- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
válasz
FET-MEN #1997 üzenetére
22kért? add oda neki most
am ennyiből:
-zte bléd (jájj aztat ne) <<<ezt zsótinak írtam
-alkatel one touch: jó anyagminőség, szép kijelző, 5mp autófókusz vaku, azt rebesgetik h most készül rá egy magyar ginger mert eddig csak froyo volt. nekem volt, ha lenne rá ginger én megtartottam volna... mondjuk ezt csak telenoros kártyával fogod tudni használni ha érted mire gondolok-40kért egérmozi (hátlap olyan mint a mostani x8odon
de egyébként nem rossz)
-zte skategördeszka csak h zsóti is örüljön. majd ő elmondja h miért jó
kb ezek vannak.
-
FET-MEN
veterán
hello, 22K-ból manapság mi az ami normális telót lehet venni a galaxy minin kívül? (nem csak androidos kell)
ugynézki x8-at elvinné egy faszi -
FET-MEN
veterán
na hackee lesz 4.0 is arra a xarra
[link]
-
csasaKKP
senior tag
Helló, üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Remélem jó helyen járok.Hálózati meghajtót szeretnék csatlakoztatni a telefonomra. Hogyan tehetem meg? Lehet-e egyáltalán ilyet?
-
p3rgam3nt
tag
Sziasztok,
Mivel új vagyok az android világában, ezért egy hülye kérdéssel kezdeném a pályafutásomat :
a marketből adott h wifivel vagy mobilnettel leszedem az appokat, feltelepül és boldog az user.
Az megoldható, hogy ne neten települjön az app, hanem a telómat összekötöm a géppel-marketbe belépés-app kiválaszt-és települ a telón?
wifim nincs, mobilnetet meg nem akarok olyan sokat használni, ezért kérdem.
Telóm: SE ray, 2.3.4.
Előre is köszönöm a választ.p.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha független telóra független rom megy fel, az attól ugyan úgy kezeli a többi szolgáltató kártyáit?
Másik irányba tudom, h nem lessz független a függő teló a független romtól.
-
FET-MEN
veterán
na, nagyon úgynézki hogy sgmini meglessz
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
@Razi: Érdekes az az S.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FET-MEN #1929 üzenetére
Független magyar:
Latest firmware: I9000XWJVN/I9000OXXJV9/I9000XXJVQ/I9000XWJVN
Modified: 2011.08.10. 20:45:13T-mobile:
Latest firmware: I9000XWJVT/I9000TMHJV2/I9000XXJVR/I9000XWJVT
Modified: 2011.09.24. 10:28:20Telenor:
Latest firmware: I9000XWJVT/I9000PANJV2/I9000XXJVR/I9000XWJVT
Modified: 2011.09.23. 23:51:53Vodafone:
Latest firmware: I9000XWJVN/I9000OXXJV9/I9000XXJVQ/I9000XWJVN
Modified: 2011.08.10. 20:45:13Te is meg tudnád nézni.
-
FET-MEN
veterán
SGS1 re mi a legfrisebb hivatalos rom?
-
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Ebben a kingsoft office-ban van power point is? Én letöltöttem, megnéztem, nem találtam. Nem mintha annyira fontos lenne csakhát officeban szokott lenni az is és azon az oldalon mintha lenne is róla szó. Az excel része viszont nagyon jó!!Igen azt írtam is, hogy mintha láttam volna, de a telefonon viszont ha bemegyek a new documentumba akkor csak 2 féle wordöt meg egy excelt. a power point hol van?
-
FET-MEN
veterán
na mi a helyzet emberek? romok telefonok? X8-ra alakul ICS
ngabi: amugy mivolt rosz az optimus one ba?
-
FET-MEN
veterán
válasz
hackeeeee #1899 üzenetére
mutatom öcsémen a progit, mondom 30 dolláros app. érted nem használ ilyet egyáltalán- küldd át lécci kell nekemis. én- aha megmég mit nem hogy utána másnap minden 8 éves haverod azal szaladgáljon
de amúgy kajak kis pötsöknek jó világvan. galaxy mini van mindnek..amúgy jó ez a droid nagyon, kelett már egy ilyen app. sok doc-ot kapok a sulitól amit jó megnézni bármikor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest