- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
RVR400 #87440 üzenetére
Ezzel még a feleségem is vitatkozna, csak telefonál, FB, és böngésző, azt sem tudja merre van a play áruház, és mégis fagyogat az összes eddigi androidja. Ha már egy nőnél is belassul, fagy a rendszer, ott vmi nem oké, tényleg annál kevesebbre már nem lehet használni egy okostelefont
A gyorsaságos dolgot alátámasztom, az tényleg úgy van, de a droidos embert belehajszolják egy felesleges telefon cserébe 1-2 évente, hiába nem használja többre, és nem kell a nagyobb kijelző, mégis belekényszerítik a cserébe. Pl. a Defym használata már nagyon fáj, 3 éve tök jól elvoltam vele, imádtam, ma már a tárcsázó is belassul, és semmivel nem használom többre, mindennaposak a resetek, hogy életben tutjam tartani. Most elkezdhetném keresni minden progiból a 3 évvel ezelőtti verziókat, hogy tudjam használni, de inkább veszek egy másikat
Én nem vagyok elvakult az ios-szel, soha nem lesz olyanom valszeg, de nem vagyok elvakult az androiddal sem, azt használom, látom a hibáit, de elfogadom az áráért, de utoljára Series 40-en volt gyors, gördülékeny, és évekig problémamentes telefonom, azon azt se tudtam, hogy létezik fagyás
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest