kikapcsolva nem ébreszt. Már olyan emberkével is találkoztam, aki lecseszett ENGEM, hogy nem szóltam neki, mikor ajálottam az ébresztőóra appot, hogy nem szabad kikapcsolni. Azóta ajánlom.
Próbáld ki az Alarm Clock Xtreme nevű appot, én már régóta használom, és még soha nem hagyott cserben.
-
nggabi
félisten
felteszem ide is a kérdést: szerintetek érdemes lenne lecserélni a galaxy minit egy telenor alcatel one touchra?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
FET-MEN
veterán
a droid vesztett
megbízhatatlan sajnos..
-
aggleány
addikt
Hihi, ezt jól félreértettem, bocsi.
Éppen iPhone 4-et ajánlottam valakinek. A kérés alapján azt tűnt a jó választásnak, de mivel nekem nem válaszolt, csak egy fiú ajánlónak, innentől kezdve nem fogom zaklatni. Bár éppen az SGS II-ről érdeklődött, nekem meg van olyanom, ráadásul szívesen szoktam segíteni, ha tudok, ha nem kell, akkor nem kell.
-
aggleány
addikt
Ha gyorsan átkukkolsz a "Melyik okostelefont vegyem?" topikba, lelkesen csodálkozhatsz azon, hogy mit ajálottam most az előbb valakinek.
TayRol
Én egy közepes méretű pirosat vettem a T-nél.
Ne mondd el senkinek, mert nagyon ki fognak röhögni. Volt nekik közepes méretből piros, kék és fekete, nagyból piros és fekete, malacból pedig minden méret többféle verzióban is.
-
TayRol
nagyúr
ize, hol lehet kapni angry bird allatkat? es ezt most komolyan kerdem.
-
nbukta77
addikt
Optimus Black a nagyvezer.
-
nggabi
félisten
más: a galaxy minit még mindig az angry birdsel reklámozza a tré... ez csak nekem fura?
-
aggleány
addikt
válasz
hackeeeee #386 üzenetére
Legalább nem veszünk össze rajta, neked is jut, nekem is jut.
Mi lett az Astroval? Ezek szerint ne frissítsem?
darál0w
Na végre, észrevetted a szép új avataromat!
Ha már szóba került, én is lelkesen gyűjtom az apk-kat. Van olyan, amiből még a legelső verziót használom, mert az újabbaknak nem tetszik a felülete, átvariálták szépségesről rusnyára.
-
-
syl5
őstag
Jó ötlet!
Lenne is gyorsan egy kérdésem.
Nexus telefonok esetén ugye minden adott, hogy egy módosított rendszert hozzunk létre. Ebből kifolyólag gondolom, hogy a CM és a MIUI gyakorlatilag bug nélküli ezekre a modellekre. Valóban így van ez? -
nbukta77
addikt
Szep estet mindenkinek!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha eltávolítom az új market-et, egy idő után visszateszi?
A régi market sem mutatja az appjaim.. wtf?!
Működni működnek, ha market-ben rákeresek egy adott app-ra, azt írja, hogy telepítve....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Metal topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest