Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
meghót a topic
-
FET-MEN
veterán
válasz
Victoryus94
üzenetére
Hackee használ ilyet

-
FET-MEN
veterán
válasz
Victoryus94
üzenetére
ja értem. írj Nggabinak vagy hackee-nek mondjuk ő szabin van, de ők tudnak segíteni
-
FET-MEN
veterán
válasz
Victoryus94
üzenetére
Mondjuk nem tudom mire szeretnél frissíteni hiszen sgm2-re csak GB van ics nem lesz

-
FET-MEN
veterán
válasz
Victoryus94
üzenetére
driverfrissítés
-
FET-MEN
veterán
szia. ha neked fertőd jó akkor jöhetsz itthon vagyok

33.-adik hetit nem biztos hogy bevállalnám loader nyitásra, de egy 2.3.7 mehetne stock kernelre. most rootolt. leszeded flashtool-t ott már csak root ellenorzese, utána meg xrecovery. rajta is van recovery ott telepíted a cwm-et, utána meg a romot, és kész vagy
-
FET-MEN
veterán
faszán kihalt a topic
-
FET-MEN
veterán
azért itt vannak masinák [link]
-
FET-MEN
veterán
kinnvan a teszt [link]
-
FET-MEN
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
jah csak haverjaim aztsetudják miaz az első hsz.

mind1 nyáron veszek tabletet valszeg wayteq lesz mert 65 ér nagyon jó az a gép. a 100 is. arról lesz faca tesztem. meg lesz új telefon is de arról még nincs pontos adat hogy mi lesz. majd mondom mert még nem tudom mennyi kes lesz rá
-
FET-MEN
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
bukott téma sajnos..töröltem az egészet.. ott keződött hogy a képek méretét elszúrtam. az ok el is kezdtem az átméretezést.. de megjelentek a kollégák gyorsan a kommentekkel hogy ezt a kettőt miért raktam össze amikor nem egy kategória... holott ma ugyanannyiba kerülnek..

-
FET-MEN
veterán
na ma kaptok egy symbian vs android összehasonlítót. a két készülék egy árban vannak viszont sok helyen különböznek. majd linkelek

akiket várok a teszt véleményezésre :
hackeeeee
Zsolt_72
nggabi -
FET-MEN
veterán
nagy a csönd.. helyzet? éppen gépen birkózom a maxpayne3 telepítésével..
-
FET-MEN
veterán
na gabi aktiviizálódtál?

-
FET-MEN
veterán
válasz
Heimdallr75
üzenetére

-
FET-MEN
veterán
hi all. ti véleményeteket kérem mit vegyek 100K ból? androidos legyen ,erős.
-
FET-MEN
veterán
galaxy s-t még megéri megvenni?
-
FET-MEN
veterán
merre vagytok? régebben élt ez a topic
na xperia p ? faca mi? de inkább one s -
FET-MEN
veterán
válasz
aimettirlz
üzenetére
még szar ezeken az ics. Sztem flasheld visza gingerre. várni kell még mig kijavítják ezeket,mondjuk felháborito hogy kiadják ami még szar...
-
FET-MEN
veterán
amugy durva playen mennyi hulladék van már

-
FET-MEN
veterán
válasz
kiskaktusz
üzenetére
mert akk még nem volt gépem
-
FET-MEN
veterán
válasz
kiskaktusz
üzenetére
vice cityn annó toltam. az faca volt mert kijátszottam. san andreasba már 100%-os mentés volt az elsö 20 küldi után

-
FET-MEN
veterán
válasz
kiskaktusz
üzenetére
te is dellen tolod szval
nekem gta4 is akadásmentesen fut. eddig csak german truck simulatornak kell töltő úgy már kisimul azonnal. -
FET-MEN
veterán
válasz
kiskaktusz
üzenetére
én 15'6 colon tolom
telefonon nagyon gáz -
FET-MEN
veterán
valaki? mostani népszerü játékok érdekelnének ándoidra

-
-
FET-MEN
veterán
válasz
üzenetére
nekem most sgm melett 5800 van. Nagyon stabil megbízható,kiforrott.apám 1,5 éve használ 5230_at ugyanez csak fos kammal és kevesebb hangszoroval. Na apám kamionos gondolom nem kell elmagyarázni hogy mit kap a telefon. Most annyi hogy bekell vinnüntk takarittatni mert tengerpart van a kijelző alatt

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
- PS5 Slim Digital 1TB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. tabletből meg naviból legalábbis biztos.. alibra külsőre gusztustalan.. telefonból, samsung, sony, motorola ,meg x nem jut más az eszembe
a buszt nem ő fizeti persze..