- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
óóó h #####dj meg
nem baj a dézin ezt úgyse tudhatod a kőkemény 512 megával és nem a cache-t löki magyarul
na egyrészt magyarul írta asszem, másrészt volt amikor ment és volt amikor nem... de ettől eltekintve lassú mint a dög... a régebbinél legalábbis tuti...
TayRol: én csak a telón tartom a névjegyzéket, se a simen se a gmailen nincs egy se, így tuti h jó
-
hodostamas
addikt
-
TayRol
nagyúr
na akkor egy androidos kerdes: hogyan lehet sms irasnal kikapcsolni hogy a telefonszamokat duplan mutassa? csak ha sms-t irok, telefonkonyben nem.
a csoportok kozul csak a telefon van kivalasztva, a tobbi nem.
ha szamit akkor LG OB.
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Bocs, ha hülyeséget kérdezek de tényleg nem tudom a választ.
Adott egy Nexus S: imádom, szeretem, de a videófelvételi képességével nem vagyok megelégedve, konkrétan azzal, hogy nincs benne auto focus. Ha fényképet csinálok akkor van, de videónál nincsen. Kérdésem az, hogy esetleg valamilyen külső programmal vagy custom rommal lehetséges-e egyáltalán hogy bele kerüljön az auto focus
?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új market-tel érdekes dolgokat tapasztalok néha...
Mutatja, hogy van frissítés, rábökök az adott app-ra, frissítés, aztán csak forog a kör, fehér háttér, és vár.. Ilyet tapasztalt már más is?
-
FET-MEN
veterán
ki/ kik használnak bármilyen telefonjukon hoszabb ideje(több mint 1 hó) cyanogen mod ROM-ot?? stabil marad nincs összeomlás? csakmert nekem hoszabb időre kell ám egy Rom
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hodostamas #152 üzenetére
Nah most nézem, nincs olyan, hogy debug.bat... :\
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
r4z
nagyúr
De, jobban látszik, határozottan. A sima AMOLED napfényben fos. Megkérdezheted a Desire topikban, ha nekem nem hiszed el. Tükröződéscsökkentő réteg is van a fóliámon, amit használok, azzal még jobban kijön a különbség.
Mindig vagy csutkán vagy minimálon használom, szóval ez kizárt.
-
-
Tapló
csendes tag
Sziasztok!
Androidom van 1 GB belső tárhely. Egyik pillanatról a másikra betelt. Megnéztem cardusage-el, és a system data valamiért elképesztően megnőtt... valami ilyesmi a baj:
http://androidforums.com/t-mobile-mytouch-4g/278837-low-space-system-data-huge.html
Nem tudtok valami megoldást véletlen?
Üdv!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest