- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Én is pont ezzel vagyok gondban: már nem telefon, de még nem tablet. Akkor ezmiez? Teleblet? Tabfon?
Most véletlenül van egy 7"-os Tabom, de eddig főleg csak olvastam rajta, amiatt pedig nem fogom megtartani.
nggabi
Nem tudom elképzelni, hogy normális fazonú gatyában hogy lehet tárolni a Note-ot.
-
aggleány
addikt
Az jobban tetszene, ha mondjuk 3,7"-os méretben kiadnák a Note-ot, a többi speckó maradhat.
Engem nem igazán zavar a méret, akár kicsi, akár nagy, csak túl nagy ne legyen, a Note meg sajnos már túl nagy. Bár... így voltam az elején az S II-vel is, most meg már egészen jól tudom kezelni. Mielőtt még valaki belekötne, a telefonok méretéről van szó!
hackeeeee
Szerintem az két teljesen külön kategória. Most van egy S II-m, és cégesnek kaptam egy Galaxy Minit. Teljesen más méret és tudás a kettő, a saját szintjén mégis mindkettő nagyon jó, használható ketyere.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hodostamas
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest