- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1499 üzenetére
Azmimár..
Annak mi volt a baja?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1497 üzenetére
Kinézik belőled, h vidéki vagy, és ezért sz*patnak.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1495 üzenetére
Jajaja, tudom..
De ez mi már... Szükséged van a pénzre, valszeg azért akarod felvenni... Aztán persze, kiadni nem lehet, hát menjenek már.. Mert oké, nem vonja le a kártyádról, de akkor is.. Hívnák ki azt aki bepakolta a címleteket, és csinálják meg..
-
Heimdallr75
őstag
válasz
hackeeeee #1492 üzenetére
nem tudom de gondolhatod hogy eldurrant az agyam, ráadásul Ágit simán le akarták rázni, ott a sarki otp fiók, tudod, nem a passageos automata hanem lent ahol az otp fiok is van.
A biztonsági őr jöttt már oda hogy ne kiabáljak, mondom: miért, mit csinálsz kifizeted Te? mert már vagy a 3. ember tárja szét a kezét hogy nem tehetnek róla.
Mondom akkor legalább egy szar fecnit ragasszon ki rá hogy nem jó... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1493 üzenetére
Innentől 10 napig kell lesni, lehet lesznek még jó dolgok.
Én figyelni fogok, el is mentettem az oldalt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1490 üzenetére
Pfff... Az szép.. Amúgymeg, a fiókon belüli kp felvételért is fizetni kell.. Vagy már nem?
-
nggabi
félisten
válasz
Heimdallr75 #1490 üzenetére
jah ami aztán ott van a warezos telómon... neeem
még a titanium backupot hajlandó lenneék megvenni 23 ftért
de soundhound miatt nem regelem be a kártyám...
jajah forró vizet a fetmenre
warezhuszár
-
Heimdallr75
őstag
értelek
de google eWalletnek adod meg
azért google megbízható
picit jobban mint bármelyik magyar bolt ahol vásárolsz vele (fizikai bolt)rövid példa: szeged otp automata (mondom felveszek 20ast, kiad egy 10est, papíron persze 20 van, bemegyek még szerencse hogy ott az otp, mondja a nő, hogy már reggel óta így van mert az xy cég fordítva tette be a címleteket...
mondom én meg lexarom kérem a maradékot, ja hogy az nem úgy megy majd 1 héten belül visszautalják....
(#1489) FET-MEN :senki nem utál csak konstatáltuk hogy max 14-16 éves lehetsz aki még sosem dolgozott semmiért (pár hónapot) mit aztán egy hasonló gondolkodású valaki simán elvett tőle.
-
FET-MEN
veterán
válasz
Heimdallr75 #1485 üzenetére
figyu én nem csorok.van kb 10 marketes ingyenes appom nem több.mi benne a lpás? free azaz nem teljes. ennyi hanyagoljuk a témát
-
nggabi
félisten
válasz
Heimdallr75 #1485 üzenetére
még 23ft-ot adnék a soundhoundért mert bár nem használom de fent van, csak nem akarom boldog boldogtalannak megadni a bankkártyámat... elég a paypal...
a hackee által vázolt webkártya meg nincs...
-
Heimdallr75
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FET-MEN #1479 üzenetére
Naigen, csak ha kell, akkor havi 5 nem sok mindenre elég...
Paper camera sztem egy rohadt jó alkalmazás, csak nem tudom megvenni a Samu minire..
Soundhound-ot megvettem Én is.
Meg a Swift-et. Majd kipróbálom.
(#1480) nggabi: Ott a webkártya pl.. Oké név,cím, telószám kell oda is.. De ez már megy akkor is ha bankkártyával fizetsz.. Amúgymeg Google Wallet-ból kitörölhető a kártya adata.
-
nggabi
félisten
válasz
Heimdallr75 #1473 üzenetére
sajna aki (mint pl te) appot ír androidra tisztában kell h legyen ezzel h könnyű lopni... de minden más készülékre is az (némi hozzáértéssel)... ez van...
én sem adom meg a bankkártyám számát, ezért nem is veszek semmit... max a soundhound kéne nekem is, de jó az ami van... nekem a havi 5 limit elég egy évre kb
-
fatal`
titán
Mi a különbség az ingyenes és a fizetős SonudHound között? Ha van valami funkció, ami miatt érdemes megvenni a fizetőst, akkor ennyiért lehet, hogy beneveznék rá.
Btw akcióssá tehetnék a PowerAMPot mert megvenném.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
FET-MEN
veterán
na gyerekek, most összeállt a vasam ezzel, sztetek jól néz ki?
[link]
-
aggleány
addikt
Nem tudjátok, hogy mi történt a jégimacival??? Megette ez a kékes fejű vigyorgós izé???
-
ph user
csendes tag
Sziasztok, még új vagyok ebben a témában és lenne egy kérdésem:
2.3.5-ös verziót használok és az lenne a problémám, hogy sms írásnál, amikor ki akarom választani a címzettet, akkor nem csak a telefonkönyvben szereplő kontaktokat listázza ki, hanem az összes gmail-es kontaktomat is.
Ez után beállítottam, hogy ne szinkronizáljon a gmail-es címtárammal, de továbbra is betölti őket.Mit kell beállítani még, hogy csak a telefonkönyv tartalmát lássam?
-
He-Nike
aktív tag
Sziasztok!
Mikor az telóm névjegyzékét leszinkronizálom a gmail-es fiókommal. Azokat a neveket utánna meg tudom nézni valahol iGoogle-ban? Mert tuti eltárolta a telefonszámaimat, miután csináltam egy factory resetet simán vissza tudtam rakni a telefonkönyvemet...
üdv.:He-Nike
-
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok! Azt szeretném tudni hogy az élő háttérképnek berakott map mennyi netet ehet kb? Napi másfél óra utazással, de gondolom azokat be cache-eli. Mennyi időközönként frissít? Ahogy próbálgattam gps-t nem akarta használni.
-
Nhorbee
aktív tag
Sziasztok!
Tudna nekem válaszolni arra a kérdésemre, hogy a HTC Wildfire S-ben végül is gorilla glass van? Olvastam egy-két helyen ilyet. A sima wildfire-ben mintha lenne.
Előre is köszi a választ! -
FET-MEN
veterán
válasz
Heimdallr75 #1436 üzenetére
jah, hát végülis, defy-t elfogadnám az se-k helyett. de még nem foghattam, annyira kiváncsi vok
-
Heimdallr75
őstag
válasz
FET-MEN #1435 üzenetére
SE-semmi, egyszerűen nem tetszik. ma volt fél órám nyomogattam t-nél párat szerencsére ismertem a szervizest 10 éve még együtt melóztunk nokia szervizben vele (azóta nokiám sem volt), beszélgettünk. közbe kipróbálgattam amit lehetett, nem tetszik és kész, szép , okos, ügyes, android, de ez vélemény, pénzt nem adnék értük. (jelzem ő is ezt mondja) :
-
FET-MEN
veterán
válasz
Heimdallr75 #1434 üzenetére
mert neked mibajod az SE-vel?? rossz élmény?? tán mert nincs 2 mag?? amugy a moto az egyetlen droidos gyártó amelyik normális házba rakott androidot
aláírom. csak nincs rá lóvém. de ha lehetne motot vennék, wp7 eset vagy badás wave1,2,3
-
Heimdallr75
őstag
válasz
FET-MEN #1433 üzenetére
félreértettél
tök mindegy nekem, ngabinak írtam tanácsot
nálam most defy van, de úgy érzem karácsonyra meglepem magam valami kétmagos izével (tippem szerint az is motorola lesz)
a fejemben nem fordul meg sem LG, sem SE telót venni az életembennapi 4-5 órát beszélek, pont leszarom hogy a romban milyen extrák vannak
cyan jó, bár ha időm van a saját dolgaimmal újraforgatom
-
FET-MEN
veterán
válasz
Heimdallr75 #1432 üzenetére
az akkoris egy fosch..csak a kamerája jobb X8 énál semmi más
meg azokon hamisittott X8 cyánok vannak szval gagyi a support
-
nggabi
félisten
válasz
Heimdallr75 #1427 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
BRIKLY
veterán
válasz
hackeeeee #1419 üzenetére
nekem akkor se kéne ha hozzám vágnák...
X8-on gt540-en meg ilyeneken nekem is volt gondom az optimalizáltsággal, de mióta megvan a mini.... ég és föld..FET-MEN: az a live cucc nekem se tetszik... activ-on gondolkodtam, meg a mini pro-n, de egyik sem tud annyival többet, amennyivel többe kerül mint a mini.
-
BRIKLY
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1412 üzenetére
Vegyél hátécsét.
Legalább majd naplózza, hogy mit hallgatsz rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 2017 13" TouchBar Space Gray / 256GB / 16GB / i7
- Toshiba 2 TB MQ04UBD200 2,5" USB 3.0 hordozható külső HDD
- MacSzerez.com - 2018 MacBook Pro 13" Retina / i5 2.3GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia
- IDE (PATA) 3,5 Merevlemezek (HDD-k)
- Eladó Konfig Ryzen 5 3600 16GB DDR4 256GB SSD+500GB SSD RX5700XT 8GB V2.0!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest