- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jumpi
csendes tag
ÜdvAll!
Végre kézhez kaptam az Elephone P7mini-t Pandawillről. Sajnos áfáztatták és 14 napos procedúra volt mire a NAV-tól ideért hozzám+1500Ft os kézbesítési dijat is felszámolt ez a k....g posta.
Hardveresen megfelelő gyors nagyon szép a kijezője.
Néhány apró nem tetszésről írnék pár sort, bár nem azt mondom nagy hibák de azért megosztom. Az első hogy sötétben alul a touch pad nem világít a gombsor, elég érdekes eltalálni pl ha illuminált állapotba leszek a 3 menüt alulBeszéd hangszórója szerintem dobozos hangzású de talán elmegy..főleg ennyi pénzért azért rakhattak bele kicsit jobb minőségűt elvégre telefonálni is jó lenne vele nem csak "tabletként".
AKiknek GPS problémája van arra itt egy videó: nekem most talált vele igy jelet:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest