- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babsanyi
csendes tag
válasz
RVR400 #55953 üzenetére
Nekem is bőven elég lett volna egy 2-3 GB-os csomag, a nap nagyobbik részét wifi hatókörön belül élem le. És nem lógok éjjel nappal a világhálón, mármint mobilon.
A mi ügyfélcsomagunkban a legkisebb internetcsomag 7GB-os, aztán már 12GB van. Értelemszerűen a legkisebbet használom, ez majdnem 3000 Ft/hó. Szerintem ennek a felét sem fogom kihasználni. Ha meg mégis, akkor lelassítanak 128KB-re. Nabummm, ezzel még a google térkép is vidáman elmegy.
Úgy tudom az LTE hálózat még nagyon kis lefedettségű. A HSPA+ is bőségesen elegendő normál használatra, ha nem médiafile-okat töltögetünk. -
Babsanyi
csendes tag
válasz
w.miki #55892 üzenetére
Rossz hírem van, nem adom el, kicsit használom, hogy használt legyen! :-)
Az NFC és az LTE hiánya végül is nem veszélyes, ezek a szolgáltatások még gyerekcipőben járnak Magyarországon és nem is vagyok biztos benne, hogy hamarabb elterjed, mint ezeknek a készülékeknek a kifutási ideje. Ha jól látom ezen kívül mindent tud, amit a szimpla kártyás S4 mini.
Egy napja használom és kezdem megszeretni! :-) -
Babsanyi
csendes tag
válasz
RVR400 #55895 üzenetére
Köszi!
Ezt a mobilarénás tesztet már olvastam, mielőtt feltettem a kérdést és pont az volt a problémám, hogy ellentmondásba ütköztem. Pl. itt azt írja, hogy csak az elsődleges kártán van LTE. Pedig nem is. Ott sem, legalábbis a másik teszt és a készülék doboza is HSPA+ -ról szól. -
Babsanyi
csendes tag
-
Babsanyi
csendes tag
Sziasztok!
Nem terveztem, de egy dualsim-es telefon gazdája lettem. Kiadtam az anyagbeszerzőmnek, hogy vegyen egy Samsung S4 mini telefont és hozott is egyet. Most látom azonban, hogy ez az ugyn. DUOS.
Nem tervezem dual üzemmódban használni, nem is ez a számomra fontos. A gyanús, hogy az ára nem volt sokkal drágább, mint a szimpla GT-I9195. Az enyém GT-I9192.
Talán tudtok arra válaszolni, hogy most állítsam falhoz a beszerzőt, vagy ne bántsam? Most ez a telefon tudásában miben tér el a szimpla egy sim-es változattól? Nem találtam túlságosan sok forrást rá, pontosabban olyat egyáltalán nem, amit értenék.
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest