Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
Minden időszaknak van best-buy telója. A jelenlegi címet a ZTE v5 viszi. Ilyen volt múlt év végén/ez év elején a Hongmi (MTK verzió) majd jött az iNEW v3 (na ez nem sokáig, sajna sok a betegsége - de a design mindenek felett)
A Red bullt ugyanakkor sokan várták (pl. én is), mivel késtek vele, így 1 simmel lehetett csak használni - ez már a múlté, már aktív mind2 sim foglalat

Ugyanakkor a Lenovo család az örök stabilitás, de szerintem maga a márka viszi a frontot, műszakilag nem best-buy - nekem!
Ugyanakkor aki Hongmi 1S-t akar, inkább rábeszélem a v5 1GB verzióra, 100x jobban jár vele. Az 1s eléggé félresikerült, nem is igazán foglalkoznak vele, ott a nagyobb/újabb telók, a fejlesztőket az köti le. A low-end meg le van sz...va
Új hozzászólás Aktív témák
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest