- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
válasz
hackeeeee #1099 üzenetére
Áh, szerintem azért ennyire nem fogják kiirtani..
A gond talán akkor lesz,ha a flash tartalmak komolyabb dolgokat igényelnek majd,mint ami van. Jelenleg az S.E minimmel nem találtam még olyan flash cuccot,ami nem ment volna hibátlanul...(#1101) hackeeeee: nekem is az van fent,és minden megy szépen. HD videótól kezdve a játékokig..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1095 üzenetére
Hánemtudom...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
(#1091) darál0w: Hehe.. Nekem is már szakadt a cérna, de visszafogtam magam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nembaj, ma ilyen napom van.
-
aggleány
addikt
válasz
hackeeeee #1081 üzenetére
Tudod, vannak ilyenek. Anno még szorgalmasan írogattam, hogy "olvasd el az első hsz-t, olvasd el az első hsz-t...". Ma már nem írom. Ha nincs normális kérdés, nincs válasz. Majd válaszolnak azok, akik ráérnek előtte fél napot kérdezgetni, hogy utána nagy kegyesen hagyják őket segíteni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1074 üzenetére
El...
Meg felvilágosítottam, hogy használja a keresőt...
Rohadtul unom már, hogy minden nap legalább egyszer le van írva, hogy hogy kell fastboot-ban romot telepíteni..
Most kb. 100 hsz-t kéne csak visszanéznie...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez kellett mára.
-
aggleány
addikt
Én is pont ezzel vagyok gondban: már nem telefon, de még nem tablet. Akkor ezmiez? Teleblet? Tabfon?
Most véletlenül van egy 7"-os Tabom, de eddig főleg csak olvastam rajta, amiatt pedig nem fogom megtartani.
nggabi
Nem tudom elképzelni, hogy normális fazonú gatyában hogy lehet tárolni a Note-ot.
-
TayRol
nagyúr
válasz
aggleány #1050 üzenetére
nem, de en a note-ot alapbol ertelmetlennek tartom.
mar nem telefon de meg nem tablet. mas kerdes hogy a tabletek letjogosultsagat is megkerdojelezem. mielott hozzamvagna valaki, van a csaladban ipad.
es termeszetesen a telefonok mereterol van szo.
de erdekes, kb. 10 evvel ezelott minel kisebb telefonja volt valakinek annal menobb volt (pl. nokia 8310).
-
aggleány
addikt
Az jobban tetszene, ha mondjuk 3,7"-os méretben kiadnák a Note-ot, a többi speckó maradhat.
Engem nem igazán zavar a méret, akár kicsi, akár nagy, csak túl nagy ne legyen, a Note meg sajnos már túl nagy. Bár... így voltam az elején az S II-vel is, most meg már egészen jól tudom kezelni. Mielőtt még valaki belekötne, a telefonok méretéről van szó!
hackeeeee
Szerintem az két teljesen külön kategória. Most van egy S II-m, és cégesnek kaptam egy Galaxy Minit. Teljesen más méret és tudás a kettő, a saját szintjén mégis mindkettő nagyon jó, használható ketyere.
-
aggleány
addikt
Nem járhat mindenki olyan gatyában, aminek térdig ér a feneke!
hackeeeee
Dehogyis érnéd be! Jó az az S II, bőven jobb, mint a sima S. Olyat tessék szerezni!
Minden méretbeli túlzás ellenére nagyon szemezek a Note-tal, úgyhogy lehet, hogy egyszer csak lesz egy gazdikereső S II a környéken. Bár sajnálnám, már úgy megszerettem.
-
aggleány
addikt
válasz
hackeeeee #1003 üzenetére
A fene se tudja, még nem döntöttem el, hogy kéne vagy sem. Nem hiszem, hogy odaadnám érte az S II-t. Persze úgy odaadnám, ha el lehetne adni, mert akkor vehetnék az árából egy másikat, és még pénzem is maradna, de úgy, hogy azt kellene használni, nem tudom. Az S II-t még csak-csak beszuszakolom a zsebembe vészhelyzetben, de a Note-ot már végképp nem lehet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1040 üzenetére
Nah igen... Én is ettől tartok.
Black-nél majd figyelem... Ha black-re is kiadnák az ICS-et, beszarnék.. Utánajárnék hogy kell portolni, azt lepakolnám Mini-re.
-
joestone
addikt
válasz
FET-MEN #1032 üzenetére
Persze. A nagy kijelző miatt akkora a nexus , mint egy pingpong ütő.
A pléd újabban többet van szervízben , mint nálam .
A gyári sw izgat a legkevésbé . Műszakilag szerintem nem rossz az lg és hozzá jó ár párosul.@hackeeeee: A 3d kétmagos , a black egy sima 1 magos . A black estében a kijelző csábító és az ára . A 3d esetében a két mag és a 3d megjelenítés .
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1034 üzenetére
Hánemtudom..
Az a baj, hogy pont az érintő tört a blade-ben. D: Nézz szét vaterkán, hátha van valami szare'hu'gye'.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1029 üzenetére
Besza-behu..
Írjál már majd róla blogot.
-
Heimdallr75
őstag
válasz
hackeeeee #1028 üzenetére
áh pont a panel a lényeg a többi nem
se ház nem kell se akku
lehet letiltva is
[link] egy hasonlóba megy bele kb a kazetta helyérecsak az lcd látszik ki majd úgyis lassan készül a tunein 70 éveseknek való kezelőfelülete
GUI ja
a pléd meg kb kazettaméretű... mondjuk a kazetta is kihalt
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1026 üzenetére
Rákérdezzek, hgoy eladó-e még?
Akkora baja nincs, csak a jobb alsó sarkán nincs tapi, mert ott repedt meg az érintőpanel.
-
nggabi
félisten
note
am ezeket minek írjátok ide?
én felsoroltam volna mindenkiét kapásból
(jó raziban csalódtam az s3 kapcsán
)
-
FET-MEN
veterán
halljátok ha töltöre teszem este 70% os akksival nem lesz baja nem?? ezek az akksiik birják már elvileg?
-
FET-MEN
veterán
nem valami mozgalmas a topic
fel kéne dobni
kinek milyen teló a kieszemlt áldozat?? nekem 3 XPERIA modell, a pro, a ray és az arc s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest