- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
atillaahun #1796 üzenetére
5 perc alatt szerintem nem olyan rossz
Ha lesz türelmem, akkor nem kockákból, hanem azokből az íves elemekből rakom majd össze, és majd lehet állítani a dőlésszögét is. Már meg is van, hogyan csinálom
-
TayRol
nagyúr
Kellemeset!
Kerdes: adott egy 16 gigas sd kartya, amirol mindent át akarok tenni egy 8 gigasra (kartyacsere). mi a legegyszerubb modja?
-
aggleány
addikt
Valóban nem hangzik túl jól, és elég pitiáner is vagyok, hogy nem térek napirendre a dolog felett, de ez van.
Minden jót nektek!
-
aggleány
addikt
Boldog Új Évet mindenkinek!
-
aggleány
addikt
Boldog Karácsonyt a Kedves Topiklakóknak!
Egy előbbi téma: nálam a Galaxy Mini napi fél óra beszélgetéssel, semmi mással, kikapcsolt adatforgalommal simán elmegy 4-5 napot.
-
kavics325i
őstag
Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek
-
fatal`
titán
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Békés, Boldog Karácsonyt kívánok minden "topiclakónak".
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
CrAzY88 #1752 üzenetére
Köszönöm a kommenteket!
Félreolvastam múltkor a kommenteket (megöl a munka...), na de szerintem nem olyan konfig aminek fájna az ISC, pl Spica-nak (800 Mhz, aprócska ram, nem mint ha S-ben 2 magos lenne, de 1 Ghz+512 RAM+mittoménmilyen GPU (akár a gépemben 512
))... Max főzött lesz... Igazából az őrjít meg a Spica-ban hogy akad, fagy, meg hát nem egy NASA server... S pedig nem nem gondolkozik, csak cselekszik. Értem ez alatt az alapvető használatot, menü, opcoók, stb... Jó kamera, aránylag gyors hardware, szép kijelző, innentől már kielégítette az igényeimet. HA esetleg mégsem, vissza kell almásodnom, abban sosem csalódtam.
-
FET-MEN
veterán
Hacke, neked galaxy mini hogy bírja akkuval?? öcsémé gyér.
nekem meg X8 itt dönti a saját rekorjaimat GDX21-el. 2 napja megy és 72% -
CrAzY88
aktív tag
Köszönöm az infókat, ez jó hír
Mikor lesz rá szerintetek? -
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok!
Úgy tűnik a Samsung Spica-t lecserélem Galaxy S-re karácsony környékén. Nem találtam róla sehol infót, ICS van/lesz S-re?
Köszke
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
ph user
csendes tag
válasz
hackeeeee #1454 üzenetére
Hali hackeeeee
Asszem megoldottam a problémát. Először az volt a gond, hogy előbb adtam hozzá a fiókom és csak aztán tiltottam le a névjegyek szinkronizálást. De most töröltem a fiókot (ami sajnos csak úgy ment, h vissza kellett állítani a gyári beállításokat), majd letiltottam a szinkronizálást és utána adtam hozzá a fiókot.
Így sms írásnál a kontakt kiválasztásánál tényleg csak azokat listázza ki akik a telefonkönyvemben vannak -
hackeeeee
Jómunkásember
A Google Wallet Nektek sem tölt be magyarul? Belépek, aztán írja, hogy betöltés, és kész.
Ha kijelentkezek, és belépek, amikor először angol, akkor jó.
-
-
FET-MEN
veterán
na meguntam a fosch X8 2.1 lassúságát. hackee nggabi, cserélek minire
de galaxyra
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát maga a rendszer működése miatt, hogy hogy is van ez az unlocker dolog, meg ilyesmi...
Tehát, letöltöm a trial-t, és megveszem az unlock-ert?
(#1716) hunfatal: Nekem a playerPro valahogy nem tetszik.. Csak hangerőnövelést tud? Nekem az elég fontos.. Ebben a winamp pro a legjobb, de viszont rohadt idegesítő, h elfelejti, hogy hol tartott a zenében, ha bezárja a rendszer..
-
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #1714 üzenetére
Én terveztem, de lehet hogy PlayerPRO lesz belőle. Ez tud hangerővel léptetést, ha aktiválom a lock screenjét. Igaz ilyenkor mellette a gyárit kell használni, hogy ne kelljen 3x unlockolni, de nekem megéri. Meg van benne shake funkció, a poweramphoz azért pluszban kell fizetni és ha jól láttam, akkor az csak bekapcsolt képernyővel megy, ami értelmetlen.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Van itt olyan, aki megvette a poweramp-ot?
Csakmert filózom rajta, hogy megveszem, mert a winamp-pal kezd telelenni a tököm, hogy ha kilövi az alkalmazások közül, akkor elfelejti hol tartott, és újra kell kezdeni a zenét.. És ez rohadt idegesítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest