- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indy1
tag
Geekbuying -3$ kupon a Haier W718 ra
akinek olcso IP67 vedelem szukseges
code LAZDTRMJ -
llll
senior tag
válasz
kisszoli0707 #56382 üzenetére
azért csak vigyázzatok
igaz az még symbian volt, de anno az i8910-nél vmi miatt (nem tudom miért, nem értek hozzá) óva intettek attól a hozzáértőbb emberek, hogy bárki találomra elkezdje próbálgatni átírni ezeket az értékeket
szigorúan csak bizonyos számokat volt szabad átírni és azokat is csak bizonyos értékekre -
overland
aktív tag
Sziasztok,
a Lenovo P780 helyett lenne jobb vagy olcsóbb bestbuy?
-
Zeki
nagyúr
Concorde-ot sosem vennék.
A Szomszádom pár hónapje vett az edigitalban egy One-t, másnap vitte vissza, mert a kilező megforult balról jobbra, meg fentről le. Amit kapott helyette, az meg nem töltött sehogy sem. Így azt megint vissza.
Inkább hozott egy Wayteq-et, és azt használja. -
mdav88
aktív tag
-
Hequila
őstag
Adott Android 4.2.2
Kérdésem az lenne, hogy alapból, vagy valamilyen programmal okosítva tud-e SIM kártyát időzítve kapcsolni? A céges SIM-et szeretném időzíteni, hogy hajnalban ne ébresszen fel semelyik birka. -
válasz
chesterboy #56386 üzenetére
Igen, természetesen.
-
Kínaszoft eltávolító, v5.
Ebben csak annyi az újdonság, hogy a /system csatolási pontja nem a dumchar_info fájlt követi, hanem /emmc@android módozatot.
Ezzel elméletileg nem kell külön kiválasztani, hogy MT6577/72/89/82, tehát "multi-SOC"-os.
Ha tesztelitek, akkor kérek majd visszajelzést.
Letöltés
md5sum :ac834c6dc6c0c677921581b85d1b172f -
Gyuc
aktív tag
Sziasztok!
Tudom nem idevág de hátha van olyan aki már vett Concorde Q10 tabletet és van tapasztalata.Gyors kellene egy válasz mert még 6 óráig rendelhető hogy kari előtt kijöjjön -
RVR400
veterán
Ezanemsemmi:
-
gipsztigris
addikt
válasz
r3dwo0d #56369 üzenetére
Ez is megfontolandó! 42-43 ezer forintban állna meg, de miután a hatóság bejátszik a dologban, szerintem alsó hangon egy héttel később kapom meg a telefont, mint az EU DHL-es szállítás esetében.Na, majd meglátjuk! Hétfőre kiderül, hogy kell-e a gyereknek a telefon vagy sem. Ha kell, akkor lehet az első leszek aki beszámolót fog írni a Zopo ZP700-ról.
-
Terentius
őstag
Erre valaki?
Mindkét akkuval csinálja.
[link] -
Homlok87
csendes tag
Cinedog köszönöm!
Az aliexpresszt még nem próbáltam, ez is úgy működik mint az alibaba, csak kicsiben?
Írtam egy levelet a gyártónak is, hátha előrébb leszek.Az alibabának hála tudom, hogy ahány gyár, akkora szórás a minőségben. Ezért is szeretnék biztosra menni.
Vettem már olyat alibabáról, amit tudatosan nem a gyártótól rendeltem, mert 20db volt a minimum, de amikor egy részemről ismert és megbízhatónak vélt gyártótól rendeltem "eredetiként" 5dbot, hááát amikor megjött a dhl felkacagtam.
Az ügyintéző minden szavával azt igérte, hogy ugyan az a termék amellett, hogy belinkeltem neki, hogy tuti az-e.
Legtöbbször 40-50 ezerért szoktam berendelni kisebb dolgokat, így ha becsúszik 1-1 hibás még nem fakadok sírva, de egy 30-40 ezres 1db telefonnál tényleg nem szeretnék félrenyúlni.Ahogy olvasom a legtöbben tapasztaltak vagytok teló és telórendelés terén. Létezik, hogy ennyi pénzért egy fullos telefont vegyek?
-
fecg21
aktív tag
válasz
tolvaj! #56371 üzenetére
A mágnestől még mindig jobb, előttem azt javasolták, és egy szóval se mondtam azt hogy izomból nyomja rá a porszívócsövet, és hogy addig tartsa ott amíg a kijelzőt is be nem szippantja.
Azért is kért segítséget/ötletet a kérdező, mert gondolom nem akarja megbontani a telefon készülékházát, a mágnest én személy szerint nem tartottam jó ötletnek. Az általam említett kiszívatás már több alkalommal is bevált, igaz hogy nem fémpor hanem homok esetén.
-
Zeki
nagyúr
-
Homlok87
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni!
Kiszemeltem egy Doogee Discovery dg500 MTK6589 Quad core telót.
A gyártó oldala: doogee.cc
Alibabáról szoktam rendelni ecigis cuccokat, így megtaláltam ott is a gyártót De ott csak 10,100db-ra lehet rendelni.Nem tudom elhinni, hogy ennyi pénzért lehet kapni egy 13MP kamerás telót 5" kijelzővel.
Ha ez nem valami kínai hülyítés, akkor a tanácsotokat szeretném kérni, hogy honnan érdemes beszerezni.
Antelife-tól félek, mert sok jót nem hallottam róla. A minideals-ről egy ismerősöm rendelt jó emlékekkel, de ott nem kapható a dg500.
Éppen a 1949deal-en nézegetem 139USD+postáért.Ti mit tanácsolnátok?
UI: Annyit sajnálok, hogy nincs hozzá custom rom, mert a gyári elég korlátolt.
Szerk.: Ahogy elnézem van szupport is: https://www.facebook.com/pages/DOOGEE/413475352098624
-
JeffDebr
tag
válasz
kisszoli0707 #56351 üzenetére
helló.
hogy is van ez a hangosítás? progi leszedve, bemegyek az audio menüpontba,
de ott van Normal/Headset/Loudspeaker/headsetloudspeaker
és még vagy 5almenüpont!
mondjuk belépek a headset-be és újabb opciók vannak!
Type: Sip, Mic, FMR, Sph,Sph2, Sid, Media, Matv (Sip)
Level: 0-6 értékig (nulla)
Value: 0-255 (112)
Max vol 0-160 (148)
a zárójelesek az aktuális értékek. sok lehetőség! melyik, mire jó???? -
r3dwo0d
tag
válasz
gipsztigris #56355 üzenetére
És az nem játszik, hogy miniről DHl expresszel rendeled? Úgy nincsen 1200 ftos postai költség csak a telefon vételárára fizeted a tréfát és az is itt van 3-5 nap alatt.
-
fecg21
aktív tag
válasz
chesterboy #56363 üzenetére
Próbáld meg kiporszívózni, jobb nem jut eszembe.
-
szpali
addikt
válasz
chesterboy #56363 üzenetére
egy erősebb mágnessel nem lehet kiszedni?
(csak tippelek)
-
chesterboy
tag
hello.
ment egy kis vas por a teló hangszórójába és most recseg. mit tudnék neki tenni hogy elmúljon?
-
Terentius
őstag
Egy Tronsmart TS7-ről ami MTK6582-es,hogy lehet lementeni a romot?Van ehhez már CWM?
-
hzx0
aktív tag
válasz
Nekem is van 2 DG300 még nem sikerült root-olni. MTK Droid Tools 2.4.8b vel sem. Mobile uncletools még nem ismeri az mtk 5672-82 platformot. Playen rákeresel a mobile uncletools két találat lesz MTK Engineering Mode, Mobileuncle MTK Tools Persze root nélkül nem sokra mész vele
-
gyűrű
addikt
válasz
...a tárcsázóba írd be: *#*#3646633#*#*
-
válasz
kisszoli0707 #56356 üzenetére
Jó,akkor mondjuk,hogy rootolnám a telefont!Hogyan kezdjek hozzá?
Először is ments.
A témaösszefoglalóban van róla infó. -
kisszoli0707
tag
válasz
fecg21 #56352 üzenetére
Jó,akkor mondjuk,hogy rootolnám a telefont!Hogyan kezdjek hozzá?!Mert hirtelen annyi információt zúdítanak rám,hogy csak na!
Azért a számítógéphez nem vagyok zöld,csak ilyet nem csináltam még,mivel az előző androidos telefonjaimnál nem kellett ilyet csinálnom.Gondolom fel kell telepítenem valamilyen programot a PC-mre,összekötnöm USB-vel a telefont és utána kell beállítani dolgokat. -
gipsztigris
addikt
válasz
Ed3r_X_ #56354 üzenetére
Tudom ez itt off, de szerintem megéri!
Néztem a lányomnak egy Zopo ZP700-at ami a Miniről rendelve 146USD+27% ÁFA+1200 kezelési. Ez cca. 41.000-be lenne és ki tudja mikor ér ide.A Zopo shopból 160USD+57USD EU áfa mentes szállítás 5 nap alatt. Ez cca. 47 ezerbe lenne. Szerintem megér 6ezret, hogy ne várjak egy-másfél hónapot a telefonra, nem? ......de!
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #56353 üzenetére
EU warehouse alatt amik vannak, azok jönnek EU-ból csak.
-
gipsztigris
addikt
A Zopomobileshop az Kínából küld vagy Európából? [link]
-
fecg21
aktív tag
válasz
A rootolással még nem "nyúlsz" bele a telefonba, egyszerűen csak rendszergazdai jogosultságot állítasz be magadnak. Alapértelmezésben vendég felhasználóként használod a rendszert. És ahogy a cpu overclock-hoz(tuning) is kell a root jog., úgy szerintem ehhez is szükséges lehet.
-
kisszoli0707
tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék!Vettem egy Doogee DG300-as telefont,de szeretném a hangerejét növelni,mármint nem a menüben lévő állítási lehetőségre gondolok,hanem az MTK mobile uncletools audio állítási lehetőségére!No,eddig nem lenne baj,mert a google play-ről letöltöttem a telóra,de hiába megyek bele a program engineer-vagy mifene módjába,nekem nincs ott audió menüpont!
Talán másik verzió kellene?!Azt nem tudom,hogy rootolt-e a telefon,nem is értek hozzá és őszintén,nem is akarok belenyúlni a telóba,mert mondhatni minden rajta van a készüléken,ami kell,csak a hangerőt szeretném a normál beállításokon felül emelni!
Nos,ehhez kérném a segítségeteket!Köszönök minden építő jellegű hozzászólást!
-
csoki98
tag
Hali.
Lenne egy olyan próblémám a W8-amnál, hogy amikor rádugom usb-re és másolni akarok rá valamit a gépről akkor amikor megnyomom azt hogy USB-tár bekapcsolása akkor magától újraindul a telefon és mindig ezt csinálja -
chesterboy
tag
Ez az AlarmManager mit takar?
-
Endell
csendes tag
Sziasztok!
Sürgős segítséget szeretnék kérni, mert a telefonomat ellpoták.
Ezért kérdezném, hogyan lehet az MTKDroidTools-os mentésből kiszedni az IMEI számokat?
Azért kérdezem, mert ha a rendőrségen a számokat megadnám, gondolom kevés idő alatt meg lehet találni a készüléket.Köszönöm!
-
ggiiddaa
csendes tag
Ha megjön azonnal készítem a leírást.
-
ggiiddaa
csendes tag
hali! megrendeltem pandáról az inew v3 telót. egyezett a leírás az inew official site által írtal. az ára nagyon kedvező volt. 166,44USD. jövőhét közepére várom a trackinget. unboxing lehet lesz róla, de mivel az első külföldi készülék bontásom, lehet h lányos zavaromban széttépem a dobozt...
na kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
Zeki
nagyúr
válasz
#45553408 #56325 üzenetére
Oké hogy jónak számít, de valaki magyarázza már el, legyen szíves!
ami a GPS-t illeti...enginer modban 4.3 m-s pontosságot mutat!
Tehát vagyunk valahol, és akkor ez engineer módban megmondja, hogy csak 4.3 métert téved ahhoz képest, ahol vagyunk. Na de honnan a frászból veszi azt akkor hogy pontosan hol vagyunk, ha tudja, hogy ahhoz képest 4.3 métert téved?
-
llll
senior tag
válasz
interstate76 #56326 üzenetére
rendben
nem is ez volt a szándékom, de én kérek elnézést ha így jött le(és ha lehet ilyet akkor kérem a moderátort, hogy gyomlálja ki ezeket a hozzászólásaimat
ne legyen belőlük semmi probléma) -
Terentius
őstag
Tronsmartom olyat csinal,hogy 15 % alatt azonnal kikapcsol.Az akksi masodszor van toltve
-
llll
senior tag
válasz
interstate76 #56319 üzenetére
jól van na
egyrészt ott volt a mosolygós arc, másrészt azt hittem szabad kérdezni
de ha nem,akkor bocsi
(harmadrészt meg ilyen az ember: ha hinni akar vmit, akkor beszélhet neki bárki
picsába a józan ésszel)
-
interstate76
addikt
"ha most belegondolok, hogy esetleg lemaradok ezekről a telefonokról, csak mert nem hiszem el őket...
"
Az ilyen "eladók" a hozzád hasonlóan (nem) gondolkodókból élnek, akiknek egy tekintélyes %-a nem fog, vagy nem tud refundot kérni. Ha én lennék a modi, az első ilyen belinkelt baromságért örökös tiltást adnék, de nemcsak a prohardverről tiltanálak ki, hanem az egész netről, mondjuk 3 évre - közben talán benőne a fejed lágya, és nem szúrnál ki sem magaddal, sem másokkal.
A többiektől bocs a kissé hirtelenharagú megfogalmazásért, de nem hiszem el, hogy egy szakmai topikban ilyen blődségeket kell olvasni.
-
Zeki
nagyúr
Tényleg nagyon király telónak néz ki ez az iNEW V3.
Egyszer talán pénzem is lesz rá. -
IcePrincess
csendes tag
Sziasztok!
Próbálkoztam a Heliummal játékot átmenteni a telóra, ami nem sikerült, mert nem indult el utána a játék. De még nem is ez a probléma, hanem hogy újraindítás után a feltelepített appoknál azt írja hogy nincs telepítve, amikor meg próbálnám leszedni egy kis üzenetet ír ki a telepítésnél :
"Ismeretlen hibakód az alkalmazás telepítésekor "-24" "
Találkozott már valaki ezzel a problémával? Mi ez? Hogy lehet megoldani?Illetve factory resetnél megmarad a magyar nyelv?
Előre is köszi
-
raulicio
senior tag
válasz
mdav88 #56312 üzenetére
Az általad most linkelt oldalról V3 termékleírás: http://www.inewphone.com/EN/ProductRule_V3.aspx
"Wireless transmission: 3G、WIFI 802.11b/g/n、Bluetooth 2.0、EDGE、HSDPA、HSUPA"
Hidd el eléggé utánanéztem, de hamarosan minden úgyis kiderül
-
llll
senior tag
válasz
gipsztigris #56311 üzenetére
persze hogy rosszabb...de nem akarok kekeckedni
(ha megjön az enyém 25 dollárért
, akkor eladom neked 100-ért
megyegyeztünk?) -
gipsztigris
addikt
Miért? Rosszabb, mint egy használt?
Laptopból már a harmadik gyári felújított ASUS-t veszem és egyikkel sem volt probléma. Úgy néztek ki mint egy vadi új, doboz, fődarabokra garancia, és töredék áron az újhoz képest.
De mindegy, mert amúgy is elfogyott a holmi.....vagy nem is volt.Más!
Van itt olyan akinek van személyes tapasztalata a ZOPO ZP700-al kapcsolatban?
-
llll
senior tag
válasz
gipsztigris #56307 üzenetére
na látod én meg vhogy 1 repaired telefonban nem tudnék megbízni
(mi az hogy "90%-ban új"??) -
drr
őstag
válasz
gipsztigris #56307 üzenetére
Out of stock
-
gipsztigris
addikt
Jó reggelt!
Jiaju G3 mennyire vállalható telefon?
13 éves lányomnak tetszik, és egy százast megérne szerintem. Csak a kérdés, hogy fellelhető-e hozzá esetleg JB rom, valamint, hogy mennyire megbízható telefon?
Ami még kardinális kérdés, hogy Skype és Viber működnek-e normálisan?Köszi!
Bocs, most nézem, hogy Out of Stock!
-
raulicio
senior tag
válasz
raulicio #56302 üzenetére
Ami meg a képernyőképeket illeti a kernel verziónál látszik, hogy az amelyiknél a képernyőn is vannak gombok korábbi prelease. nagyobb gyártónál is volt már ilyen, hogy a meg nem jelent telón még voltak a képernyőn is gombok, aztán azok eltűntek.
Ja és full ofisöl oldalon meg 128g és BT 2.0...
-
raulicio
senior tag
válasz
mdav88 #56285 üzenetére
http://www.inewmobile.com/inew-v3-octa-core-mtk-mt6592-android-smart-phone-dual-camera-wifi-gps.html
"iNew V3 Phone Weight: 152g"
Ahány webshop, annyiféle leírás. Sajnos ez nem csak ennél a terméknél fordul elő. Előbb utóbb minden turpisság kiderül
De az android verzióval is variálnak: 4.2.2 vs. 4.2.1
-
krics
tag
válasz
Alone50 #56280 üzenetére
Gyerekek ne hulyeskedjetek mar, az Alin alap, hogy barmily kecsegteto aron is kinaljak a portekat, olyan eladotol nem veszunk semmit, akinek nincs egy arva ertekelese sem, es esetleg tegnap regisztralt. Legalabb fel eve fent legyen az oldalon az elado es legalabb szaz dealje legyen, de az a tuti elado aki mar evek ota fent van, es tobb ezer pozitiv ertekelessel rendelkezik. Mar az sem teljesen megbizhato, aki kb csak 90%-ot tud felmutatni. En 97 % alatti ertekelesu eladotol mar nem vasarolok, utobbi fel evben volt vagy 30 vasarlasom, egy volt buko eddig. Persze a te dontesed, mert ha neked van igazad akkor az alitol visszajon a lovetta, csak ugye elvesztegetett ido, idegeskedes meg satobbi. Nem eri meg az ilyen kamu eladokkal foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gaming notebook topik
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Háztartási gépek
- Jövedelem
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest