Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#40178219 #60732 üzenetére
Hello!
Nem akarlak elkeseríteni, de ha csak néhány napja rendelted a készüléket, akkor abból a február végéből nem lesz semmi.
Legjobb tudomásom szerint egyelőre csak a Tinydeal árulta-árulja, január elejétől január 15-ig napi 30-30 darabot adtak el a fekete és a fehér színű Doogee Turbo DG2014-ből. Ha sikerült az adott nap egyet valamelyikből elcsípned, akkor január 15.-e után postára adták neked.
Nem tudom, hogy mennyire figyelmesen nézted meg a Tinydeal weboldalát, de az én szerény angol tudásommal úgy fordítottam a pirosan szedett vastagbetűs kiírást, hogy az első adagot kipostázták mindenkinek a készülékekből, ez után elő lehet rendelni most már mindegyik színű hátlappal a készüléket, viszont legközelebb csak március 10.-től lesz raktáron.
Valamint a vámosok mostanában eléggé meg vannak lassulva a fórumban olvasottak alapján, országba érkezéstől a tényleges kipostázásig nyugodtan lehet 2-3 héttel számolni.Nekem egyébként sikerült megcsípnem egyet (január 9-én rendeltem), fehér hátlappal, már az országban van, annyi, hogy ki kell várni, míg megérkezik. De tényleg csak ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AliExpress tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Milyen házat vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő