- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyiaz
aktív tag
Urak, ez a Honor 6 [link] jó vajon ide Mao-ra? Ha jól tudom WCDMA és FDD LTE kell. Igaz így? Viszont lent teljesen mást írnak, hogy csak TD-s.
-
Andoidtibi
csendes tag
válasz
Laza... #84497 üzenetére
Most ez a sláger egy idő után vissza esik majd az én meglátásom szerint, én a nagy kijelzős telefonok híve vagyok ma járt a kezembe egy 5,5" teló bütykölni kellet szoftveresen én naivan azt hittem a "nagy" termetes kezemmel majd egy kézzel beállítgatom hát az lett a végeredmény hogy mind két kezem használatban volt. Vannak előnyei és hátrányai
-
Thome
veterán
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy milyen telefont ajánlanátok a Cubot GT99 árkategóriájában? Akár lehet itt hardveraprón használt telefont is ajánlani (30 ezer forintig, ez a plafon ha itthon veszem), privát üzenetben!
2 hetem van venni telefont külföldre utazás miatt, s a lehető legjobbat venném.- Kijelző mérete 3,8"-5" között lehet, memória 1gb minimum, kijelző felbontása a képernyő méretével arányosan nőjön. Tehát 3,8"-hoz elég nekem a 800x480 is, de 5"-hoz azért legyen egy 1280x720-as.
- Viszonylag jó képet lőjön a gép. Vaku nem lényeges
- GPS nem lényeges hogy tökéletes legyen, de működjön valamennyire
- Legalább 4-5 óra aktív kijelzőidő legyen egy töltöttséggel
- Előlapi kamera megléte! Skype-t sokat fogom használni, s ezért kellene.
- Stabil wifi.Köszönöm szépen a segítségetek!
-
Laza...
addikt
Minden időszaknak van best-buy telója. A jelenlegi címet a ZTE v5 viszi. Ilyen volt múlt év végén/ez év elején a Hongmi (MTK verzió) majd jött az iNEW v3 (na ez nem sokáig, sajna sok a betegsége - de a design mindenek felett)
A Red bullt ugyanakkor sokan várták (pl. én is), mivel késtek vele, így 1 simmel lehetett csak használni - ez már a múlté, már aktív mind2 sim foglalat
Ugyanakkor a Lenovo család az örök stabilitás, de szerintem maga a márka viszi a frontot, műszakilag nem best-buy - nekem!
Ugyanakkor aki Hongmi 1S-t akar, inkább rábeszélem a v5 1GB verzióra, 100x jobban jár vele. Az 1s eléggé félresikerült, nem is igazán foglalkoznak vele, ott a nagyobb/újabb telók, a fejlesztőket az köti le. A low-end meg le van sz...va
-
szobipeti199
tag
válasz
aytukabozs #84427 üzenetére
Az még nem is baj hogy 1 kártyás, de utánaolvasva nincsenek megelégedve a hardver erősségével.
Egyébként fontos lenne az erős gps es wifi, jo fenykepező es hangos fenti hangszóró. Ha jól tudom ezeknek a kritériumoknak jelenleg a zte v5 felel meg. Jól tudom? -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
overland #84482 üzenetére
Igen elég azátalkított ha valami ballul öt ki akkor flashtoolsal vissza tudod rakni!
Google play hiba.: na most erre nem nagyon tudok mit mondani nekem mindíg csak bekellett jelentkeznem aztán plug and play! Ha nem megy én csak arra tudok gondolni hogy nem a droidodnak megfelelő de ez csak tipp... ahhoz viszont hogy újat tegyél fel cwm fog kelleni....Annak a portolását linkeltem 3. lépésként .
De nekem még arra nem volt szükségem én előtte körbe néznék pl xda-n van topikja a telódnak ha van valami rávaló cw azt letöltöd és Uncle tools-ból feltelepíted és utána cwmből a gappsot,,,,
De ezelőtt még érdeklődj mert lehet hogy csak valami beállítási probléma!
janaman01,aytukabozs: Köszi
-
janaman01
addikt
WOT-H-A-C...kitartáááás
neked gratula a kitartó segitségért -
overland
aktív tag
válasz
aytukabozs #84471 üzenetére
köszi
örülök, h eddig eljutottam...
a pc-n levő mtkDT backup mappájába tettea gyári csengőhangokat át lehet tenni új telóra?
-
jànoska
csendes tag
sziaztok.
kinéztem magamnak egy kinai mobilt
uhappy up520
107.99$ez van irva rolaCPU: MTK6582 Quad Core 1.3GHz GPU: Mali-400MP2 OS: Android 4.4 Memory: 1GB RAM,8GB ROM Up to (TF- Card), MAX support 32GB Screen: 5.0 inch QHD, Capacitive Touch Screen 960*540 pixels 160M Colors 2G Network: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G Network: WCDMA 850/2100MHz Audio: 3.5MM headphone jack MP3/WAV/ AMR/AWB Video: 3GP/MPEG4 Features and highlights: MTK6582 Quad Core 1.3GHz Android 4.4 Built In GPS&AGPS OTG Gesture control: Double-click to open or close the screen; Quick start your device by making specific gestures with your finger over the off screen Touch Screen isplay screen COF,G+F+F 5 point Wi-Fi:IEEE 802.11 b/g/n Bluetooth Geomagnetic Calendar FM radio calculator USB Gravity Sensor 3.5 mm Audio Jack 141x71.7x6.9mm 157g Camera: 5.0 Front Camera;8.0 Back Camera With Flash Light Battery: Li-ion Battery 2200mAh Package Content: UHAPPY UP520 One battery USB Cable Charger User Manual Earphone Color: White,Black Language: Dutch,Chinese,Arabic,Vietnamese,Malay, Indonesian,Danish,Greek,Turkish,Italian, German,French,Romanian,Korean,Catalan, Filipino,Croatian,Lithuanian,Latgalian, Hungarian,Finnish,Spanish,Russian,Polish, Slovak,Czech,Portuguese,Japanese,English, Swedish,Modern Greek,Bulgarian,Hebrew,Serbian,Ukrainian, Thai,Hindi,Persia
mia véleményetek rola?
vagy ezért a pénzért kaphato e ismertebb? -
aytukabozs
addikt
válasz
overland #84470 üzenetére
...persze, további mókolás előtt a szgépre menteni a backup fájlokat
Meg hamár így belejöttél nézz be a JBart topicba, nincs is jobb érzés mint magad készítette magyar romot használni
-
Laza...
addikt
-
-
Vvarpi
tag
Thl 4400 a ram,rom ugyan a fele, de a többi stimmel és jóval olcsóbb.
Az 5000-nél még mindig sok a panasz a rosszul optimalizált KitKat miatt.
Ennek is brutál az akkuja, reggel 6-kor vettem le töltőről és most van 58%-on.
Kb 1,5 óra Tunein rádió, 30 perc navi, folyamatos telefonálás, skype, BBM irodában wifi-vel, képernyő maximum fényerőn, sok e-mail és bekapcsolva van minden ami a háttérben futhat és egyébként eszi az aksit.
Én is gondolkoztam az 5000-en de stabil rendszer és az ár-érték arány miatt döntöttem a 4400 mellett.
Tőlem megkapta az ajánlott plecsnit.
-
Moleman
addikt
ZTE V5 Red Bull.
228 dollár Chigonról monday shippinggel.Még én is elbizonytalanodtam, lehet, hogy ilyet veszek, pedig tegnapelőtt még biztos voltam, hogy Lenovo K910-et veszek, szerencsétlen esetben több mint másfélszer ennyiért.
-
mekker
őstag
Tudtok segíteni/topikot ajánlani CWM-mel kapcsolatban?
A táblámról törölni akarom a CWM-et, de a gyári firmware már nem elérhető. Hogy tudom akkor leszedni anélkül? -
szcsi
tag
Gondolkozom Lenovo P780-am leváltásán, de az utóbbi időben nem követtem az új készüléket, a kínálatban meg sikeresen elvesztem, úgyhogy segítséget kérnék
A következőket gondoltam:
- Ismertebb márka és lehetőleg népszerű típus
- maximum 5", legalább 720p, OGS, IPS, GG
- minimum 2Gb RAM
- legalább 8Gb ROM + MicroSD
- Nagy akku, jó lenne 5-6 óra kijelzőidő, mert munkára is használom
- Vállalható kamera ami nem vérzik el már szürkületkor
- 2 sim (tudom, ez amúgy is dulasim topik)
- prociból a mostani 4 magos mtk jelenleg elég, de nem sértődöm meg, ha gyorsabb
- OTGNettó 300$ keret, nem baj, ha kevesebb
Nézelődök pár napja, eddig csak a THL 5000 telefont találtam.
Alternatívát tud valaki esetleg? -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
overland #84451 üzenetére
Oké nyomj a root-ra!
Ha megvan akkor zöld lesz!Ezután a phone informationnál nyomj az imei/navram ra és csináj backupot a imei ről és a navram partívióról!
Ha ez megvan akkor root/backup/recovery fül és nyomj a backupra
oké akkor elvileg root...De nem gond ha futtatod mind1
-
overland
aktív tag
válasz
aytukabozs #84446 üzenetére
végig csináltam, nekem tovább futnak még a dolgok a jobb felsőben
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
overland #84444 üzenetére
Neeee
menübe menj a telefon adataiba és ott a build számra tapicskolj 10 szer ezután lesz egy másik menü a fejlesztői lehetőségek ebben tegyél pipát az usb hibakereséshez!(usb debug)
aytukabozs én is csak azért gyanakszom mert azt írta a képeket tudja ide oda pakolgatni....
-
Keeperv85
nagyúr
"Default SIM for PS is %1$s. if you want to use internet, please set %2$s for PS."
Mit rövidítenek a sárgák PS-nek ezekben csodákban?
-
iMaverick
addikt
Megnéztem ennek a PingDigital-nak az oldalát... Ezek komolyan gondolják... Még magyarra le is fordították (fordítatták) a user manual-okat. ROM-ok is fent vannak, bár szigorúan csak a gyári fw-re esküsznek. (Gondolom nem véletlenül. Ráadásul vállalnak /gondolom lóvéért/ rom-molást is.)
-
törölt tag
válasz
boldiwhite #84393 üzenetére
Keresve sem találnék ennél rosszabb áron DG350-et!
-
ElDiabloo
senior tag
Üdv
Van valakinek tapasztalata az Elephone P6i-ről ? Van valami típus hibája vagy bármi gond vele ?
-
aytukabozs
addikt
válasz
szobipeti199 #84412 üzenetére
Huaweinek van egy elég jó telója ebben az ár fekvésben/specifikációval, de sajna az 1 simes:/
-
-
Laza...
addikt
válasz
boldiwhite #84419 üzenetére
Annyi pénzed legyen, mint amennyire elhiszem a jófej sztoridat
-
Zeki
nagyúr
válasz
boldiwhite #84416 üzenetére
Jobb ha lelépsz ilyen belépő után.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
alázógyík
addikt
válasz
boldiwhite #84414 üzenetére
Egy telós fórumra azért beregizik valaki, hogy egy új boltot reklámozzon idegeneknek, és neked ehhez semmi közöd?!?
Hihető....
-
szobipeti199
tag
Viz vagy inkább cseppàló telót tud valaki ajánlani Zte v5 kategóriában, esetleg erre a telóra vizálló tokot? Vagy valami más olcsó megoldást arra hogy egy évben egyszer "bekamerázzak" a viz alà meg motorra gpsként használni?
-
KTU
addikt
válasz
boldiwhite #84406 üzenetére
DG800 50eFt,
jó hogy van rá gar, ennyiért,
De Kínából majd 2db-ot rendelsz, ennyiért
És akkor hol érdekelJa és google fordító is a barátod.
-
csendes
addikt
válasz
boldiwhite #84393 üzenetére
Konkrétan Dogee DG350 kb. 110 USD webshopból ingyenes szállítással, erre rájön 27% ÁFA és 1500 Ft, összesen kb. 36 ezer Ft, ha szerencsém van, találok 5 USD-s kupont és akkor spórolok még 1500 Ft-ot. Megbízható magyar forrásból nem meglepő módon kb. ugyanennyiért árulják és még tesztelik is, esetleg ROM-ot frissítenek, mielőtt átadják. Miért előnyös ugyanezt 49900 Ft-ért megvenni az új boltban?
-
Zeki
nagyúr
válasz
boldiwhite #84406 üzenetére
Ja, kár volt. Így első hozzászólásra ez gyanús.
-
Mottie
őstag
válasz
WOT-H-A-C #84400 üzenetére
"A javításokat minden esetben a Telemax GSM Szerviz Kft. (2040 Budaörs, Kinizsi u. 2/B) szakszerviz végzi. Amennyiben a kizárólag, igazolhatóan nálunk vásárolt hibás terméket márkaképviseletünkön, mely egyben hivatalos szerviz pont (Cím: 1066 Budapest Zichy Jenő utca 10.) adtad le, a szervizelési idő megnövekszik a márkaszervizbe való eljuttatás idejével, továbbá az általunk forgalmazott termék javítása esetén a jótállás időtartama meghosszabbodik a szervizben töltött idővel. Kivételt képez ez utóbbi alól, ha a szerviz hardver hibát nem talált, azaz a meghibásodást példának okáért a szakszerűtlen kezelés, vírus, nem jogtiszta szoftver stb. okozta, ennek eredményeképpen jött létre. Ez utóbbi garanciamegvonással is járhat, mely esetben térítéses javítás jöhet szóba. A termék vagy jelentős részének cseréje esetén a jótállás időtartama a kicserélt termék (jelentős része) tekintetében újra kezdődhet. A vásárló az észlelt hibát cégünk felé a legrövidebb időn belül köteles jelezni, amennyiben ezt elmulasztja, az ebből adódó károk a vevőt terhelik. "
-
Laza...
addikt
válasz
overland #84399 üzenetére
Próbálj meg egy playt-t feltenni, onnantól kezdve mindent tudsz telepíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest