- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jumpi
csendes tag
ÜdvAll!
Végre kézhez kaptam az Elephone P7mini-t Pandawillről. Sajnos áfáztatták és 14 napos procedúra volt mire a NAV-tól ideért hozzám+1500Ft os kézbesítési dijat is felszámolt ez a k....g posta.
Hardveresen megfelelő gyors nagyon szép a kijezője.
Néhány apró nem tetszésről írnék pár sort, bár nem azt mondom nagy hibák de azért megosztom. Az első hogy sötétben alul a touch pad nem világít a gombsor, elég érdekes eltalálni pl ha illuminált állapotba leszek a 3 menüt alulBeszéd hangszórója szerintem dobozos hangzású de talán elmegy..főleg ennyi pénzért azért rakhattak bele kicsit jobb minőségűt elvégre telefonálni is jó lenne vele nem csak "tabletként".
AKiknek GPS problémája van arra itt egy videó: nekem most talált vele igy jelet:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem lesz Xiaomi 16
- Kerékpársportok
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest