- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ő újként, ahogy Te is idézted, a 67xx -et jelölte meg. Az enyém viszont 6595, tehát nem tartozik az általa jónak prognosztizáltak közé. Mint említettem, szerintem rendben van. Szokott érdekelni egy hiba oka, az viszont nem annyira érdekes számomra, hogy mitől működik jól valami. Ezért antennacsík után sem kutattam. Egyszerű logika alapján következtettem ki a magyarázatot. A 6595 -ösök látják a Glonass hódokat, míg az MTK "rossz GPS -hírét" keltő 6589, 6592, stb. nem. Ergo, más a modul. Sztem ez már önmagában is elég ok arra, hogy kimaradjon az általánosításból. Hacsak nincs tapasztalata ilyennel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest