- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- N€T0X|N: SSD cserék
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivulallo
tag
köszi
megpróbáltam odak*rni neki az 1A-es Kodak töltővel de arra sem reagált.. eddig csak néhány percig vettem ki az aksit. de kipróbálom ha kell órákon keresztül is. megvan az alap samsung rendszerkép, meg az Odin, akár mi is lesz visszateszem azt, újrarootolom és soha nem fogok többet bütykölni
pedig milyen jó lenne megszabadulni a touchwiztől és nem csak az idióta Launcherekkel tökörészni.köszönöm, szólok ha lesz valami
-
nggabi
félisten
válasz
kivulallo #183 üzenetére
10 mp elég kéne h legyen.
vedd ki az akksit és hagyd pihenni fél órát, utána akksi be és megint a 3 gombos kombó...
2 megoldás van: ha van garid visszaviszed a szervizbe h reggel nem kapcsolt be és nem tudod h mi történt vele
ha nincs akkor elviszed a samsungosoknak az oktogonhoz és vagy fel tudják éleszteni vagy nem... kb 2500ftot kérnek ha sikerül, de azért kérdezz rá...
-
kivulallo
tag
-
kivulallo
tag
vááá segítség!
van egy galaxy gio-m ami csak néhány hetes, rootoltam, a kernel root@DELL90 lett.... nem tudom mit jelent de mindegy...
mivel ki nem állhattam a touchwiz-t, próbáltam rom-ot cserélni, úgy hogy fogalmam sem volt róla hogy mi is az.
a rom manager ugye nem jó hozzá, nem kompatibilis vele. aztán keresgéltem a Device list-ben lévő telefonokat és választottam egy olyat aminek ugyanaz a processzora csak nem a a Turbo változat, azaz 800 helyett 600Mhz-en pörög.
sikerült feltenni a clock...mod recovery nevű mit tudom én mit...(nem tudom a nevét)
és szerettem volna egy backupot csinálni a mostani rom-ról. megadtam a nevét, OK-ra mentem ezzel be is fosott
a kép tök sötét és se ki se be.. aksi kint volt, bent volt, töltőre sem reagál..SEMMI... egyszerűen SEMMI.
olvastam hogy ez lehetséges hogy brick. letöltöttem az "unbrick" fájlokat SD-re feltettem meg minden de Recoverybe sem hajlandó bekapcsolni....
Most mi van? és mi lesz??Bocsi, nem válasznak akartam írni
(bemásolva Prohardver fórum, Android kezdőknek topicból)
-
FET-MEN
veterán
lenne egy pont ide illő kérdésem: fölmegyek géppel az androidmarketre, akkor hogy tudok onnan installálni a telefonra?
-
GALARDO
addikt
Mit szóltok ehhez?
-
nggabi
félisten
válasz
philoxenia #160 üzenetére
gyáááá ide mindenkit beengednek?
-
FET-MEN
veterán
válasz
ezen szakadtam
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hodostamas #152 üzenetére
Nah, akkor ezt majd megnézem sztem, ha nem jutunk semmire vele.
Köszi.
-
nggabi
félisten
válasz
philoxenia #157 üzenetére
nem törik csak úgy be mint a pléd... köhmmm szal ez gorilla
-
nggabi
félisten
válasz
philoxenia #154 üzenetére
vicces naon
-
-
r4z
nagyúr
Frissítettem a su binary-t. Elkészült, a képernyő alján most egy gomb van a következő felirattal: That was cool, do it again
5 perce ezen röhögök
-
-
-
FET-MEN
veterán
na hy everybody,
hát én Lg-t többet nem vexek az is 100 -
hackeeeee
Jómunkásember
@FET-MEN:
Szerintem jah, az lesz a közeljövőben az alsó kategória. Tehát pl. olyasmi telók, mint az Optimus Black... Csak pl. kevesebb belső memóriával.
Abban is ott ketyeg az 1GHz-s proci.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hodostamas #131 üzenetére
Öhm, na ezt nem tudom.. Azt tudom, hogy az FB az csak böngészőről megy, a skype asszemtán fc-zik, mert reinstall-t javasol.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah kérdezem itt is, mer app topicban nem nagyon kaptam választ, szóval:
Most kérdezték tőlem is, úgyhogy gondoltam megkérdezem.
Szóval, adott egy Alcor táblagép, többet sajna nem tudok, csak annyit, hogy 2.1 fut rajta.
A gond az vele, hogy nem fut rajta sem a Skype, sem pedig az FB kliens. Szerintetek mitől lehet? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #126 üzenetére
Elvileg igen, gyakorlatilag Én nem vettem észre különbséget..
Alapból ugye ne jelenjen megen van, és ügye üzenet fejlécén kívül.. ?!
-
r4z
nagyúr
Végre, végre visszakaptam a Dezimet...
Még csak 5 perce van nálam, de már megy az S-OFF
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #124 üzenetére
Az oké... De én állítottam, az email-ről mindig ugyanúgy fent mutatta az értesítést.
-
GALARDO
addikt
Mit gondoltok, az Active nevű csodáról?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
philoxenia #104 üzenetére
551-et Én is mintha láttam volna már valahol, lehet valamelyik üzletben... Valahogy Nekem nem volt szimpi, dehát kinek mi.
-
r4z
nagyúr
válasz
Epic 4G. Az egyetlen szépséghibája, hogy Sprint CDMA only.
Üdv a társaságnak.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
philoxenia #107 üzenetére
jaja....
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
mit takar az ismer?
551-t nyomkodtam már meg vodában...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Itt is megkérdezem, hátha....[link]
Tudom, az egyik badás.... -
aggleány
addikt
Igen, a Galaxy Mini méretéhez képest nagyon gyors, és elég sok játékot simán visz. Nekem az fájt, hogy nem nagyon akarta hagyni, hogy különféle betűtípusokat telepítsek rá, szigorúan csak egyet engedett egyszerre. Utána kikapcs, bekapcs, és mehetett a következő. Kicsit vontatott eljárás volt.
tariattila
Amikor ő tesztelte, akkor nem, de amikor én nézegettem, akkor már igen.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #100 üzenetére
Adok a defy-ért egy mini-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest