- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
Jó estét!
Ebben a percben vettem meg a Zopo ZP700-at a lányomnak! DHL Express szállítással. Kíváncsi vagyok idén megkapom-e a telefont!
Majd írok róla....de ezt ne vegye senki fenyegetésnek! -
kgymac
őstag
válasz
citkar #56494 üzenetére
Úgy egy éve próbáltam utoljára, egy alca 995-ösön. Az app ingyenes (+ a prémium megvehető), ha felteszed, listázza a támogatott típusokat, de a nem támogatottra is próbál cwm-et feltenni, bár csak- figyelmeztetés után, - a Te felelősségedre. Az alcán nem tudta bebootolni a cwm reco-t, sárga háromszöges, felkiáltójeles droid kép lett a vége a próbálkozásnak. Elég régen volt, de szerencsére sikerült életet lehelni a telcsibe, de azóta nem használtam. Inkább prémium típusok voltak a listán (Samu Galaxy S, HTC rémlik, elég régen volt...). A prémium verzió csak backup-ban, új rom értesítésben, prémiumnak mondott romokban több, mint az alap verzió. Backup-ot sem használtam, a TB nekem eléggé tökéletes.
szerk: szvsz nem svájci bicska, csak a fejlesztők weboldaláról tudta letölteni+égetni a típushoz való cwm-et. Új cwm-et szvsz nem gyárt.
-
tolvaj!
őstag
Akkor kb 3 hónapig lenne meg, mert utánna jön egy még jobb, és még jobb,és.... Én is vártam, csorgattam a nyálam, aztán mégis kínából rendeltem (ezzel nem azt szerettem volna sugallni, hogy te is rendelj onnan
) és nem bántam meg. Nem a legerősebb, nem a legszebb, viszont a mai napig tökéletes mindenben, ha sokáig halogatod akkor helyességet csinálsz, mert mindig jön egy újabb jobb.
telefonban nincs olyan, hogy legjobb, mert félévente kihoznak egy még erősebbet, szebbet stb...
-
Vjankovics82
senior tag
valaki tud Kínai teló szervizest? aki tényleg megbízható és ért hozzá?
-
citkar
addikt
Sziasztok!
Ti az mtk chipsetes dual simes telókon használtatok használtátok már a ROM Managert?
-
sfefe
addikt
válasz
pècsimunkás #56484 üzenetére
A legjobbat vennem.
-
raulicio
senior tag
Ez nagyon off, de NFC-s telefonnal milyen wireless töltőt lehet használni? Qi? vagy az nfc chip megléte még önmagában nem elég? sajnos nem találtam semmi ilyen topikot...
-
RVR400
veterán
Nemrég töltöttem fel a needrom-ra az S720 13-as verziós ROM-ját. Próbáld meg azt feltenni rá. Valószínűleg a scatter fájlod a hagyományos, az nem tetszik neki. Vagy az új scattered van ,de régi az SP Flashed. Abból ilyet keress: SP_Flash_Tool_v3.1316.0.150
-
xepymusic
újonc
válasz
Ed3r_X_ #54573 üzenetére
Nekem van egy Blackview JK 809 és sikerült promócióban megcsípni a geekbuying.com - on 95 USD-ért
Nagyon jó cucc, de rendes árat nem adnék érte.
Gyors, mindent tud amit kell. DE! a 13 megapixeles kamerája nem olyan mint egy sony xperia S 13 megapixeles kamerája. Ezen a téren hazudnak. Valójában csak 8 megapixel és nagyon nagy a fényigénye. Szóval nem olyan mint amennyire számítottam. Összességében megéri. -
sfefe
addikt
válasz
pècsimunkás #56480 üzenetére
Koszke, de samut tobbet nem veszek.
( semmiben )
-
perik
csendes tag
Sziasztok
Segítségre lenne szükségem. A feleségemnek van egy MPAI S720C telefonja. Tegnap "sikeresen" frissítettem rajta a romot Este még játszott rajta stb. Reggel mikor felkelt se kép se hang. Akku csere nem segített. A recovery-be sem lehetett belépni. töltőre nem reagált. Gondoltam visszavágom rá a mentést de a Flashtool nem látja illetve állandóan a "BROM ERROR: S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032)" hibát adja. Valakinek valami ötlet? Előre is köszi -
Bagira01
veterán
Nincs olyan, hogy legjobb, mindenkinek más a fontos. Mi szerint kell legjobb és mennyiért? Én ha lenne szívem 90k-t kiadni akkor egy ilyen Gigabyte-ot vennék. Hw-be se rossz meg dual active. Bár neked gondolom ez nagy. Az a baj, hogy eleve manapság csoda ha talász 4-4,5"-ba normális telefont. Már a 4,7" számít "mini"-nek.
-
moy01
csendes tag
Jövőhéten csütörtökön csak 127$ a THL w100 , szombaton 263$ a HUAWEI HONOR 3 a Pandán .
-
kgymac
őstag
válasz
KurtCobain #56468 üzenetére
+1
-
overland
aktív tag
válasz
Viktor0610 #56471 üzenetére
köszi
-
-
overland
aktív tag
sorry, nem tudom, h hol kérdezzem meg:
galaxy s7562 4.0.4-es verzió van rajta, lehet-e és érdemes-e frissíteni? -
ggiiddaa
csendes tag
válasz
raulicio #56464 üzenetére
nekem nem gáz h nem támogatja az OTG-t lövök egy képet h úgy hirdetik és visszakérek még pár ezer forintot... a vékonység teljesen okés, mivel sztem az oldala 6,5 mm csak mivel a hátlapja domború az szélesedik 8mmre. ez még így belefér nekem,viszont ha ezen kívül egy kicsit is klón gyanús a pandás inew, akkor azonnal küldöm vissza.
-
b0bcat
addikt
válasz
szpali #56461 üzenetére
Én úgy értettem a hozzászólásomat, hogy a 8 óra kijelzőidő - az én fogalmaim szerint - kimondottan jónak számít egy telefonnál. És tablet-eknél is szerintem (a megfizethető kategóriáról beszélek most). Crytek kolléga nem tudom, mennyi wifizést tartana elfogadhatónak, de arra tippelek, hogy az erősebb akkuval szereltnek számító készülékek is inkább legfeljebb 5-7 órát bírnak, mint 8-at. Persze biztosan létezik olyan készülék, ami túl is szárnyalja a 8 órát, de nem ez a jellemző.
U.i.: Az ájfónok mennyit bírnak?
-
raulicio
senior tag
válasz
ggiiddaa #56442 üzenetére
Ez az OTG kérdés érdekes. A hét elején én jeleztem, hogy nem tud OTG-t (nyilván a to2c-től van az infóm), aztán le lettem ugatva, hogy biztos valami klón, stb. Aztán ott van még a vékonysága...
Mindezek ellenére szerintem ezért az árért simán jó, rendeltem is egyet, de azért kíváncsi leszek, hogy amikor majd már többeknek megérkezik, több forrásból, akkor mik lesznek a tapasztalatok."dear friend,because the official website advertised this phone can support OTG cable,we all copy that,but when we get the phone and test it,we find it cannot support OTG ,so we called the factory and proved this."
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #56455 üzenetére
Na ez a 4-es nekem nem akart elindulni... piros csíkos kép volt csak az android szöveg után...
Jöhet a próba a 3-massal... -
GIJoe
addikt
Haier W718re, van már gyári multil (magyar)? (vagy maradt a hungabungo féle megoldás?)
-
Canonfan
senior tag
válasz
pècsimunkás #56423 üzenetére
Köszi a válaszodat,
sajnos a link nem ok, meg tudnád adni még egyszer?
