Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raqueia
tag
válasz
CoolBoy323 #58692 üzenetére
Nekem igaz nem huawei g610, hanem g700, de ez teljesen (99%) magyar lett a morelocale 2től.
-
hevizms
addikt
válasz
raulicio #58688 üzenetére
Viszont simán pihenhetnek egy vagy akár több közbülső reptéren is.Majdhogynem az lenne a fura ha egyből idejönnének.Egyáltalán van közvetlen járat Szingapúr és Budapest közt?
Gyanitom azért is olcsó ez a szállitási forma,mert az éppen nem teljesen kihasznált rakterű repcsiken viszik egyik helyről a másikra.
Lehet egy csomag megfordul akár 4-5 gépen is mire ideér,ha éppen úgy olcsóbb nekik.
De ez is csak találgatás,mert egyébként fogalmam sincs.
Viszont én valahogy így tudom elképzelni
A DHL meg pont azért drága,mert megfizeti a légitársaság díjait hogy a lehető legkevesebb átpakolással,minél gyorsabban érjen ide. -
RBJ
addikt
MTK s telefonoknál egyedi jelenség lenne, hogy nincs fix mac címe a kártyának?
Valahol be lehetne állítani, hogy ne legyen változó? -
Xabi78
aktív tag
A Samsung Galaxy S4 mini duosnak van alternatívája, ha az alábbi szempontok is fontosak?
- Nagyon jó GPS (lehetőleg Glonass is)
- BT 4.0
- 5" vagy alatta
- Dual sim (nyilván...)
- Elfogadható sebesség, szolgáltatások.X.
-
baltar
csendes tag
Huawei G610S tulajdonosoktól kérdezném, hogy morelocal2 után lett-e magyar nyelv (gyári rom esetében)?
-
mrmft
senior tag
válasz
CoolBoy323 #58661 üzenetére
Mondom megegyszer, decemberben is ezt mondtak.
Jiayu, jo ha tavaszra lesz belole valami. De legyen neked igazad, es tevedjek en!
Udv! -
arfer
senior tag
-
Atomgeszi
nagyúr
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Chaosftw001 #58682 üzenetére
Mindenképp ott jelezd a hibát ahol vetted, ők útbaigazítanak. Legutóbb nekem 2090 ft volt a kiküldés, de csak magát a telefont meg a dobozát kellett elküldenem.
-
Chaosftw001
tag
Sziasztok!
Márciusban lesz 1éve hogy vettem egy ilyen telefont [link] tehét még nincs 1éve és elméletileg 1év garancia van rá. Az a probléma a telefonnal hogy magától naponta többször is kikapcsol. Van valakinek tapasztalata kínai garanciával kapcsolatban? érdemes egyáltalán visszaküldeni tehát foglalkoznak vele? illetve a posta körülbelül mennyibe kerülne?
-
RVR400
veterán
Akinek nagy tepsi kell olcsón: Antelife akció
-
-
svgyula
addikt
válasz
CoolBoy323 #58674 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz!
ezt írják róla -
arfer
senior tag
válasz
Atomgeszi #58675 üzenetére
Attól, hogy feladják, még dekkolhat napokat-heteket egy kínai raktárban... A két hónapos szállítási idő nem úgy jön ki, hogy annyi ideig "vánszorog" a csomag a két végpont között... Maga az utazás 1-2 nap, tuti repülővel jönnek ezek, nem hajóval meg vonattal... Szerintem... De ha valaki tud pontos infót, az ne tartsa magában
!
-
Atomgeszi
nagyúr
Remélem még jóval kínai újév előtt feladjak(vagyis még az előtt kikerul az országból) a csomagom.. nem lenne jó, ha 2 hetet feleslegesen ott szopodna
-
raulicio
senior tag
válasz
vampire17 #58649 üzenetére
A spanyol ismerős jó dolog!
Amúgy biztos lehetne vhogy továbbítani az árut, csak kérdés, hogy mennyiért és mennyire biztonságos. szerintem minél több kézen megy át annál nagyobb a "hiba" lehetősége.
Amúgy vmi futárszolgálat szerűvel szállítanak spanyolországon belül ill. portugáliában, szóval a megvalósítás is érdekes lehet. Kérdés, hogy megéri-e. Minden esetre ha találsz jó megoldást, akkor ne hallgasd el előlünk! -
svgyula
addikt
válasz
CoolBoy323 #58655 üzenetére
Szia! Úgy érted hogy akciósan esetleg mert ez nem egy mai darab! Az aliexpress-en elég régóta fent van! Az ára sem az "új" telefonok-é! 139$!
-
Dharaan
újonc
Üdv!
http://www.ebay.com/itm/Black-5-0-FHD-MTK6589T-Android-4-2-Quad-Core-2G-RAM-32G-GPS-Smartphone-ThL-W8S-/321273626377?pt=Cell_Phones&hash=item4acd667f09
Róla szeretnék megtudni minél többet, esetleg tapasztalatokat. Kb. 1 hete keresgélek valami ár/érték arányban megfelelő telefont, eddig ez jön be e legjobban.
Hálás Köszönet
-
arfer
senior tag
Ha egy Androidos telefon nem látja a bele rakott microSD kártyákat, akkor van esély rá, hogy javítható (van-e valami, amit érdemes megvizsgálni), vagy így jártam?
-
nbukta77
addikt
Hi. Van valakinek atab5 quad teloja?
-
mrmft
senior tag
válasz
CoolBoy323 #58655 üzenetére
Elivileg december elejen is kaphato volt mar..
Meg nincs a nekunk jo verzios. -
-
jano2101
tag
Hello!
Érdeklődnék, hogy van e valakinek ZTE Geek V975 (Item AtomZ2580 CPU 2GB Ram) telója?
http://www.minideal.net/zte-geek-v975-smartphone-item-atomz2580-cpu-2gb-ram-8mp-camera-with-5-0inch-ogs-screen.html
Mert most nagyon jó áron van és elég jó paraméterekkel!
Köszi! -
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #58652 üzenetére
Mert nem az összeset soroltam fel.
Majd legközelebb benne lesz. -
citkar
addikt
válasz
Viktor0610 #58652 üzenetére
Lehet szimplán kimaradt, mert annyi van, mint égen a csillag
Pl én a Magicbazaar-t is nézem néha, bár nem olcsó, de volt pl olyan kiegészítő, amit csak itt találtam, vagy a Comebuy is jó, ahol érdemes nézni EU-s raktárakat néha, ha épp akcióst talál az ember jól járhat vele. -
-
Zeki
nagyúr
Aki esetleg nem tudná milyen kínai webshopok vannak, pár darab:
minideal, antelife, geekbuying,, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen,
illetve eladói piac
aliexpress.comezt nem megbízhatósági sorrendben írtam, de scam webshop nincs a listában.
-
RVR400
veterán
Viszont, ha megnézed az eladó értékeléseit, akkor kiderül, hogy alapból csak olcsó holmikkal kereskedik. Az utóbbi időben 1 azaz egy darab telefont adott el, és abból is negatívja lett. Szóval sok sikert a kb 4500 Ft megspórólásához, mert kb ennyi a különbség egy megbízható webhop ÁFA-s mindenes árához képest.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Djuree #58644 üzenetére
Üdv itt is!
A VÁM (pontosabban az ÁFA) nem a Kínaitól függ, hanem a Magyar hatóságoktól. A Kínai a maga módján megpróbál segíteni. Mindenféle hülyeséget ráír a dobozra, meg ajándék ikon, stb., de ettől még 99%-ban kell fizetni ÁFÁ-t.
Minideal.net
Antelife.com
Tmallbox.com
Focalprice.comEzekkel már volt dolgom, korrekt üzletek, de még van számtalan áruház ahol tisztességesen állnak hozzád.
-
raulicio
senior tag
válasz
Djuree #58644 üzenetére
áfát (27%) fizetned kell, az tuti + 2,5% vám + kezelési költség.
Kínából nincs olyan bolt, ahol tuti nem kell fizetni. Ha EU-n belülről veszed akkor nincs ilyen jellegű költség.(#58646) vampire17
Az antelife a spanyol lerakatából nem szállít hozzánk, szóval úgy tudnád megoldani ha van ott vagy Portugáliában olyan ismerősöd, akiben 100% megbízol. -
vampire17
addikt
válasz
svgyula #58642 üzenetére
Hmm legjobban a Spanyol lerakatos Antelife-tol erne meg, en ugy latom.... (nem csak a t100s-t, hanem kb mindent...) Mar csak valahogy a Magyarorszagra juttatast kene megoldani.... (emberi aron, mondjuk 5-6000 forintert)
(#58638) CineDOG1: Nem huztak le, egyszeruen azt mondtak, h nem gyorsabb egy jofele 4 magosnal...
De ez nem negativum volt, egyszeruen a mai alkalmazasok meg nincsenek felkeszitve 8 magra.
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
A THL W100-as telónál tudtok jobbat ajánlani max 20-30 dolcsival többért ?!
Válaszotokat előre is köszi!
-
Djuree
félisten
melyik oldalról érdemes kínából rendelni? Lenovo k900 kellene majd.
én a tmallbox-ot néztem. vajon vámot fizetnem kell majd? mert így már nem biznisz...
vagy vmi más oldal ahol még olcsó és nincs vám? -
svgyula
addikt
válasz
svgyula #58639 üzenetére
Még valami! Megnéztem az árakat:
aliexperss 68916Ft (átszámolva mai árfolyamon)
ebay 84916Ft
Van rajta 22% ez lehet forgalmi adó is vagy csak egyszerűen a cég nyeresége! Bár a kép alatt ott van hogy mennyi a készlet!
Azért én a helyedben elolvasnám az üzletszabályzatukat is figyelmesen mielőtt egy ekkora beruházásba fognék!(persze kinek a pap kinek a papné nekem ha lehet a lánya)
A kínai on-line áruházak között is van sokszor még ennél nagyobb eltérés is az árakban! -
motrola
aktív tag
-
svgyula
addikt
válasz
vampire17 #58637 üzenetére
Szia!
Nem az a kérdés, hogy hol rendeled! Az a kérdés honnan kapod! Ha ez is kínából jön a nevedre ugyan az a helyzet mintha innen rendeled:[link]
Ezek mind csak "közvetítők" jogilag nem velükkötsz szerződést (vásárolsz) hanem a gyártóval
! Az az áruház amelyik nem rendelkezik raktárkészlettel és nem egyből neked küldi az árut mind
az unión kívülinek számít és áfa köteles, a megadott értékek felett meg vám köteles
.
Ez azért van mert ha egy termék bekerült az unióba és kezelték akkor a cég befizetett utána mindent, így már nem kell ráfizetni. Viszont ez az árban mindenképpen jelentkezik!!! -
vampire17
addikt
Sziasztok, mit gondoltok errol az ajanlatrol? [link]
Ha ilyen helyrol rendelek, elv nincs afa meg vam igaz?
-
svgyula
addikt
válasz
CoolBoy323 #58632 üzenetére
Szia!
Megpróbálom megint lerombolni az akkumulátoros érveléseket, persze nem szándékosan!
Amit felraktam két képet ott közel 1,5év volt a két akkumulátor megjelenése között! Viszont
a CUBOT GT99 és a ONE között nincs ekkora max pár hónap különbség! Volt (van) szerencsém mind a kettőhöz az akkumulátoron mindegyiknél 2200mA 3,7V teljes töltéskor 4,2V! Viszont még véletlenül sem kompatibilis a két akkumulátor méretben! a GT99 akkumulátora 5mm-el rövidebb és 2mm-el keskenyebb
a vastagsága ~egyforma!
Kizártnak tartom azt, hogy különböző tartalommal (anyaggal) szerelik ezeket!
Inkább nekem erős a gyanúm hogy az egyre nagyobb "tepsi) telefonokban közelítenek a valóságos akkumulátor teljesítményekhez. Valahogyan én sehol nem látom a kínai telefonpiacon azt a akkumulátor "forradalmat" aminek jelentkezni kellene a teljesítmény növekedéssel.
Ha az itt jelenlevők belegondolnak abba a ténybe, hogy hány akkumulátor halt meg a telefon előtt, akkor tiszta lesz a kép. Minek erős akkumulátort csinálni és belerakni egy telefonba amikor a "gagyi" is kibírja a telefon életét, vagy már a fejlődés miatt úgy is cserére érett!
-
iMaverick
addikt
válasz
CoolBoy323 #58614 üzenetére
Pedig szerintem nem lehet rossz kis telefon ez Motorola G... Itt a topicban max. a singlesim miatt lehet gáz...
Nincs supportja? A második linken: A Motorola elsők között tette elérhetővé a 4.4.2-es frissítést... Aztán majd a munkás jóemberek tovább főzik. Chinaphone-oknál már a 4.3-as droid is "állom" kategória, illetve nem, de ahhoz venni kellene egy 8 magosat, miközben én személy szerint meg vagyok elégedve a "csak" 4 magos Amoi N828-mal... Csakhát ugye kifújtunk a 4.2.2-vel...
szerk: off-ba raktam.
-
nbukta77
addikt
Hi. Ujra itt egy atab5 quad- al.
-
mpeti66
csendes tag
http://www.to2c.com/amoi-a862w-msm8225q-dual-sim-cards-4-5-inch-ips-retina-screen-1g-ram-4g-rom-5mp-smart-phone.html
Sziasztok! Erről mi a véleményetek?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
fateless #58630 üzenetére
Hogy lehet letesztelni? Az a baj, nincs akksi teszterem... volt munkahelyemen volt egy nagyon király kis cucc, bár az "ipari" méretekre volt (7Ah, 12V), ilyen kis méretnél tuti csalt volna...
Az lenne pedig a legtutibb, hogy lemérni saját kezűleg.
De mondjuk az csak egy szám, sokat számít nagyon a rom is!! -
Yani_
csendes tag
Sziasztok!
Néhány hónapja sikerült hozzájutnom egy nem mai, de nagyon remek kis okostelefonhoz. 2012-es modell, nem bivalyerős, és szerencsé(m)re nem Samsung.
Én kérek elnézést!
http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_Philips_W732.asp
A kérdésem az volna, hogy van olyan, akinek szintén van Philips Xenium okosmobilja? A w832-es még érdekelne is.
Üdv: Yani
-
válasz
CoolBoy323 #58624 üzenetére
Akkor még nem voltál itt a fórumon.
Még arra sem figyeltek oda, hogy legalább a ráírt Volt, Amper és mAh harmonizáljon egymással. Aztán kijavították. Ezt a hibát elkövették a G2s esetén is.
Valaki anno megvizsgálta alaposabban, olyan 2300-2400 körüli volt az akku. Az is bőven jó volt, főleg annak idején. De ez egy megszokott dolog, hogy többet "kell" ráírni.Amíg figyelgettem az akkukat, a Zopo volt az egyedüli a "kicsik" közül, aki nem trükközött. De már egy ideje nem hatnak meg a számadatok...
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #58628 üzenetére
Valószínű...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KurtCobain #58627 üzenetére
biztos légüres tér van a 200-éban
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #58626 üzenetére
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KurtCobain #58625 üzenetére
Jó, de ezt bizonyítsd már be
Rémlik valami, h letépték a matricát az akksiról, és alatta volt az 1500, de ki tudja, h az e a valódi kapacitása -
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #58624 üzenetére
Többet is írtak rá.
Állítólag 1500-as van benne.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
m4csk4fogo
tag
Sziasztok,
Érdemes lehet várni az új Mediatek proceszorokkal szerelt telefonokra?
Nem a 8 mag, hanem egyéb képességeik miatt. -
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #58612 üzenetére
Vazz, az egy időben félistenített W100 is 1800-as akksival van, meg a W200 is. Tudom, mindenki nyugodtabb lenne, ha ráhazudtak volna 2500-at.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #58612 üzenetére
Igen, Én is tudom,hogy szar az akksija.. De lesz hozzá még egy, és egy power bankot is tervezek. Tudom,hogy nem a legjobb vétel, de külsőre nagyon - nagyon tetszik. Nem látok jelenleg más alternatívát, ha meg húzom , akkor sosem fogok venni soha semmit sem.
Motorola G - nem bővíthető és nem is tetszik.
-
pinterto
tag
Valakinek van tapasztalata a vopmart.com oldalról?
Érdeklődtem Live Chat-en Hongmi iránt, és minden kérdésemre csak yes volt a válasz. Először pedig azt kérdezte hány darabot akarok venni. Elég piacos feeling. -
sanzi89
addikt
Egy Lenovo A660-as után rendelnénk a családban egy Lenovo A850-est is a tmallbox-ról. Ennyiért egyéb hasonló vagy jobb ajánlat? Itt találtam a legolcsóbban, van rajta magyar nyelv gyárilag és a bolttal már van tapasztalatom.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
lolchief70 #58613 üzenetére
nem [link]
Jajj ez a Moto G... Mindenki úgy nyomatja... Pedig szerintem nem is olyan jó, meg motorola... Defy után a kössznem kategória
support konvergál a nullához motoéknál...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #58610 üzenetére
Jahh... most Kínából megrendelem a francba.
Nem tudok ellenállni ennek a V3-nak
-
Evita85
tag
Sziasztok!Hol tudnék utána olvasni a Zopo C2-C3 hibáknak? S tényleg nagyon halovány a világítása?
Mert ezt a C3ast vagy C2est szeretnénk megrendelni a közeljövőbenMár csak találni kell fehérben
Van Zopo szerviz Mo-n.Szegeden.Áfával,2 év garival árulják
Kb 5ezer haszonnal ahogy számoltuk
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #58606 üzenetére
Akkor az eredeti terv,hogy hátha az USA-ba helyben lett volna, de hát nincs. Meg nem is nagyon találok normális telót USA-ban.
Egyébként EMS postásat vámolják nagy valószínűséggel? -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Vvarpi #58597 üzenetére
láttam már pár G3S/T-t, de egyiknél sem tapasztaltam az általad leírt elszíneződési hibát
Jó, akkor legyen ajánlott telefon, nekem 8, de akkor sem egy nagyon népszerű darab sehol, nem tudom miért... pedig nekem is tetszik amúgy...Az meg, hogy elcseszték a GPS-t, és küldenek antennát hát mit mondjak... ha nekem lenne ilyen gondom, biztos azt az opciót választanám, h dugják fel maguknak, és küldjenek egy új telefont, amiben működik rendesen... nehogy már én barkácsoljak vele, mert ők elszarták
Akksi téma: valóban jó lenne már valami fejlődés, nem pedig az, hogy ráírunk egy számot, aminek a felét se tudja
(soroljam?! Doogee DG100, Feiteng H9500 stbstb... ezeknél kapacitás /2 = tényleges
)
@Atomgeszi: van az USA-ban is áfa
-
McReay
aktív tag
THL W100-hoz kb. azonos telefont tudnátok ajánlani?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #58587 üzenetére
Eredeti terv az lett volna,hogy kínából DHL-el szupergyorsan elküldik amcsiba áfa és vámmentesen(közben mindennapi 2 órás ima és mekkafelé fordulva napi 3x allahhoz szóló fohászok), a delikvens pedig szépen a kézipoggyászába elhozza nekem. 31.én nekem odaad, és örülök, mint majom a farkamnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eredeti játékok OFF topik
- Horgász topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest