- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
ADW-hez tudtok ajánlani jó kis ikonokat, akár market-ról?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Dekivagytok.. Mindenkinek megjött a mikulás?
Kérdés, ha be van lőve az LP alapértelmezett launcher-nek, hogy tudom azt beállítani, hogy a középrő gomb megyomásakor bejöjjön, hogy melyiket akarom használni? Csak mert most ugye van ADW is, viszont ha elindítom, nyomok 1 homegombot, visszajön az LP.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1662 üzenetére
Meg ezért is mondtam, hogy egyre több multimédiás eszköz jelenik meg androiddal.
De ne feledjük el, hogy volt szárnypróbálgatás Android-os netbook-ra, és nem aratott túl nagy sikert.(#1664) FET-MEN: Mondjuk az új Meego egész jó, asszem tán az N9-en...
-
FET-MEN
veterán
válasz
hát, még nem igazán volt szerencsém hozzá, mulkor próbálgattab pár laptopot, a meego piszok lassu volt, a linux gyors,de elég gagyinak tünt, a win7 az meg már ismert
-
fatal`
titán
válasz
Ez már csak a webszerverekre igaz. De ettől még semmi gond nincs a Linuxszal PC-n sem.
-
FET-MEN
veterán
válasz
hackeeeee #1660 üzenetére
jah, hát igazad van, csakugye linux először gépekre volt. úgy értettem az egészet hogy gépen amennyire ,,nem igazán jó" a telefonon a linuxra épült android nagyon jó. kíváncsi vagyok még a chrome OS-re hogy milyen lesz.
pl ami most van gagyi gépem, azt csak netezése használom és nyomtatásra. arra pedig lehet hogy a chrome OS megfelelne
-
aggleány
addikt
válasz
Heimdallr75 #1652 üzenetére
De lökött vagy!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1652 üzenetére
Fail.
-
aggleány
addikt
Ha jól beállítod, a Call Meter NG vagy a Call Meter 3G kiírja. A 3G-t nehezebb beállítani, de jobban lehet konfigurálni.
App-ajánlónak íme egy kis gyűjtemény tőlem neked.
Remélem, találsz benne olyan progit, ami tetszeni fog. Ha az abszolút alapok is érdekelnek, akkor nézd meg a Logoutomban az Android kezdőknek című irományt is.
-
sith7
félisten
válasz
hackeeeee #1638 üzenetére
Atyaisten ...
...
Köszönöm, ez az első ilyen oktondi telefonom, egyelőre csak tapogatok vele
mod.:
Most lehet hülyeséget mondok, de ezek nem csak statisztikákat mutatnak ?
Nekem konkrétan olyan kellene , ami kiírja, hogy pl. ebben a hónapban 750 Ft - ot telefonáltam ... ilyen van ?Vagy ezek ilyenek ?
-
sith7
félisten
Van olyan alkalmazás esetleg, ami mutatja, hogy az adott hónapban mennyit telefonáltam ?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
sith7
félisten
válasz
hackeeeee #1626 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
Ami megvan:
- Angry Birds
- astro
- winamp
- Mx video player
- Aldiko premium
- live háttérképek /karácsonyos - gyerekek imádják - , halas /2.3 egyelőre "hegesztés alatt" , úgy olvastam a fórumban, valaki rá is kérdezett hivatalosan, és neki mondták
0.1 az nagyon jól hangzik
Igen, azt gondoltam, hogy eltérő lehet mindenkinél, csak mondom hátha van pár alap dolog, ami mindenképpen jó, ha megvan
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mire gondolsz? Ezek az "alap" appok is már mindenkinek különbözőek.
Alap játékok pl. Angry Birds, fájlkezelőnek astro, vagy ghostcommander, ha nem tetszik az alap launcher alakalmazás, akkor launcherpro, diagnosztikára quick system info pro, zenére a winamp. Ezek mind ingyenesek.
Érdemes a marketet figyelni, 10 napig 0,1$ naponta 10 app, most járunk a 4. napnál.
-
sith7
félisten
üdv., mindenkinek
Tegnap kaptam szülinap + karácsonyi előzetesként egy Alcatel One Touch 990 - t ... egyelőre ismerkedem vele, .....
Milyen programokat érdemes feltenni rá ?
-
Heimdallr75
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem elég az LP is, dehát ennyié megvettem, majd tanulmányozom.
Hö..
A HTC elindította a Sense 3.0 frissítést néhány korábbi készüléke számára
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest