- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
musculus #85897 üzenetére
Csak még a gyenge akkuról egy szót engedj meg. ZTE v5-nek 2400mAh-s van, kibirja a napot nekem, minimum 4 óra kijelzőidő megvan de a topikjában egyes userek (a számomra sci-fi) 5-6 óra kijelzoidorol szamoltak be.
Ja, 4magos Snapdragon ami ugye akkuzabalo. :] Mindezekmellett azert egy 10400-as Xiaomi powerbankot javaslok én is.
-
musculus
tag
válasz
fateless #85895 üzenetére
Köszönöm a választ, utánanézek Huawei Honor 3X-nek
#85894) HPAA
1S nél azt a deep sleep bug
Hahh, a fene egye meg, visszaküldtem a boltba, elálltam a szerződéstől (a mobilarénás teszben átlagos 2 nap akkuidőt írtak, arra gondoltam, h átb***tak). Pfff. Na mindegy.(#85893) wwenigma
Remelem akkor ezt se javasoljak legkozelebb ilyen felhasznalasraTHL W100 navinak? Hát, ajánlani nem merném. De az enyém a legelső szériából származik, lehet h azóta javítottak rajta. Leggázabb az ingyenes Google Mapsszel. Gyakran úgy látja, h balra-hátra megyünk 100-zal.
(#85891) Laza...
Maradhat a Redmi 1S, + szigszalag rákötözve a power bank
És ha futok, h elérjem a buszt, ingyen urológiai beavatkozást végez? Kösz a tippet, kipróbálom magamon, amennyiben még egyszer gyenge akkuval veszek telefont. Akkor meg is érdemlem. -
nash13
aktív tag
T6s hívásnál nem sötétül el. P szenzor kalibrálás jó vagy az másra való? Menü tartalmazza, de lehet csak mut alól ér valamit?
-
musculus
tag
Kedves Szakik!
A segítségeteket szeretném kérni!
Új telefont keresek.
A minap próbáltam ki a Xiaomi Redmi 1s-t, de frankón csontra lemerült estére.
A THL 5000 meg ugyanabban a GPS-betegségben szenved, mint a mostani THL W100-asom. Úgy látja, h a szomszéd utcában halad, össze-vissza navigál.Tudtok olyan telefont mondani magyar garanciával, ami erős használat mellett sem merül le egy nap alatt?
Szeretnék végre egy olyan telefont, ami mellé nem kell töltőt cipelniNagyon megköszönöm, ha segítetek!
-
Nyiaz
aktív tag
Nem tudtok véletlenül olyan boltot, ahol rendes ÁFA-s számlával lehet Honor 6-ot kapni?
Tudom-tudom, extrém igény..... -
ÁrPi2
senior tag
válasz
aytukabozs #85844 üzenetére
Az a 2012-es androidReferenciakészülék nem tartalmazott NFC-t, szóval talán nem akartak
igaztalanságot mutatni a perlekedő Apple felé s ezért is hagyták ki ezta kis iPhone 6-ot üdvözlő kártyájukból...Sztornó
(#85821) (DaShen) : Ateista piacokra majd "Big Bang" tipusnévvel törnek be!
-
w.miki
veterán
válasz
aytukabozs #85878 üzenetére
köszi a kettőtökéből összehegesztettem 1 levelet, remélem nagyjából érthető:
Sorry, it was a misunderstanding between us. I did not ask two batteries. Sorry if i was confusing.
I dont want you to sent two batteries, i need one well working battery.
I accept your suggestion to send one copy battery to me.
Or you send me partial refund, and i buy a battery for myself, in my country.
If you do not belive me, i can make a video, with the battery problem.
What you want. Thank you! -
atosan
veterán
Sziasztok,
Adott egy Gsmart Arty A3 telefon melynek fennmaradó tárhelye ketté van osztva. Az egyikre telepíti az alkalmazásokat, a másik meg mire jó? Merthogy annak mérete nem változik. -
aytukabozs
addikt
válasz
janakbacsi #85880 üzenetére
természetesen
(de ebbe komolyan bele kellett kötni)
olyan jó hogy kijavítottad, enélkül teljesen értelmét vesztette volna a levél, és kicsi chen sosem érti meg mit is akartam mondani
szerk: az its-be sem raktam aposztrófot hamár grammarnácisat játsszunk
-
janakbacsi
őstag
válasz
aytukabozs #85878 üzenetére
miself -> myself
-
freelancer68
tag
-
aytukabozs
addikt
válasz
w.miki #85877 üzenetére
kb.:
"sorry if i was confusing.
That was a misunderstanding.
I dont want you to sent two batteries, i need one well working battery.i have two solutions, you send me XXX$ refund, and i buy a battery for miself in my country (i prefer this because this is the fastest way)
or, you send me the offered battery, and if its working, then we are done.
"ebben mind a 2 megoldás fel van ajánlva, az XXX helyére írd az összeget amit kapni szeretnél tőle.
-
w.miki
veterán
válasz
freelancer68 #85875 üzenetére
ööö... és ez hogy van pontosan, félreérthetetlenül angolul?
(Elnézést kérek, félreértettem, nem 2 db akkut kérek csak 1-et, elfogadom a másik akku ajánlatot, köszönöm.)
(nem járok mégis jobban egy partial refund-al, és egy itthon vásárolt akkuval? vagy azt az én angoltudásommal, úgysem tudom elmagyarázni?) -
haris
őstag
válasz
w.miki #85868 üzenetére
Elbeszéltek egymás mellett.
Ő mondta, hogy nincs másik akkujuk ami eredeti, de küldene helyette után gyártottat, ha neked OK.Erre te azt írtad, hogy Ok a részedről, ha küld 2 akkut. ('Ok, if you send 2. battery, please send it. Thank you.")
itt a 2. helyett another kellett volna és akkor nem érti félre :-) Tudom ott a pont a kettő után, de ezért nem számokkal levelezünk, hanem leirva pontosanNa erre mondta, hogy arra nincs kerete hogy plusz két akkut benyeljen egy ekkora értéknél.
Erre megfenyegetted az 1 csillaggal, amire kiakadt (érthető)
SZERK:
Na látom lassú voltam
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #85871 üzenetére
"Isten mindent lát" ahhaha
Persze hogy kell, mert nem azt írta hogy elküldte, hanem hogy küldi.
Kicsit összeszedettebb angolsággal meg kéne írni neki hogy nem 2 extra hanem 1db működő aksit szeretnél...
(amennyiben neked megfelel hogy nem gyári, hanem utángyártott lesz) -
w.miki
veterán
válasz
freelancer68 #85872 üzenetére
és most hogy állunk? kell neki írnom valamit? vagy mit csináljak?
-
w.miki
veterán
válasz
aytukabozs #85867 üzenetére
:0 ezen a linken nem jön be a levél?
-
w.miki
veterán
válasz
svgyula #85865 üzenetére
Értem tehát videó mindenképpen kell...
De hogyan tudok akku hibát levideózni? Bemutatni, hogy másik akkuval jó a telefon? Úgy hogy ne mondhassák rá, hogy csaltam?
Azt mondjátok nem kell visszaküldeni a terméket, lehet, hogy visszautalja az ALI az akku árát?
Bár most mintha azt írta volna, hogy mégis küld egy akkut... Nem igazán vágom a kínai angoltVajon erre választ vár? Vagy most mi van?
-
beg
veterán
válasz
w.miki #85862 üzenetére
Ugyan úgy működik, mint egy paypalnál. Profilodnál view orders, majd a termék alatt open dispute (persze csak akkor, ha még nem futottál ki a védelmi időből és ott van a gomb). Ott vázolod a problémát a hibás aksiról, majd ha nem tudok megegyezni, akkor be lehet vonni az alit. Videóval készülj, hogy be tudd mutatni a hibát.
-
w.miki
veterán
válasz
aytukabozs #85861 üzenetére
köszi, akkor még várunk egy aliszakértőre
-
aytukabozs
addikt
válasz
w.miki #85860 üzenetére
ha az eladó már leszögezte hogy neki a profitjába nem fér bele új akku küldése akkor nyilván nem lesz túl rugalmas, de akkor eszkalálni kell és bevonni az alit.
(alin sajnos nincs tapasztalatom, de úgyis ébrednek lassan az aliszakértők
)
Ha döntés születik, az lehet az hogy küldd vissza, és visszakapod a vételárat, ekkor viszont esélyes hogy bukod a visszaköltséget (2-3000Ft).
Vagy lehet partial refund, és akkor meg veszel egy akksit a telóba. -
w.miki
veterán
válasz
aytukabozs #85859 üzenetére
Nem tudom hogy működik a Dispute.
Vissza kell küldenem a terméket az eredeti csomagolásban? Mennyi lenne a kínába küldés? -
-
w.miki
veterán
Aki kicsit jártasabb kínaival való garanciális ügyintézésben, adhatna valami tanácsot.
6210-est rendeltem, (látszólag megbízható eladótól,) ami hamar meg is jött, szép is, jó is, csak... nem működik az eredeti akkujával. (Nem vesz fel töltést, nem indít hívást, pár perc után lemerül.)
Másik akkuval működik szépen, de amit hozzá küldtek, azzal nem, és az az akku más telefonban sem megy.
Írtam a kínainak, hogy mi a helyzet, de nem jutottunk előbbre.
Egyrészt elég gyenge az angolom, és az ővé is az, így nehezen értjük meg egymást. Másrészt mintha nem is hinné el, hogy baj van az akkuval, másikat pedig nem küldene, mert nem fér bele a profitjába.
Mit tegyek?
Nyissak vitát (Open Dispute) az eredményre vezetne? (Ilyet még sose csináltam, nem tudom, hogy működik.)
Zárjam le a vételt, adjak neki 1 csillagos feedback-et, és vegyek itthon másik akkut hozzá? -
beg
veterán
válasz
aytukabozs #85856 üzenetére
Vagy mentsük el a mentés mentesét mielőtt menteni készülnénk.
-
aytukabozs
addikt
... háromszor ! (Ahogy cappa mondaná
)
-
vicopapa
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Haipai p6s típusú telefonom, kamera baja van
fekete képernyő, majd a galéria nem válaszol üzenet...
valakinek ötlete? -
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain #85852 üzenetére
Ó Kurt te csavargó,a kisujjadban van az argó....
-
KurtCobain
őstag
válasz
gipsztigris #85850 üzenetére
Én ismerem a tolvaj(!)nyelvet.
-
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain #85849 üzenetére
jackpot!
Gipsztigris
Bocsi, azthittem értehető, hisz pont erről szólt a téma
-
gipsztigris
addikt
válasz
KurtCobain #85849 üzenetére
Te legalább megértetted elsőre! Nekem egy kicsit félreérthető volt.
-
KurtCobain
őstag
válasz
gipsztigris #85847 üzenetére
Az ájfón vs N4 kép miatt írta.
Hogy most tart ott az áj technika, ahol a N4. Így ismerős terep lenne neked.
-
gamegod
senior tag
40 e Ft korul tudtok nekem ajanlani egy dualsimes csodat?
-
tolvaj!
őstag
válasz
gipsztigris #85845 üzenetére
Vegyél nyálfon6-ot. Legalább ismerős környezetben találod magad
-
gipsztigris
addikt
válasz
aytukabozs #85842 üzenetére
Én meg most váltottam le a Nexus4-et, mert már öregecske hardver.
-
Laza...
addikt
válasz
aytukabozs #85842 üzenetére
A szifon az NFC-t is úgy reklámozta, mint korszakalkotó megoldást, amire az ipar várt (gondolom magukra gondoltak, mert jingjangék már a fülbevalóba is beleteszik)
-
aytukabozs
addikt
"If you need help with you'r iPhone's new features, just ask an android user. We've had this stuff for years"
Bamm, öv alá -
bubu256
tag
Redmi 1S Telenor SIM2 probléma MEGOLDVA! Eddig nem ment a Telenor SIM a 2.helyen most már jó!
[link]
for redmi 1S users who still have the 2nd sim invalid imei not fixed:
-install mi flash [link]
-Download these( FOUR (4) ) tools qualcomm IMEI Write tool.zip 2.67 MB,
-use the WriteDualIMEI(W+G_eMMC) tool in zip
-remove sim from phone
-put the phone in diag mode first (*#*#717717#*#*)
- connect to pc ..( windows booted with F8 pressed and disable driver signature enforecement selected)
- find the com port no from here (needed in some tools)
here in pic the comport is 11..check yours and enter that com port
- and write the imei in the imei field
and press write .
it should show pass if succesfull.... -
kisbuba
tag
Valaki tudna nekem segíteni vámolással kapcsolatban privátban?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
csabili74
aktív tag
De rég jártam erre
Mizu skacok? Jól vagytok?
Na, lényeg, kellene nekem valamilyen teló max 250 dodoig, aminek a kamerája is jó. Próbálok olvasgatni, gyüjtögetni, de lemaradtam nagyon, és nem tudom, mostanság mi a jó. Amim most van, Galaxy S3, ennél szeretnék valami gyorsabbat jobbat, de nem itthoni árakon, Anno volt volt Jiayum, Zopom, Umim, stb, és visszatérnék
Szóval, ha van valakinek valamilyen ötlete, megköszönöm.
-
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #85835 üzenetére
De csak 1 simes.
Amúgy bikább, az biztos. -
Zeki
nagyúr
A Huawei 3C eddig is 4G-s volt, vagy most kijött ez a verzió is?
Ja, és az a 4G megy itthon is?Aha, ez egy új 3C.
-
KTU
addikt
válasz
Atomgeszi #85832 üzenetére
Vegyél neki tabletet Wayteq xtab 7x quad itthon 30k 1év gari
vagy kínából ue. Acube Talk7X 75 usdja és Android dual SIM okostelefonnak is nevezhetem
phablet -
Atomgeszi
nagyúr
Németország. De a notebook már kényelmetlen neki, és a fényképezés meg utána az egyből csatolás/küldés hiányzik neki, ezért mondtam, hogy most már ideje telefont választani.
Igen, a lead3 valahogy specre sem fogott..
Szóval, ha már ennyien ajánljátok, Én is hajlok a G2F felé. -
KTU
addikt
válasz
Atomgeszi #85812 üzenetére
Anyukád elutazik vele.
Külföld, belföld frekvenciák?Valami olyat választanék ami mögött van valami támogatás!
Ismert valamennyire, stabil rom, tapasztalatok hibákról hiányosságokról.
Amiket leírtál G2F vagy F1 -et választanék, nejemnek, édesanyámnak F1 van.Nézegess nyugodtan pl Leagoo Lead-et, sok támogatást fog hozzá kapni
-
Atomgeszi
nagyúr
Jó annyira akkor lehet tényleg nem régi.
Én mikor már éve nézegettem a telefonokat már lett volna webshopba elérhető, de lehet akkor keverem tényleg a sok Jiayu között(na meg azoknak is van dátumuk és késnek 3 hónapot)
Lehet nekem főként a kis kijelző miatt idegen és gyenge, de hát igazad van, Én magamból indulok ki.
Igen, 50+, főként ezért is megy nehezen a váltás, de muszáj lesz. Viszont a keret korlátozott sajnos 20-30 körül. Azért maradtunk ennél. Megpróbálja, ha nem jön be, még válthat WP-re.(#85828) WOT-H-A-C
Az már nálam külön mondat, teljesen elzárva a G2F-től, csupán arra akartam célozni, hogy ha létezne is olyan telefon amiben 4gb ram van, akkor azt is képes lenne kiakasztani.
-
kcsa
veterán
válasz
Atomgeszi #85826 üzenetére
Nem az itteni tesztelésre gondoltam, hanem pl. a gyenge hardver részre - az általad preferált Doogee ugyanezzel a SOC-al jön, kb. azonos körítéssel.
Namost hogy őszinte legyek, anyukádnak (nem ismerem, de feltételezem 40+) egyrészt mindegy lesz, hogy 4.2 vagy 4.4 van rajta.
Nálunk amúgy a WP platform vált be szülőknél - nagy "gombok" (lánykori nevükön csempék), egyszerű, nem túlbonyolított felület - dual sim kellett, így Lumia 630 Dual lett belőle. Szeretik. Próbálj ne abból kiindulni, hogy neked mi kell
szerk.: a saját megnyugvásom érdekében megnéztem - június óta kapható a G2F. Tényleg régi
-
Atomgeszi
nagyúr
Hát az egy dolog,hogy most tesztelik itt, viszont már a piacon van elég régóta, és tudomásom szerint nem érkezik hozzá frissítés. A másikak meg eleve(elvileg) már a friss szofttal jönnek. Persze lehet, hogy ez lesz a befutó ettől függetlenül. Majd a dummyk döntenek, minden nehéz lesz neki elsőre.
(#85824) WOT-H-A-C
Mint láthatod(vagy nem) vesszővel elválasztottam az állításokat, és előtte kiemeltem, hogy a ram mennyisége mennyi.
De köszönöm az észrevételt!
-
Atomgeszi
nagyúr
Tudom Én is, de a G2F elég régi darab, se frissítés, se nem valami erős vas. Szerintem édesanyám képes lenne az első nap elhasználni így is 4 giga ramot mindenféle cuccal, talán az erősebb hardvert és újabb szoftvert kevésbé fogja kiakasztani.
Csinálok pár karton dummyt, aztán kézbefogással fog eldőlni melyiket szereti majd anyus. -
aytukabozs
addikt
pheh, közelkeleten vajon Allah akbar néven fogják terjeszteni?
(#85818) tolvaj!
amit én kinéztem magamnak az megrekedt a 4.1-nél, de ezek szerint csak rossz helyen nyúltam bele a palettába
Ettől még itthon nem egy elterjedt márka, én tuti nem merném megvenni még azzal együtt sem hogy az előző telóm nekem is egy 6589-es volt, és szerettem is... -
-
tolvaj!
őstag
válasz
aytukabozs #85801 üzenetére
Meg.
-mivel volt 6589- esem tudom mit tud. A mostani is a két giga miatt kellett igazán. Szvsz jó vétel. De amit linkeltem megnézted? Nem iMavericket linkeltem, hanem amit írt a telefonjáról. Gyártói 4.4 egy mt6589 -es telefonra. Plusz folyamatosan frissítették a 4.2est.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
ggeleven #85813 üzenetére
Ne vedd bántásnak de nem értem az olyan embereket mint te....5-5,5" ban keresgélnek és 1-1,5 centiken problémáznak.... én is 3,7 ről váltottam 5,5" ra és ahogy Laza...említette kb 1 nap míg megszokod aztán pár nap és a kezedbe veszel egy 4" os telót és meg mosolygod és ekkora már kb 1kézzel használod fogásváltásokkal......
Na mind1 persze a tedolgod de akkor írd át 4-5" ra a kritériumod szvsz és könnyebben találsz telefont....
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi #85811 üzenetére
Leírom, hátha másnak is segítség:
iNew V3: 142 x 70 x 7mm
Leagoo Lead 3 (4,5 Col 512Mb Ram,4mag,4gb): 133.1 x 66.6 x 8.2mm
Thl T6s(5col 1gb ram,4mag,4gb): 143 x 71 x 9 mm
Doogee DG310(5col,1gb ram,8gb, 4mag): 146.6 x 73 x 7.9mm
Jiayu G2F(4,3col,ram 1gb,4mag,4gb): 125*62*9.9mmÁrakat szándékosan nem írtam, gyakorlatilag 20-30 között mozog. Talán a DG310 lesz a befutó. Mind tudásilag, mind a nem annyira éles élekért.
Bár a nagysága így is kétséges még, hogy mennyire fogja megszokni.
Egyéb alternatíva? -
Atomgeszi
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a választ!
Megnézegetem a telefonokat. Vaku(zseblámpának) kelleni fog neki, a másik kikötés, hogy az akksija bírja azért minimum 1 napot(bár ő olyan sokat nem nyomogatja,max este mikor skypeozik meló után). És szerintem méretileg is a 4 col neki bőven elég, mert kis keze van,tepsit nem szeretne, elég neki a konyhába ami van tepsi.
A kijelzőkkel nem lesz probléma szerintem, amit néz nokiát sem nagyobb egy bélyegnél a kijelzőjének a mérete. És színben pedig fehér legyen. Innentől már szerintem a megbízhatóság lesz kérdés, hogy, elutazik ne ott maradjon telefon nélkül. Bár ezt előre senki sem tudja sajnos, hogy melyik telefon lesz megbízható. -
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok!
Édesanyám eddig egy(sőt több, mivel nem mai csirkék havonta mennek tönkre) gombos nokiát használt, azonban mivel elutazik, mondtam neki, hogy ideje lenne már tényleg cserélni a telefonját egy androidra. Mivel két sim kártyája is van, esett a választás a dual simes telókra.
Összeghatárban olyan 20-30 között lőttük be amennyit rá szeretne szánni.
Használati típus: Wifin skype/viber, fényképezgetés, gmail, facebook.
Szemüveges tehát minimum 4 colos kijelző kéne neki szerintem.
Jiayu F1-re gondoltam. Egyéb érv, ellenvetés, ellenjavallat?
Köszönöm! -
Moleman
addikt
válasz
Mottie #85800 üzenetére
Nekem egy szál, fejegységbe dugott aux kábelből áll a kihangosítóm, a telefon a saját mikrofonját használja (szellőzőrácsra tett tartóban van, legalább hűti is a klíma a hátlapot nyáron). 80 km/h alatt nem szoktak panaszkodni az emberek, afölött viszont már túl nagy a zaj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest