- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz
FET-MEN #2697 üzenetére
Megvolt minden, kiessel frissítettem, nem volt bedugva a telefon. Újraindítottam. Win8x86 alatt jó volt, és Win7x64 alatt is. Ezért nem értem, most miért nem.
Közbe a telefont is frissítettem, de nem változott semmi. (ha már van MSDN kulcsom WinPro-hoz, akkor meg használni is szeretném, szóval oprendszert nem akarok cserélni.) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FET-MEN #2630 üzenetére
Le kell xarni az ilyet..
Nem mindig egy kategóriában kell teszteket csinálni.. Ha flame megy, töröltetni kell a hsz-eket, aztán kész, nem kell velük foglalkozni.
Max írd meg személyes bejegyzésbe, és kész. Legyen meg. Engem érdekel az emberek véleménye. Akiket meg nem érdekel bizonyos vélemény, az meg ne olvassa el, v ha elolvassa, akkor ne szóljon hozzá. De, ha meg biztosra akarsz menni, akkor nem kell engedni a hozzászólásokat, aztán nem fog ott okoskodni senki.
Képek átméretezésre ajánlom ezt! Elég jó kis program, ráadásul ingyenes!
-
AXisBOLD
addikt
válasz
FET-MEN #2585 üzenetére
megcsinaltam a rootot a leiras szerint, a telo iszonyat belassult 1-2 app telepitese utan, fagyott, ujraindult.
most irom le 25x, mert senki se hiszi el, amit megertek, mert rootal nem lehet komoly bajt okozni.
a telo persze azota is hasznalhato, de nem olyan mint elotte es a rootot se sikerult levenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest