Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sanyesz. #60733 üzenetére
Amint írtam: ha minden jól megy
Eddig sikerült a külföldi nagyobb értékű rendeléseket megúsznom mindenféle egyéb költség nélkül, mivel az eladóval vagy a webshoppal kisebb értéket írattam a csomagra és úgy kértem, hogy ajándékként címezzék a terméket. Információk: http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/gyakori_kerdesek/maganszemelyeknek/csomag/milyen_osszegig_vammentes Mivel sima légipostán jön a csomag így megoldható a dolog (China Post Air stb.), mert pl DHL-nél vagy UPS-nél nem biztos, hogy működne ugyanígy.
-
törölt tag
válasz
gulupeti #57540 üzenetére
Sziasztok! Pár napja rendeltem meg a telefont (Doogee Turbo DG2014) 35955ft-os áron a Tinydeal-en. Ha minden jól megy, akkor áfa nélkül megúszom a dolgot. Még várnom kell, amíg megérkezik, talán február végére megjön. Amint a birtokomban lesz egy hét tesztelés után fogok írni egy bemutatót a készülékről, hátha valaki kedvet kap a telefonhoz, vagy csak kíváncsi rá, mit is tud a valóságban. Jó vételnek tűnik ennyi pénzért, gondoltam megpróbálom. Keresek majd valamilyen módszert is, hogy könnyen ki tudjam rootolni a készüléket, mert a hivatalos weboldalon ehhez a modellhez hivatalos rendszerek, programok sincsenek fent (többi modellekhez vannak). Van még rajtam kívül valaki, aki rendelt ilyen telefont, esetleg meg is érkezett már neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest