- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
clava01 #72304 üzenetére
Jó neked. Én ma délután akartam rendelni, de már elfogyott az 50db akciós áron.
MTK6592-es készülékkel rendelkezők figyelem!
Ki tudnátok páran próbálni a GPS-t a készülékben használat közben Google navigációval?
Az nem igazán érdekel, hogy milyen hamar talál jelet, az meg végképp nem, hogy lakásban is megtalálja-e (a lakásban eltalálok mindenhova, sajnálom azokat, akiknek még ott is szükségük van erre).
A két lényegi dolog: mennyire pontos a navi a térképre illesztéskor menet közben (épp ezért kérem, hogy a google maps navigációját használjátok, ne a vásárolt/lopott programokat), valamint mennyire tartja jól a jelet.
Tudom, szájbarágósan írtam, de totál nem érdekel, hogy a nyavalyás kis programok 3m vagy 2m pontosságot írnak ki, sem az, hogy a tört iGO hogyan helyezi a 10m-rel arrébb érzékelt pozíciót az útra, hanem a valódi pontosság érdekel menet közben. Egy legális opciót keresek ezzel a procival, ezért is kérném a fent vázolt tesztet.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest