Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
válasz
FET-MEN
üzenetére
Persze. A nagy kijelző miatt akkora a nexus , mint egy pingpong ütő.
A pléd újabban többet van szervízben , mint nálam .
A gyári sw izgat a legkevésbé . Műszakilag szerintem nem rossz az lg és hozzá jó ár párosul.@hackeeeee: A 3d kétmagos , a black egy sima 1 magos . A black estében a kijelző csábító és az ára . A 3d esetében a két mag és a 3d megjelenítés .
-
joestone
addikt
A napokban volt a kezemben egy Nokia E7 . Számomra katasztrófa volt a Nexus S után . Időnként elgondolkozik a menükben lépkedve , bonyolult a levelezés beállítása is. Iphone 4 hez is volt szerencsém körökkel gördülékenyebb mint a Nokia , de legjobban az android jött be.
Amikor én jártam iskolába még a kvarcóra is nagy szám volt . Már a harmadik autómat nyúztam amikor sláger volt a börönd méretü mobiltelefon. Aztán elkezdtek megjelenni a 2110 Nokia méretű 450 MHz -es telefonok . Első mobilom egy Ericsson GH 198 volt ami a mai napig az eredeti dobozában lakik működőképesen.
Aki garantáltan szoftverhiba mentes telefonra vágyik annak a CB76 MM típusú telefont tudom ajánlani. Ez garantáltan nem indul újra , nincsenek lefagyások. -
joestone
addikt
Arra akartam kilyukadni , hogy lehet romhiba is az oka annak , hogy nem működik ez a funkció.
Lehet , hogy motorola specifikus , mert az összes telefonomon működik ez a funkció a gyári appokat használva.
Pulse mini : 2.1 gyári t-s rom
Blade : Gingerblade 2.3.5 AOSP
Nexus S : gyári 2.3.6
A gt540 esetében meg a 2.3.2 AOSP romot használtam .
Szóval szerintem biztos , hogy a gyári google zenelejátszó tudja ezt a funkciót. -
-
joestone
addikt
Ilyennel akkor találkoztam amikor a blade-re a Nexus fülesét dugtam . Egyrészt baromi rossz hangja lett , illetve nem működött a füles gombjával a zene ki és bekapcsolása. Viszont a Pulse mini fülesét szereti a blade azzal működik rendesen. A nexuson csak a saját fülesét használom azzal nem volt bajom.
-
joestone
addikt
Ez szerintem egyénenként változik. A gt540 -en , a bladen és a nexuson is csak a gyári lejátszókat használtam/használom. A pulse mini lejátszóját viszont a T egy kicsit megmókolta azt nem szeretem. A blade-n a cm fmrádióját használom a pulse mini ben egy egyszerű fmrádió app van amit nem is tudom ,hogy indítottam-e el valaha a Nexuson meg nincs ilyen probléma az fmrádió hiánya miatt.
-
joestone
addikt
Nem tudom nekem nem volt bajom a wifivel sosem. A két emelettel feljebb lévő wifire (cisco) is csont nélkül csatlakozik .Mondjuk a gyári 2.3.6 romot használom rootolás és minden modifikáció nélkül . Az tény viszont , hogy a Blade -n főzöttt rommal jobb a wifi sebessége mint a Nexus on a speedtest szerint. Némi módosítással biztos vagyok benne , hogy ki lehet hozni jobb eredményeket is .
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Yettel topik
- Óra topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Whisky topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Futás, futópályák
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÚJ Gamer PC - i5 12400f, RTX 5060 és 32gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - R7 3800X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Xiaomi Watch S4 Silver 47mm 8hó garancia!
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9510 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi