Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EG0
aktív tag
válasz
Cpt. Flint #60763 üzenetére
30e-es kategória az AMOI A862W (100-110 USD), amin bizony erősen gondolkozok is. Négy magos Qualcomm van benne, szóval elvileg igen jó GPS-szel rendelkezik.
-
Jakuu
őstag
válasz
Cpt. Flint #60763 üzenetére
"Szerintem 25k kategóriában ne is álmodj tisztességes GPS-ről... még a duplája is kevés talán."
30-as kategoriaban itt a logouton a ZTE 967S-rol (~30k) pedig jokat irt a teszter ilyen teren, vagy az csak egy kivetel ?"A GPS-re itt is kitérnék, mert sokak szerint a kínai telefonoknak ez a rákfenéje. Nos, itt nagyon pozitívan csalódtam. Letöltött EPO adatokkal, mobilnet, és WiFi nélkül, kicsivel több, mint egy perc alatt fixált. És hogy mennyi holdat látott? Én sem hittem el elsőre."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő