- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gulupeti #57540 üzenetére
Sziasztok! Pár napja rendeltem meg a telefont (Doogee Turbo DG2014) 35955ft-os áron a Tinydeal-en. Ha minden jól megy, akkor áfa nélkül megúszom a dolgot. Még várnom kell, amíg megérkezik, talán február végére megjön. Amint a birtokomban lesz egy hét tesztelés után fogok írni egy bemutatót a készülékről, hátha valaki kedvet kap a telefonhoz, vagy csak kíváncsi rá, mit is tud a valóságban. Jó vételnek tűnik ennyi pénzért, gondoltam megpróbálom. Keresek majd valamilyen módszert is, hogy könnyen ki tudjam rootolni a készüléket, mert a hivatalos weboldalon ehhez a modellhez hivatalos rendszerek, programok sincsenek fent (többi modellekhez vannak). Van még rajtam kívül valaki, aki rendelt ilyen telefont, esetleg meg is érkezett már neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 512 GB GARI: 2028.06
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest