- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki, leadom a családban a Huawei P20 Lite telót, igazából nem volt vele különösebben nagy problémám vele (csak nem MIUI felület
).
Tudtok ajánlani valami hasonló telefont? Akár Xiaomit is? Gondolkoztam a Mi8-n is akár. (bár a jack dugó hiánya hát...nem a legkellemesebb pontja)
-dual sim
-QC
-NFCElőre is köszi a tippeket!
-
zedok
őstag
Konkretan ilyen menupontom nincsen. Az alvo modos van, illetve h engedelyezem e a wifi jel keresest akkor is ha ki van kapcsolva. De ezek ki vannak kapcsolva.
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Nemreg erkezett meg a Leago Elite 1em. Szep mukodik szuper. Viszont azt latom az akksi tortenetben, hogy a wifi folyamatosan be van kapcsolva es meriti az akkut. Akkor is ha kikapcsoltam. Talalkoztatok ilyennel?
-
zedok
őstag
Hello!
Honnan érdemes most rendelni Leagoo Elite 1-et? Nem nagyon találtam se kupont, se semmit hozzá.
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Milyen 5' kijelzo meret koruli telefonokat ajanlotok? Jelenleg egy Xiaomi Redmi Note 2-t nyuzok. De a kijelzoje - fizikai merete szamomra tul nagy..b20 is szukseges lenne.
Koszi!
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Páromnak keresnék új telefont - most egy Jiayu G2F-t nyüstöl, de sajnos betört a kijelzője. Ehhez hasonló telefont keresnék neki, de eddig nem sok sikerrel.
Van esetleg tippetek?
Köszi!
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Párom leejtette a Jiayu G2F telefonját és betört a kijelző. Tudtok esetleg ajánlani helyette hasonló kaliberű telefont? A lényeg a 4.7 alatti kijelző méret és használható legyen vodafone 3G-n; és minimum 8 mpixeles kamerája legyen (valódi).Használja kb telefonra, smsre, FB, Messenger, Viber szóval kb a mai napi dolgok - játékra nem igazán. Na és persze fontos a fehér szín.
Köszönöm!
-
zedok
őstag
válasz
aytukabozs #112541 üzenetére
Irtam neki de még nem válaszolt..gondoltam hátha másnak van tapasztalata.
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Ulefone Paris-al kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
-
zedok
őstag
válasz
Viktor0610 #112487 üzenetére
Egy Hongmit váltana..abszolút jó volt..de eléggé lehúzzák az akksi idejét itthoni és kinti oldalak is..eléggé vegyesek az érzések vele kapcsolatban.
-
zedok
őstag
Redmi Note 2 vagy Jiayu S3 Advanced? Ezen megy a vacilálás..vélemény?
-
zedok
őstag
válasz
aytukabozs #112014 üzenetére
Nem érezted az iróniát..
Igen, azok lennének a tutik, de az már a kereten kívűl van.
Mlais M7 Plus-ról eléggé sok a panasz a hivatalos fórumon - nem megy stand by-ba a proci, hanem folyamatosan pörög. Meg egyebek, amik szoftveresen javíthatók. Kár érte..
-
zedok
őstag
válasz
aytukabozs #112009 üzenetére
Hát nem tudok mit tenni. Ez a választék és kész.a kaparós sorsjegy nyeremény meg nem megy el magától tudod...
A gearbesten a teló oldalán volt ez a válaszok között..de most úgy rémlik, hogy az android alap feltétele hogy van rádió modul.
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Oké, megbarátkoztam a káva dologgal.
Mlais M7 Plus
Elephone P8000M7-ben tényleg nincs rádió?
-
zedok
őstag
válasz
aytukabozs #111929 üzenetére
Jogos. De ha megnézed a kijelzőt van egy plusz "káva" - kihasználhatlan kijelző terület - a valódi káva mellett..ha jól láttam a képeken. És olyat keresek amin nincs.
-
zedok
őstag
Hello!
Nézelődök a telók között..tudtok valami jót ajánlani? 2-3Gb Ram, jó kamera, max 5-ös kijelző. Néztem az Elephone P8000-et de eléggé zavaró ez a "műkáva" a képernyő körül - nincs kihasználva a teljes képernyő modul?
-
zedok
őstag
Nem ide. Elnézést! Törölhető.
-
zedok
őstag
válasz
Cpt. Flint #58955 üzenetére
Hű valamit elnéztem. Párdon!
Lehet a címben a szemem rögtön a 13-mp-re ugrott.
-
zedok
őstag
Tényleg, amiket már "elméletileg" feladtak csomagok (tehát már shipped to overseas), azokat befolyásolja a kínai ünnep(ek)?
-
zedok
őstag
Nem is 10 alkalmazásról van szó, inkább arról, hogy mennyire használható a mindennapokban és mi az igénye a felhasználónak. Hiába van most OT-995-m, egy egész jó rommal bagyusz által. Ettől függetlenül azt látom, hogy kevés ez az 512mb ram. Pl zenehallgatás + netezés együtt megyeget, de ha már pl. játszani támad kedvem, már bőven megakad. Tudom,tudom sarkítás. Bár ez is telefon/szoftverfüggő.
-
zedok
őstag
válasz
cappa72 #57977 üzenetére
Overmax Vertis 02 - ők forgalmazzák hivatalosan - gondolom a szervíz háttér ( vagy garanciális probléma esete) is ide fut be.
-
zedok
őstag
válasz
Viktor0610 #57969 üzenetére
512 mb ram?
-
zedok
őstag
válasz
rene85 #57692 üzenetére
Overmax Vertis 01
a plussos verzió ugyanannyiba kerül mint a sima, és 2500mAh az akksi!
-
zedok
őstag
Na én is rendeltem egy Red Rice-t a minideales akció keretében és ami a legjobb, hogy WCDMA-s verzió.
-
zedok
őstag
Amúgy használ valaki VoIp-t ilyen típusú telókon? Gondolom működnek ugyanúgy flottul?
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Régóta követem a fórumot, és elhatároztam, hogy JIAYU-ra szavazok, na mármost G3T vagy G4-et érdemes választani? A képernyő méret különbség (0,2") gondolom elhanyagolható, illetve a kamera különbség ami még lényeges ha jól olvastam. Meghallgatok bármilyen véleményt!
-
zedok
őstag
Haliho!
Jartatok mostanaban Auchanban? Meglepodtem, hogy "sajat" markas telefonokat arulnak. Nem rosszak, kar hogy a 4.5" kijelzosben csak 512mb ram van.
Ja es dualos mind, ha jol lattam.
-
zedok
őstag
válasz
meridaharcos #56430 üzenetére
Köszi, am az 1830mAh-es akksi nem kevés neki kicsit?
-
zedok
őstag
válasz
lolchief70 #56420 üzenetére
hali!
honnan rendelitek meg ezt a készüléket - iNew v3 a greatvalue kuponnal??
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Newman K1B-ről tudtok valamit?
http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=Tuesday
Ha jól látom kedden megéri megvenni.
-
zedok
őstag
Hali.
A ket magos telefonokbol meyiket ajanljatok 4.3-4.5(akar 5" is)os kijelzovel? Vagy erdemes mindenkepp 4 magosat venni?
-
zedok
őstag
válasz
Tejes Pite #53149 üzenetére
Nem figyeltem hirtelen - megjegyzem mielőtt leharapjátok a fejemet, hogy általában odafigyelek erre - de ezért kérdeztelek titeket.
-
zedok
őstag
válasz
KurtCobain #53147 üzenetére
francba...
-
zedok
őstag
Erről mi a véleményetek?
-
zedok
őstag
Ez eléggé jó árnak számít nem?
Holnap megkérdezem van-e még..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest