- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jumpi
csendes tag
ÜdvAll!
Végre kézhez kaptam az Elephone P7mini-t Pandawillről. Sajnos áfáztatták és 14 napos procedúra volt mire a NAV-tól ideért hozzám+1500Ft os kézbesítési dijat is felszámolt ez a k....g posta.
Hardveresen megfelelő gyors nagyon szép a kijezője.
Néhány apró nem tetszésről írnék pár sort, bár nem azt mondom nagy hibák de azért megosztom. Az első hogy sötétben alul a touch pad nem világít a gombsor, elég érdekes eltalálni pl ha illuminált állapotba leszek a 3 menüt alulBeszéd hangszórója szerintem dobozos hangzású de talán elmegy..főleg ennyi pénzért azért rakhattak bele kicsit jobb minőségűt elvégre telefonálni is jó lenne vele nem csak "tabletként".
AKiknek GPS problémája van arra itt egy videó: nekem most talált vele igy jelet:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest