- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
nézzétek hogy bootol ez az arc (beta rom) már SONY felirat van csak
[link]
-
FET-MEN
veterán
-
FET-MEN
veterán
válasz
#40993792 #2189 üzenetére
hát és az összes olyal lassu ám. x8 amat dx el mellénézték és kivoltal akadva hogy egy feleannyiba kerülő gép lekörözi 2 szer. mini meg x8 nagyon jó gépek. mini jobb ugye a gyári 2.3 miatt de amig nincs uj vasam és dx jol viselkedik rajta továbbra is akkor we have fun. amugy szkét alig van mulkor néztem használt piacot. hallod ez az ics rajta már full müködöképes?? gyors is?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na mi a helyzet errefelé mostanság?
-
FET-MEN
veterán
skacok valaki itt ért jobban fedélzeti számítógépes autókhoz? fabia-bol ki lehet iktatini valahogy a müszerfalon lévö gombbal de má nem tom hogy hogy kell, valaki aki ezt vágja dobhatna egy PÜ-t
-
FET-MEN
veterán
ezt néztétek? ma vettük észre haverom xperia mini proján, magátol frissített [link]
má nem márket -
FET-MEN
veterán
nyugi van má jányok
mi a helyzet errefele?
-
maxell11
csendes tag
Helló Fórum!
Kérdésem: android esetében a rootolás adott készülékhez vagy adott verziószámú androidhoz kötött?
Mire gondolok?
Milyen lehetőségeim vannak ha egy totál no name kínai androidos mobilt akarok rootolni? A verzió 2.3.7, de a gyártó teljesen ismeretlen. Se a készüléken, se a dobozon nincs jelölés. Egy árva betű se.
Mert ami rootolási leírást eddig láttam az mind adott készülékhez kötődött.Van-e általános rootolási eljárás?
Köszönöm
-
FET-MEN
veterán
hhmm..galaxy mini 2 igen keményfaxu lett
ace 2 is jó. árazás lesz a mérvadó
-
sith7
félisten
miért nem tudom megnézni az ezen az oldalon lévô trailert?
gamepod.hu/hir/dirt_3_complete_edition_launch_trailer.html
telenor one touch - om van; 2.2 - es oprendszerrel -
-
FET-MEN
veterán
nagy a csönd srácok
miujság van? mwc-hez mit szóltok? sztem az új SONY-k elég ütősek, és jól lesznek árazva. a nokia 41 megapixel-ese durva. sgs3 ra várok még
zsóti neked is írok
a ZTE erikája tetszik, ics komoly hardver szval..ár is jo lesz szokásos kaszálnaktelefon
-
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy hogyan tudnám a régi telefonom lejelentkeztetni a google dolgokról? Annyi a dolog pikantériája, hogy rokonnál van 100 km-rel arrébb.... Annyira ért hozzá hogy 3 naponta felhív, kaptál x emailt, meg mi az a frissítés...??
Szóval nekem kéne megoldanom. Tudtok valami megoldást erre? Én még nem jöttem rá... -
Verus
senior tag
Sziasztok
Kérdeznék én is egyet, ha nem gond
Adott egy HTC Sensation XL készülék 2.3.5 Androiddal. A teló pedig olykor-olykor gondol egyet és putty, újraindul, ezt megcsinálja napi 4-5 alkalommal, majd pár napig/hétig semmi baja. Most viszont arra keresném a választ, hogy milyen ötletetek lenne arra, hogy ki tudjam deríteni, mi okozza ezeket az újraindulásokat?
Előre is köszi a segítségeteket
-
ktg3
őstag
válasz
hackeeeee #2125 üzenetére
itt egy válasz addamka-tól a milestone topicból ugyanarra a postra:
Az enyém is ezt csinálja, szerintem wifi driver gond lehet. Mondjuk nekem nem adatmennyiség után jön elő, hanem ha huzamosabb ideig alvó módban van a telefon (kijelző off). Tenni ellene még nem sikerült, bár van, amikor napokig nem csinálja. Nálam CM6 és CM7 alatt is előjött, ha lesz ingerenciám felveszem nadlabaknak a hibát, csak akkor logot kell vadászni.
lehet, hogy akkor konkrét telefon bug
-
FET-MEN
veterán
ez az s4 azér üt
-
ktg3
őstag
Volt már olyan problémája valakinek Motorola Milestone-on (nem tudom, hogy konkrét telefon hiba-e, lehet, hogy sw error), hogy egyszer csak leáll a wi-fi? Nem kapcsol le, nem szakad le a hálózatról csak egyszerűen nem tölt. Minden töltés megáll weblapokat nem tölt be a letöltések is megszakadnak. Kilövöm a wifit majd újra bekapcsolom és megint működik hibátlanul.
Viszont azt vettem észre ha nagyobb cuccot töltök le, akkor elég gyakran megszakad így. Viszont ha csak böngészgetek, akkor nagyon ritkán. Mintha valami adatforgalom limit lenne az adott hálózaton. Nekem eddig úgy tűnt mintha mondjuk hasraütés szerűen mondjuk 50MB forgalom után egyszer csak lekapcsol (azért gondolom sw-es hibának).
Találkozott már valaki hasonlóval? Ötlet, hogy mi lehet a gond?
-
Vyndree
őstag
-
FET-MEN
veterán
LOOOL
namiahelyzet erre fele?
mi a menő vas? szimbián?
-
Vyndree
őstag
Találtam hozzá 2.3.6-ot, amiben benne van a magyar nyelv.
Köszi a segítséget!
(a 2.3.5-ben amit rátettem "olasz" és "francia" nem volt magyar) -
nggabi
félisten
válasz
Vyndree #2103 üzenetére
jaaah ne sértődj meg segítek szívesen
nincs benne magyar? tuti? csak mert ezek eu romok, abban kell h legyen... azért próbáld rá a másikat is, hátha... igen, mindent ugyanúgy csinálj.
még ha tényleg nincs is benne magyar én akkor se mennék vissza a froyora. inkább a halál
-
nggabi
félisten
válasz
Vyndree #2100 üzenetére
már megint te vagy?
szájbarágósan: elmentesz mindent a telóról és feltöltöd maxra az akksit. elindítod download módban a telót (hang le home power de olvasd el a cikkben) majd elindítod az odin 1.82-t. ott betallózod az 1 fájlos romot a pdahoz és minden pipát úgy hagysz ahogy a képen van. start és vársz. ennyi.
a repartition ne legyen bepipálva. ha elsőre nem megy vagy elakad akkor vársz kb 10 percet. ha áll az egész akkor akksi ki és kezded elölről. a frissítés közben ne szakadjon meg a kapcsolat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 5 14" FHD IPS Ryzen 5 5500U 8GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Vil. Bill. Garancia
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akkumulá
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest