Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten

-
nggabi
félisten

-
nggabi
félisten
camcumg forevör

-
nggabi
félisten
válasz
üzenetére
............................................________........................
....................................,.-‘”...................``~.,..................
.............................,.-”...................................“-.,............
.........................,/...............................................”:,........
.....................,?......................................................\,.....
.................../...........................................................,}....
................./......................................................,:`^`..}....
.............../...................................................,:”........./.....
..............?.....__.........................................:`.........../.....
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../.............
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
............/.`~,......`-...............................\....../\...................
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__...........
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,....
.....`=~-,_\_......`\,.................................\........................
...................`=~-,,.\,...............................\.......................
................................`:,,...........................`\..............__..
.....................................`=-,...................,%`>--==``.......
........................................_\..........._,-%.......`\...............
...................................,<`.._|_,-&``................`\.............. -
nggabi
félisten
válasz
kiskaktusz
üzenetére
jajah

-
nggabi
félisten
szerintem forró vizet a pingwinre

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nggabi
félisten
válasz
Vyndree
üzenetére
jaaah ne sértődj meg segítek szívesen

nincs benne magyar? tuti? csak mert ezek eu romok, abban kell h legyen... azért próbáld rá a másikat is, hátha... igen, mindent ugyanúgy csinálj.
még ha tényleg nincs is benne magyar én akkor se mennék vissza a froyora. inkább a halál

-
nggabi
félisten
válasz
Vyndree
üzenetére
már megint te vagy?
szájbarágósan: elmentesz mindent a telóról és feltöltöd maxra az akksit. elindítod download módban a telót (hang le home power de olvasd el a cikkben) majd elindítod az odin 1.82-t. ott betallózod az 1 fájlos romot a pdahoz és minden pipát úgy hagysz ahogy a képen van. start és vársz. ennyi.
a repartition ne legyen bepipálva. ha elsőre nem megy vagy elakad akkor vársz kb 10 percet. ha áll az egész akkor akksi ki és kezded elölről. a frissítés közben ne szakadjon meg a kapcsolat...
-
nggabi
félisten
válasz
FET-MEN
üzenetére
22kért? add oda neki most

am ennyiből:
-zte bléd (jájj aztat ne) <<<ezt zsótinak írtam
-alkatel one touch: jó anyagminőség, szép kijelző, 5mp autófókusz vaku, azt rebesgetik h most készül rá egy magyar ginger mert eddig csak froyo volt. nekem volt, ha lenne rá ginger én megtartottam volna... mondjuk ezt csak telenoros kártyával fogod tudni használni ha érted mire gondolok
-40kért egérmozi (hátlap olyan mint a mostani x8odon
de egyébként nem rossz)-zte skategördeszka csak h zsóti is örüljön. majd ő elmondja h miért jó

kb ezek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Horgász topik
- Socket AM5
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezt lopom 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

frissítsd fel 2.1-re vagy 2.2-re.

nem tudtam