Az általam említett samukról mi a véleményed amúgy?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #56454 üzenetére
ITT van a 4-es verzió, de korábbi a dátuma, mint a needrom-on a 3asé
most akkor melyik a legfrissebb?a 4eset fogom feltolni... meglátjuk
-
robit1973
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #56441 üzenetére
Én tegnap ezt tettem fel, eddig jónak tűnik. Akksi szerintem is max. 2Ah-s.
-
RVR400
veterán
Tekintve az itthoni 63e Ft-os árat, jó lehet, De ha azt nézem, hogy mondjuk egy GT99-et 150 USD-ért lehet venni, amin vannak alul gombok, és nem csak a kijelző alján (nekem ez a lehető legnagyobb negatívum, ha egyébként alul annyi hely van, hogy bőven elférne 2 gombsor is), akkor már nem jutna eszembe megvenni.
-
RBJ
addikt
Megjött az overmax vertis 02 plus om. Gondom a következő, hogy nekem gyenge a hívás közbeni hangerő.
Valahol lehet ezen állítani? -
ggiiddaa
csendes tag
na jútúbon jönnek az inew v3 tesztek. van egy gagyi gps test. ( a teszt nem az igazi nem a gps) illetve van egy nfc, mondjuk az eddig is fenn volt a youku.comon és egy otg, eddig csak az otg hibádzik, de majd élesben kiderül január közepén/végén.
-
CoolBoy323
nagyúr
Feiteng H9500 és 9500+ között van valami difi?
Vettem egy "simát" páromnak Karácsonyra, és tennék rá valami normális romot, ez a szarszung koppintott rom nem jön be nekem... mondjuk nekem kell tetszenie, de akkor isRomokat merre találok? Needrom-on jók vannak? Valaki tudna egy stock droidot dobni nekem?
Még egy kérdés... az akksi vajon valóban hány mAh-s? Én olyan 2Ah-ra saccolom...
Ja és miért is lenne IMEI-je
-
sfefe
addikt
válasz
szpali #56435 üzenetére
Koszike, nezegettem nem rossz jo lenne de kicsit nagy...
Mas esetleg? 4.5 koruli.Meg hat azert olyasmi kellene ami azert garizhato rendesen ha vmi gond van.
Samuban a wave 2 van paromnak de mivel a samu befejezte a Badat igy jol megszivatott par embert...
De a 2 utan meg kiadtak a 3at es utana jelentettek be, hogy vege.. Tuti tudtak mar, hogy aman a badanak de azert meg adnak ki telefon, gusztustalan...
Roviden ennyi.Mas, WP-ben nem lesz 2 ketkartyas?
-
Crytek
nagyúr
Motorola G is kilőve teszt szerint alig 8 órát bír netezéssel.
Ej pedig de fain lett volna, csak hát csíra akksi nem kell azzal most is csak szopok!Remélem lesz majd ilyen áron értelmes teló is végre!
-
lolchief70
aktív tag
Megelőztek.
Igen Pandawill.
Az akku biztos nem acélos, de ahogy utánaolvastam az MTK 6582 elég keveset kér. Az én felhasználási szokásaimmal talán 1 ill. 1,5 napot ki fog bírni, az autóban is szoktam tölteni.A 3000mAh Jiayu G4 nálam átlagban 2,5-3 napot megy egy feltöltéssel.
Amúgy az a telefon amire igazán fáj a fogam a Motorola G Dual SIM.
-
silver10
aktív tag
A korábbi telefonomra felraktam a CWM recoveryt., simán belépett hangerő+bekapcs gombbal induláskor. A ZP 990-em viszont csak Mobile uncle tools upgrade-del hajlandó. Gyári oldalról szedtem le a recovery image-t. Ez mitől lehet?
-
petya0426
tag
válasz
UnConnecteD #56422 üzenetére
Nagyon bízom benne, hogy nálam sem lesz több ilyen. Nem szeretnék a vissza postán idegeskedni.
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Melyik a legjobb ketkartyas telefon most?
koszke
Ja Samu kizarva azt nem veszek megegyszer...
-
zedok
őstag
válasz
meridaharcos #56430 üzenetére
Köszi, am az 1830mAh-es akksi nem kevés neki kicsit?
-
r3dwo0d
tag
válasz
gipsztigris #56427 üzenetére
DHL írt levelet, hogy csomagom fog érkezni igazoljam vissza, küldjek paypal kivonatot, megkérdezték, hogy a fizetett árból mennyi volt a szállítási költség (arra nem számítottak ÁFÁt) majd a futárnak kellett kifizetni a kiszabott áfát.
-
zedok
őstag
válasz
lolchief70 #56420 üzenetére
hali!
honnan rendelitek meg ezt a készüléket - iNew v3 a greatvalue kuponnal??
-
r3dwo0d
tag
válasz
gipsztigris #56381 üzenetére
Nem játszik közre a hatóság. Volt rendelésem DHL expresszel feladástól számítva 48 órán belül a kezemben volt a cucc
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni.
Nagyon értékes lenne az infó számomra, bár nem nekem lenne a telefon, egyik kolléganőm kérte a tanácsomat hogy ajánljak neki kétkártyás Androidos mobilt mert jelenleg két mezei (featue phone) telefonja van és ki akarja váltani őket kényelmi szempontból.A kitétele annyi volt, hogy vagy Samsung vagy Sony, magyar nyelvű menü Android, kártyafüggetlen és max 40 k.
Sajnos emiatt kínai telefon kilőve, (azon majd én gondolkodok ha lecserélem a Grand X IN-emet
) csak ez a két gyártó max 40ezerért magyar nyelvvel és garanciával.
Jelenleg a Samsung Galaxy Ace Duos-t nézte ki, de ahogy látom az már egy őskövület hardver, 1 gh alatti proci, arm V6 architektúra, (bár GB-hez még elmenne) ezért eddig a Samsung S7562 Galaxy S Duos telefont gondoltam jobbnak, mert [ebben a webáruházban] beleférne neki a keretbe, ha megelégszik az 1 év garival.
Viszont ahogy a Mobilarénás tesztben olvastam nem igazán van egy ICS-hez való hardver benne, szóval lassú, akadozik stb.
Én ettől tartok inkább mert első okostelefonja lenne, és nem akarom hogy csalódjon, főleg azt nem hogy a tanácsom alapján vegyen meg egy olyan mobilt amivel csak kínlódni fog.Nagyon moddolni nem fogná szerintem meg lehet appokkal teletömni sem, lehet ellene a gyári samsung appokkal is, netet viszont tervez előfizetni ha meglesz a teló.
Ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy ti ajánlanátok a Galaxy S Duos-t (alapból kétkártyás üzemmód) a fentiek alapján, vagy tényleg jobb lenne Samsung Galaxy Ace Duos, illetve tudnátok más telefont a Samu és a Sony kínálatából amit inkább ajánlanátok?
Válaszotokat előre is köszönöm szépen!
-
szuand1
tag
válasz
lolchief70 #56415 üzenetére
greatvalue kód , elvileg még ma
-
mdav88
aktív tag
válasz
lolchief70 #56415 üzenetére
Add be neki a GREATVALUE kupont! Meg ma ervenyes!
-
petya0426
tag
válasz
cappa72 #56414 üzenetére
A "No command." felírat kb. fél percig volt utána magától újraindult normálisan a telefon.. Most töltőn van azóta.. Viszont kb. egy napja folyamatosan azt adja ki , hogy a " A(z) Naptár alkalmazás sajnos leállt" . Lehet ennek vmi köze hozzá? És mit tudok csinálni ezzel az appal , mivel gyári ?
-
citkar
addikt
válasz
szpali #56400 üzenetére
Mutass egy DUAL SIM-est belőle elfogadható áron, mert nem hiszem, hogy kettőt szeretne venni belőle.
(#56412) Rick4 :
Igen, ha lesz DUAL SIM elérhető áron...a hangsúly a leszen van. Lesz...valamikor...valamennyiért.
Engem is érdekel majd, egy jó alternatíva lehet, ha megérkezik...majd...akkor lesz. Persze kérdés mennyiért.
Nem kéne elfelejteni ez egy DUAL SIM-es topik. -
válasz
szpali #56408 üzenetére
Épp ez az, hogy egy Dual SIM-es topicban egy Dual SIM-es telefonra kértek egy alternatívát, amire egy készülékkel válaszoltál, ami elérhető (lesz szélesebb körben) Dual SIM-es változatban. Magától értetődő kellene hogy legyen, hogy a Dual SIM verziót hozod fel
Én nagyon várom már akár a Moto G-t, akár a nokia 635-öt, mint dual SIM okostelefon alternatívát, mert a HTC-ket túlárazottnak tartom, a Samsungnál pedig nem találtam nekem tetszőt. Én is várom a különböző lehetőségeket, épp ezért érthetetlen számomra, miért ajánl valaki akkor Single SIM készüléket
-
szpali
addikt
válasz
fateless #56407 üzenetére
igaz, én a Singele SIM verziót említettem, a Dual SIM-es verziót tudtommal még nem lehet
lényeg a lényeg, mindkettő remek készülék a maga előnyeivel és hátrányaival
-
válasz
szpali #56404 üzenetére
Azt hiszem eltévedtél...
Ez a dual SIM-es topic, így a Dual SIM-es Moto G-ről van értelemszerűen szó, amikor a Lenovo P780 helyett keres valaki alternatívát.Ha lenne Angliában 100 fontért Moto G, amiről szó van (hiszen dual SIM-ről van szó), akkor pénteken én lennék az egyik első vevő (de csak azért, mert csütörtökön nem lesz nyitva bolt)
De ha te folyamatosan a Single SIM verzióról beszéltél, akkor ne ajánlgasd alternatívaként, kérlek egy P780 helyett!
-
szpali
addikt
válasz
fateless #56401 üzenetére
Ár/érték arányban értettem, illetve támogatottság szempontjából. (Januárban jön rá a KitKat)
1,5 hete van meg, páromnak vettem karácsonyra, 170€ volt a vége, igaz szállítás nem volt, mert sógorom pont kint volt Németben.
www.saturn.de/mcs/product/MOTOROLA-Moto-G-schwarz,48352,365078,1039663.html
Angol Tescoból még ennél olcsóbban is be lehet szerezni (99 Font + 2-5 Font a gyári függetlenítő kód)
Nagyon kézreálló, gördülékeny kis jószág. A bekonfigurálás alatt lassulást nem tapasztaltam. Akksiban valóban gyengébb, de párom felhasználási szokásait figyelembe véve 2 nap simán, 3 nap talán meglesz vele.Én továbbra is várom a "Black Friday"-es P780-am, dec07-e óta "Célországba elküldve" a státusza
Már beletörődtem, hogy karácsonyra nem lesz belőle készülék... -
hege21
aktív tag
Adott egy Lenovo A630 a helybeállítás nem működik ...
Pl.időképen csak bekapcsolt GPS mellett tud észlelést beküldeni..
Van erre valami megoldás? -
petya0426
tag
Miért csinál olyat a Blackview Jk809 telóm, hogy töltés közben magától kikapcsol (kb. 40% volt) és utána nem tudom visszakapcsolni.. pontosabban nen kapcsol ki, mert ugye akkor rezeg egyet, de ennek csak simán elsötétül a kijelzője... csak másik aksival út tudtam bekapcsolni.
-
válasz
szpali #56400 üzenetére
Ami lassan már rendelhető lesz Indiából, vagy háromszoros áron elérhető Brazíliából.
De addig még nem igazi alternatíva, majd csak az lesz, mikor valóban széles körben elérhető lesz. Bár akkura keményen rá kell gyúrnia, a 2070 mAh-s akkuval egyenlőre nem nagyon szorongatja meg a P780-at...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest